Azon termékeknél, ahol nem szerepel a RAKTÁRON felirat, a gyártási idő miatt december 1-ig rendeld meg, ha Karácsonyig szeretnéd megkapni! Köszönjük! 

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Babafészek
BOMI konyhai fellépő
Bundazsák
Falmatrica
Fonott rácsvédők
Gyerekszoba szőnyeg
Hordozóba való kocsitakaró
Indián sátor
Járássegítő
Játszószőnyeg
Labdamedence
Little Dutch
Muffik
Smoothie tasak
Tipegő hálózsák
Szűrés törlése

Amikor megszületik a gyermekünk, azt gondolhatjuk, hogy ráérünk még a “nagyfiús”, “nagylányos” játékokat megvenni. Vannak azonban olyan játékok, amelyek már néhány hónapos kortól, ám éveken át szórakoztatják és tanítják a gyermeket. Van 6 jó okunk, amiért érdemes járássegítőt venni a babának.

A kisbabák éjszakai pihenése nagyban meghatározza nem csak az ő, hanem a szülők hangulatát is. Ahhoz, hogy egy gyermek kipihenje magát és átaludja az éjszakát, sok tényező hozzájárul. Ha fázik a baba, akkor nagy eséllyel felébred, akár egymás után többször is.

Ahogy beköszöntenek az őszi, téli napok, egyre ritkábban tudunk kimenni gyermekeinkkel a játszótérre. Az aktív mozgás elengedhetetlen a kicsik részére, azonban a pandémia miatt óvatosabbak vagyunk a játszóházakkal. Azonban egy gyerek labdamedence segítségével játszóházi hangulatot varázsolhatunk a lakásba.

Ahogy megérkezik az ősz, beköszöntenek a bekuckózós, hosszú esték is. Ilyenkor nem csak nekünk, felnőtteknek esik jól a meleg, hanem a kisbabáknak is. Mi sem szeretünk fázni éjszakánként, és ezzel bizony ők is így vannak. Egy téli tipegő hálózsák gyengéden melegíti a kicsiket, amíg alszanak.

Az érkező újszülött hírének hallatán a szülők fejében rögtön elkezd kialakulni egy hosszú lista a megvásárolandó babaholmikról. A kisbabák számára az első időkben még nem szükséges a játékok beszerzése.

Amikor a srácok nagyobbak lettek, alig vártam, hogy egy jó minőségű gyümölcspürét maguk szívjanak ki a tasakból. El is érkezett az idő, de azon kívül, hogy kényelmes, nagyon környezetszennyező is.

Először is emlékezzünk a természetben eltöltött csodás gyermekkorunkra. Mezítláb futottunk a fűben, a patakparton és az erdőben a tűleveleken és a tobozokon lépkedtünk. Átugrottunk a kidőlt rönkökön és egyensúlyoztunk rajtuk. A tenger vagy a folyó mellett gázoltunk, üres kagylókat keresve és homok- vagy sárvárakat építettünk. Talpunk alatt kellemes, gyermekkori érzések emlékei vannak.

A Bomi konyhai fellépő másnéven Montessori tanulótorony ma már sok háztartásban megtalálható. De mi van a népszerűség hátterében? Ez csak felesleges bútordarab, esetleg a konyhai fellépők tényleg nagyon hasznos darabok, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet és egyszerre fejlesztik gyermeked képességeit? 

Karácsonyig szinte mindegyik termékünk mellé választhatsz egy A4-es méretű ünnepi hangulatú posztert! A grafikákat itt találod és majd a kosár gomb mellett tudod kiválasztani.

Amint biztosak vagyunk abban, hogy kisbaba érkezik a családba, az öröm mellett az aggodalom is a társunk lesz. Mindent szeretnénk annak érdekében megtenni, hogy gyermekünk mindig teljes biztonságban legyen. 

Hatalmas érdeklődés van a magas minőségű 100% pamutból készült szőnyegekre. Most bemutatjuk nektek, hogy melyik az az 5 típus, amelyiket legszívesebb választják vásárlóink. A modern színek, puha anyagok és a legújabb trendek szerelmeseinek!

Amikor beköszönt az ősz, magával hozza a kellemetlen, esős napokat is. Ilyenkor sajnos nem tudunk kimenni a gyerekekkel a szabadba. Ez azért nem szerencsés, mert a kicsiknek évszaktól függetlenül szükségük van a mozgásra.

A gyerekek életének első éveiben kiemelt jelentősége van a szabad játéknak. Nem mindig van szükség színes, hangos eszközökre ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Elég néhány egyszerű eszköz, és a fantáziájuk máris beindul.

A babatextilek épp olyan fontos kiegészítői a babaszobának, mint a kiságy vagy a pelenkázó. Egy fonott rácsvédő évekig tölthet be különböző funkciókat a kisbabád életében. A zsebes tárolók a te kényelmedet szolgálják.

A friss levegőn való séta nem csak a babák számára elengedhetetlen, az édesanyákat is felfrissíti. Nem kell lemondanunk a mindennapi levegőzésről akkor sem, ha beköszönt a hidegebb idő.

Gyakran mondjuk, hogy a gyerekeknek egy feladatuk van: önfeledten játszani. Így fejlődnek a legjobban, így alakulnak ki a készségeik, a személyiségük. A Little Dutch játékok a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek gyermekeink számára. 

Bizonyára te is találkoztál már valahol a Little Dutch legkedvesebb babáival. Mindegyik külön egyéniség, de egy a közös bennük: Imádják a gyerekek korosztálytól függetlenül! Most megismerheted őket és eldöntheted, hogy melyiket szerezd be az öt barátból!

Amikor beköszönt a hűvösebb idő, nem csak kint, de a lakásban is több ruhát adunk a gyerekekre. Éjszaka különösen jólesik nekik, ha nem fáznak, hiszen így nyugodtabban alhatnak. A klasszikus és a tipegő hálózsák is arra szolgál, hogy a babákat melegen tartsa órákon keresztül.

Ahogy beléptünk az őszbe időszerű beszerezni egy meleg téli bundazsákot, ami megóvja gyermeked utazások során. Ebben a cikkben szeretnénk segíteni neked a megfelelő kiválasztásában, mert ennyi féle típus közül bizonyára nehéz lesz eligazodnod.

Ahogy beköszönt az őszi hűvösebb idő, a könnyed bambusz takarókat lecserélhetjük egy puha meleg hordozóba való kocsitakaróra. Ez a takaró megóv minden váratlan helyzettől, egy mozdulattal bebugyolálhatod vele gyermeked és ugyan ilyen könnyen kinyithatod, ha az idő engedi.

Játszószőnyegen önfeledt a játék igazán egy kisbaba számára – legalábbis így kéne legyen. Sokan a mai szülők közül talán emlékeznek még az első generációs, színes elemekből álló habtapi szőnyegekre vagy szivacs-puzzle szőnyegekre, amelyeknek a tartóssága a gyurmáéval vetekedett – a bevállalósabb gyerkőcök szerint az ízük is pont olyan kellemetlen volt.

Amikor odakint hűvösebbre fordul az idő, jólesik elővenni a melegebb pizsamát, a vastagabb takarót. Nem csupán mi, szülők érzünk így, a gyerekek sem szeretnek fázni éjszakánként. Mégis sokszor előfordul, hogy kimozogják magukat a takaró alól. A tipegő hálózsák erre a helyzetre kínál tökéletes megoldást.

Igaz ugyan, hogy véget ért a nyár, de az ősz is tartogat csodás, szabadban töltött élményeket a számunkra. Az időjárás hidegebbre fordultával nem kell lemondanunk a hosszú sétákról. Az azonban igaz, hogy jobban fel kell öltöztetnük a kicsiket, és a babakocsit is téliesítenünk kell. Egy meleg bundazsák a babakocsiba, és már indulhat is a menet!

Amint a babák elkezdenek mocorogni, koruknak megfelelő játékokkal segíthetjük a fejlődésüket. A játszószőnyegek a legkisebb gyerekek számára ideálisak. A nagyobbacskákat már építőkockákkal, formabedobókkal, tologatható játékokkal foglalhatjuk le. Azonban ügyeljünk arra, hogy a kicsi ne csupán egy helyben töltse az idejét.

A mozgásos játékok éppen olyan fontosak a gyerekek számára, mint az építés vagy épp a mesehallgatás. A testi-lelki fejlődés megfelelő ritmusához ugyanis elengedhetetlen a fizikai aktivitás.

Ebben a cikkben a kisfiú babaszobába való falmatricával foglalkozunk. Amikor a gyerekek bölcsődés, óvodás korba lépnek egyre fontosabb számukra az önkifejezés. Ez megnyilvánulhat abban, hogy milyen ruhát szeretnének viselni, vagy épp hogyan dekorálnák ki a szobájukat. A születésük előtt és babakorukban azonban a szülők édes szerepe a bababirodalom berendezése és díszítése. 

A várandósság előrehaladtával az édesanyák életében megjelenik a fészekrakó ösztön. Az új jövevény birodalmának berendezése központi kérdéssé válik a szülők között. Ez pedig azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezni a babakellékeket, például a fiú babafészket. 

A gyermekeknek szánt termékek alapanyagai esetében kiváltképp fontos, hogy kiváló minőségűek legyenek, kíméletesek a bőrhöz és kényelmes legyen a használatuk. A bambusztakarók éppen ilyenek. A bambuszszövet természetes rostból készül, amelyet a bambusz növény szárának feldolgozásával állítanak elő. A bambusz természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy a belőle készült anyagok is rendelkeznek ezekkel az előnyökkel. A csecsemő finom bőre esetén kiemelten fontos, hogy a baktériumok ne tudjanak könnyedén szaporodni. A bambuszszövet másik nagy előnye, hogy óriási a vízmegkötő képessége. Ennek köszönhetően a gyermek testéről a nedvességet könnyedén és gyorsan felszívja, anélkül, hogy kellemetlen nedvességérzetet hagyna. Adottságainak köszönhetően kiváló babatakaró alapanyagként szolgál.

A labdamedence nagyszerű szórakozást kínál minden korosztály számára. Játékosan fejleszti a finom- és durva motorikus képességeket, valamint a látást és érintést. Ezenkívül a labdák gyengéden simogatják a baba bőrét, kellemes módon stimulálják azt. Mielőtt igazán élvezni fogja ezt meg kell szoknia. Ebben a blogposztban elmondjuk neked, hogy mire figyelj.

 

Ahogy a friss szülők mondják az első fürdetések sok-sok izgalommal járnak. Az újszülöttet is leggyakrabban szorongás kíséri ilyenkor. Most bemutatjuk, hogy miért nincs jobb választás egy 100% bambuszból készült törölközőnél, ami garantálja, hogy gyermeked fürdetése még kellemesebb élmény legyen.

Képzeld el ahogy a babádat óvatosan belehelyezed egy „babafészekbe” ami lágyan körülöleli, egyszerre melegíti és tartja biztonságban, engedi neki a szabad mozgást, de nem engedi kifordulni belőle. A babád pontosan úgy fogja magát érezni, mint anyukája hasában, vagy az ölelő karjaitokban: biztonságban, kényelemben.  Tudj meg mindent a babafészekről.

Ha nem tudod még, hogy mi az a pillangópárna, egyetlen mondattal elmondjuk: egy olyan - gyógytornászok által kifejlesztett - ergonomikus - párna, aminek pillangó alakja van, ezért a babahordozóba rakva minden oldalról védi a babád fejét, ezzel is biztosítva a tökéletes pihenését. Egyetlen cikkben elmondjuk miért jó neked egy pillangópárna.

Képzeld el, hogy egy újszülött baba vagy (nem kell elmenned utaztató mágushoz, csak képzeld el), most születtél, és olthatatlan vágyad van a tökéletes biztonságra, és melegre. Bár nagyon tetszik ez az új világ, amit látsz, pontosan úgy szeretnéd érezd magad, mint nemrég, anya hasában. Egy jó minőségű babapólya ezt az érzést, biztonságot, kényelmet adja meg a babádnak.

Amikor elindultok a kilenc hónapos közös utazásotokra a babáddal, a szoptatós párna lesz a legnagyobb, és leghosszabb ideig tartó segítséged, hiszen akár a második trimeszteről kezdve, egészen a baba egyéves koráig, minden napodat megkönnyíti majd. Összeszedtünk neked hat indokot, miért érdemes szoptatós párnát vásárolnod. 

Az újszülöttek akár napi 16 órát is alhatnak, ezért fontosnak tartjuk, hogy álmukban is meg kell óvnunk őket a káros vegyi anyagoktól. Termékeink tiszta pamut alapanyagból készülnek, antiallergén festékek felhasználásával.  Ezeket az információkat a híres Oeko-Tex Standard szabvánnyal hitelesítjük.