Ma 10.000 Ft felett ingyen szállítunk a HAZAVISZEM kuponkóddal!

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Babafészek
Falmatrica
Játszószőnyeg
Labdamedence
Szűrés törlése

Amint a babák elkezdenek mocorogni, koruknak megfelelő játékokkal segíthetjük a fejlődésüket. A játszószőnyegek a legkisebb gyerekek számára ideálisak. A nagyobbacskákat már építőkockákkal, formabedobókkal, tologatható játékokkal foglalhatjuk le. Azonban ügyeljünk arra, hogy a kicsi ne csupán egy helyben töltse az idejét.

A mozgásos játékok éppen olyan fontosak a gyerekek számára, mint az építés vagy épp a mesehallgatás. A testi-lelki fejlődés megfelelő ritmusához ugyanis elengedhetetlen a fizikai aktivitás.

Ebben a cikkben a kisfiú babaszobába való falmatricával foglalkozunk. Amikor a gyerekek bölcsődés, óvodás korba lépnek egyre fontosabb számukra az önkifejezés. Ez megnyilvánulhat abban, hogy milyen ruhát szeretnének viselni, vagy épp hogyan dekorálnák ki a szobájukat. A születésük előtt és babakorukban azonban a szülők édes szerepe a bababirodalom berendezése és díszítése. 

A várandósság előrehaladtával az édesanyák életében megjelenik a fészekrakó ösztön. Az új jövevény birodalmának berendezése központi kérdéssé válik a szülők között. Ez pedig azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezni a babakellékeket, például a fiú babafészket. 

A gyermekeknek szánt termékek alapanyagai esetében kiváltképp fontos, hogy kiváló minőségűek legyenek, kíméletesek a bőrhöz és kényelmes legyen a használatuk. A bambusztakarók éppen ilyenek. A bambuszszövet természetes rostból készül, amelyet a bambusz növény szárának feldolgozásával állítanak elő. A bambusz természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy a belőle készült anyagok is rendelkeznek ezekkel az előnyökkel. A csecsemő finom bőre esetén kiemelten fontos, hogy a baktériumok ne tudjanak könnyedén szaporodni. A bambuszszövet másik nagy előnye, hogy óriási a vízmegkötő képessége. Ennek köszönhetően a gyermek testéről a nedvességet könnyedén és gyorsan felszívja, anélkül, hogy kellemetlen nedvességérzetet hagyna. Adottságainak köszönhetően kiváló babatakaró alapanyagként szolgál.

A labdamedence nagyszerű szórakozást kínál minden korosztály számára. Játékosan fejleszti a finom- és durva motorikus képességeket, valamint a látást és érintést. Ezenkívül a labdák gyengéden simogatják a baba bőrét, kellemes módon stimulálják azt. Mielőtt igazán élvezni fogja ezt meg kell szoknia. Ebben a blogposztban elmondjuk neked, hogy mire figyelj.

 

Ahogy a friss szülők mondják az első fürdetések sok-sok izgalommal járnak. Az újszülöttet is leggyakrabban szorongás kíséri ilyenkor. Most bemutatjuk, hogy miért nincs jobb választás egy 100% bambuszból készült törölközőnél, ami garantálja, hogy gyermeked fürdetése még kellemesebb élmény legyen.

Képzeld el ahogy a babádat óvatosan belehelyezed egy „babafészekbe” ami lágyan körülöleli, egyszerre melegíti és tartja biztonságban, engedi neki a szabad mozgást, de nem engedi kifordulni belőle. A babád pontosan úgy fogja magát érezni, mint anyukája hasában, vagy az ölelő karjaitokban: biztonságban, kényelemben.  Tudj meg mindent a babafészekről.

5 érv a pillangópárna mellett

Ha nem tudod még, hogy mi az a pillangópárna, egyetlen mondattal elmondjuk: egy olyan - gyógytornászok által kifejlesztett - ergonomikus - párna, aminek pillangó alakja van, ezért a babahordozóba rakva minden oldalról védi a babád fejét, ezzel is biztosítva a tökéletes pihenését. Egyetlen cikkben elmondjuk miért jó neked egy pillangópárna.

Ha ezt elolvasod garantáltan a mi termékeink mellett döntesz!

biopamut