+3620-255-8238 | hello@babaagynemubolt.hu Ma 10.000 Ft felett ingyen szállítunk a HAZAVISZEM kuponkóddal!

+3620-255-8238 | hello@babaagynemubolt.hu Ma 10.000 Ft felett ingyen szállítunk a HAZAVISZEM kuponkóddal!

A babaagynemubolt.hu blogja

Labdamedence
Szűrés törlése
Mire való a bambusztakaró, és hogyan használható?
04
Máj

A gyermekeknek szánt termékek alapanyagai esetében kiváltképp fontos, hogy kiváló minőségűek legyenek, kíméletesek a bőrhöz és kényelmes legyen a használatuk. A bambusztakarók éppen ilyenek. A bambuszszövet természetes rostból készül, amelyet a bambusz növény szárának feldolgozásával állítanak elő. A bambusz természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy a belőle készült anyagok is rendelkeznek ezekkel az előnyökkel. A csecsemő finom bőre esetén kiemelten fontos, hogy a baktériumok ne tudjanak könnyedén szaporodni. A bambuszszövet másik nagy előnye, hogy óriási a vízmegkötő képessége. Ennek köszönhetően a gyermek testéről a nedvességet könnyedén és gyorsan felszívja, anélkül, hogy kellemetlen nedvességérzetet hagyna. Adottságainak köszönhetően kiváló babatakaró alapanyagként szolgál.

Hogyan szoktassuk hozzá gyermekünket a labdamedencéhez?
31
Márc

A labdamedence nagyszerű szórakozást kínál minden korosztály számára. Játékosan fejleszti a finom- és durva motorikus képességeket, valamint a látást és érintést. Ezenkívül a labdák gyengéden simogatják a baba bőrét, kellemes módon stimulálják azt. Mielőtt igazán élvezni fogja ezt meg kell szoknia. Ebben a blogposztban elmondjuk neked, hogy mire figyelj.

 

Bambusz törölköző kisokos
22
Febr

Ahogy a friss szülők mondják az első fürdetések sok-sok izgalommal járnak. Az újszülöttet is leggyakrabban szorongás kíséri ilyenkor. Most bemutatjuk, hogy miért nincs jobb választás egy 100% bambuszból készült törölközőnél, ami garantálja, hogy gyermeked fürdetése még kellemesebb élmény legyen.

Babafészek használata
17
Júl

Képzeld el ahogy a babádat óvatosan belehelyezed egy „babafészekbe” ami lágyan körülöleli, egyszerre melegíti és tartja biztonságban, engedi neki a szabad mozgást, de nem engedi kifordulni belőle. A babád pontosan úgy fogja magát érezni, mint anyukája hasában, vagy az ölelő karjaitokban: biztonságban, kényelemben.  Tudj meg mindent a babafészekről.

5 érv a pillangópárna mellett
17
Júl

5 érv a pillangópárna mellett

Ha nem tudod még, hogy mi az a pillangópárna, egyetlen mondattal elmondjuk: egy olyan - gyógytornászok által kifejlesztett - ergonomikus - párna, aminek pillangó alakja van, ezért a babahordozóba rakva minden oldalról védi a babád fejét, ezzel is biztosítva a tökéletes pihenését. Egyetlen cikkben elmondjuk miért jó neked egy pillangópárna.

Miért válaszd a biopamut termékeket?
08
Dec

Ha ezt elolvasod garantáltan a mi termékeink mellett döntesz!

biopamut

Kelengye lista
04
Júl