Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Új kedvenc játék, a Little Dutch vintage fényképezőgép FSC

Máté
Máté
2022.12.23 09:48
 Új kedvenc játék, a Little Dutch vintage fényképezőgép FSC

A fából készült játékok mellett rengeteg érv szól, hiszen időtállók, strapabírók és mindent kibírnak, nem nagyon tud kárt tenni bennük a gyermek. A Little Dutch fa játékai mozgásra és felfedezésre ösztönzik a gyerekeket, csodás pasztell színekkel pedig a szépérzéket is befolyásolják. A cuki fából készült, vízbázisú festékkel kezelt Little Dutch vintage fényképezőgép FSC vidám és biztonságos játék, mellyel lelkesen kattintgathatnak a legkisebbek is.

A gyerekek úgy fognak kinézni a kezükben a fényképezőgéppel, mint a felnőttek, és bármit megörökíthetnek a segítségével. A játék nemcsak szórakoztat, hanem fejleszti a gyermek finommotorikáját és képzelőerejét is.

Fából készült a Little Dutch vintage fényképezőgép FSC

A vintage színben pompázó fényképezőgép tökéletes játék fiúknak és lányoknak egyaránt. Az FSC minősített fából készült játékkal minden kép varázslatos lesz, hiszen kaleidoszkópként működik. Csak el kell forgatni a lencsét, és minden sokkal vidámabb és színesebb lesz.

A gyerekek örömmel készítenek képet a szülőkről, nagyszülőkről, a család kutyájáról vagy akár a kedvenc babáról, illetve plüssről. A játék szélei szépen kidolgozottak és lekerekítettek, a felső sarkában található csuklópánttal pedig bárhová magával viheti a gyermek.

A fényképezőgép mérete (4,5x10x7,5 cm) ideális a kisgyerekek kezében, már két éves kortól adható. Ha legközelebb mentek kirándulni vagy a nagyszülőkhöz hétvégére, semmiképpen ne hagyjátok otthon! A gyermeked örömmel elvállalja a profi fotós szerepét, és meglátod, kedvenc kamerájával mindenki arcára mosolyt csal.

Little Dutch vintage fényképezőgép FSC

Fából készült játékok

A Little Dutch termékei közül a konyha és munkapad minden kislány és kisfiú kedvenc játéka lesz, melyek segítségével utánozhatják a felnőttek tevékenységeit. Kávéfőző szettel és számos konyhai kiegészítővel, vágható, szeletelhető fából készült zöldségekkel, gyümölcsökkel, tökéletesen felszerelt komplett játszósarok alakítható ki a gyerekszobában vagy a nappali egyik sarkában.

A fából készült szerelőpad, az orvosi táska, a játék pénztárgép, a fodrász készlet is nagyszerű kellék a szerepjátékokhoz. A kislányok általában gyönyörűen berendezett babaházat szeretnének vagy egy saját fésülködőasztalt játék sminkkészlettel megspékelve, ahol utánozhatják az anyukájukat. A városépítő kockakészlet, a parkolóház, az állatkert, a vasútállomás, a kisautó és a vasútszett segítségével egy egész várost alakíthatnak ki a fiúk, és órákig elmélyülten játszanak.

 

Milyen fajátékot válassz a gyermekednek?

Webáruházunkban kényelmesen tanulmányozhatod a kínálatot annak érdekében, hogy a legmegfelelőbbet válaszd ki. Minek örülne igazán a gyerkőc? A kisfiúk bizonyára repesni fognak az örömtől, ha egy szuper szerszámosládát, fúrógépet, tűzoltóállomást vagy parkolóházat kapnak.

A kislányok szobájából nem hiányozhat egy igazi csajos, rózsaszín fésülködőasztal, rajta egy zenélő ékszerdobozzal, melyben a gyűrűket, hajgumikat tarthatják. Egy csodás babaház a különböző kiegészítőkkel igazi álomjáték lehet.

A Little Dutch játékkonyha a számos konyhai kiegészítőjével minden gyerek figyelmét órákra leköti. Az állatos kirakó, a xilofon, a jenga építőjáték, a memóriajáték mindkét nem számára nemcsak szórakoztató, hanem hasznos, fejlesztő is egyben. Ha elakadtál a bőséges kínálatban, és segítségre lenne szükséged, akkor készséggel állunk rendelkezésedre!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.