Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Little Dutch plüss készségfejlesztő háromszög virágok&pillangók képében

Máté
Máté
2022.11.23 21:53
 Little Dutch plüss készségfejlesztő háromszög virágok&pillangók képében

A kemény műanyagból készült készségfejlesztők helyett sokkal hasznosabb, ha puha tapintású textiljátékot adunk a kisbabánknak. A Little Dutch szuper puha, plüss készségfejlesztő játéka háromszög alakú, virágok&pillangók díszítik. Hamar megkedvelik a kicsik az elbűvölő pasztell színe miatt, a babaszoba dekoratív kiegészítője is egyben.

Válassz Montessori elvek alapján készült játékot a babának, mert akkor nemcsak a szórakoztatását, hanem a megfelelő fejlődését is segíted. A mutatós Little Dutch plüss készségfejlesztő, a szépérzékét is pozitívan fejleszti.

Háromszög virágok&pillangók díszítéssel

Abbyvel és barátaival játékosan fedezheti fel a kisbabád a természetet. A fejlesztő háromszög vonzó pasztell színárnyalatokban pompázik, és rendkívüli módon motiválja a kicsik kíváncsiságát. A különböző formák és textúrák mind stimulálják a babák érzékszerveit. A háromszög virágok&pillangók készségfejlesztő minden oldala más-más tevékenységet mutat be. Játék közben fejlődik a kicsik érzékelési és észlelési készsége.

Little Dutch plüss készségfejlesztő háromszög virágok&pillangók

Miért fontos a készségfejlesztő játék használata?

A játszva tanulás a legjobb móka. A hallás, látás, kommunikáció, motorikus képességek mind fejlődnek a készségfejlesztő játék használata közben.

Annak érdekében, hogy a baba minden izomzata megerősödjön, sok időt kell eltöltenie hason, ami nem feltétlenül a legkényelmesebb testhelyzet. De ahhoz, hogy hason fekve maradjon, bizony le kell kötni a figyelmét. Ebben nyújt nagyszerű segítséget a Little Dutch fejlesztőjátéka. A 35 x 19 x 20 cm-es puha háromszög csörög-zörög, ezért minden gyermek szívesen játszik vele. A csomók, címkék, különböző motívumok sokáig lekötik a gyerekek figyelmét, mivel a játék telis-tele van felfedeznivalóval.

A játékossága és a változatos anyaghasználat megmozgatja a baba fantáziáját és hozzájárul ahhoz, hogy a hason töltött idő alatt is a képzelőerejét megmozgató érdekesség legyen a szeme előtt.

Mivel minőségi alapanyagokból készült, ezért nyugodtan a szájukba vehetik.

Little Dutch plüss készségfejlesztő háromszög virágok&pillangók

A megbízható holland márka játékai

A Little Dutch babajátékai teljes biztonsággal adhatók a kicsik kezébe, mert bababarát anyagból készülnek, a fából készült játékok pedig vízbázisú festékkel kezeltek, és nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat. Már pár hónapos kortól adható a kicsik kezébe. Később, amikor már mikor tud ülni a baba, akkor a Montessori torony, bébi golyópálya, építő játék pillangó vagy a fából készült készségfejlesztő kocka nyújt remek szórakozást és fejlesztést is egyaránt. A járás tanulásakor a gúnáros járássegítő nyújt segítséget, valamint felfedeznivaló játékokat.

Miért imádjuk Little Dutch termékeit?

A gyerekek és az anyukák is gyorsan megkedvelik a holland márka termékeit, játékait, ami köszönhető a formavilágnak és a gyönyörű, letisztult színeknek. A játékok kizárólag első osztályú alapanyagokból készülnek, és minden korosztály biztonsággal használhatja őket.

A kortárs, letisztult dizájnnal készült termékek lekötik a gyerekek figyelmét, és gondtalan, kreatív játékot biztosítanak. Kiváló minőségű alapanyagok és kellemes pasztellszínek jellemzik a játékokat, melyek időtlenek. Minden gyermek számára örömet és boldogságot okoznak.

A babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is találsz kiváló, minőségi játékokat a kínálatunkban. Szerepjátékhoz is találsz kreatív játékokat a webáruházunkban. Fedezd fel a kínálatot, és válogass gyermeked részére!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.