Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Little Dutch emlékdobozba zárt fontos pillanatok

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.10.11 09:57
Little Dutch emlékdobozba zárt fontos pillanatok

Az ultrahang kép a pocaklakóról, az első elkapott fotó a születés utáni pillanatban, a kórházi karkötő a nevével, kis hajtincs az első hajvágásról, a legelső pici babacipő, apró dobozkában az első kiesett tejfog és megannyi drága emlék, amely a gyermekünk fontos pillanataihoz fűződik. A Little Dutch emlékdobozban egy helyen lehetnek, hogy ne vesszenek el.

Az emlékdoboz babaváró ajándéknak is nagyon szép és ötletes meglepetés, aminek biztosan nagyon fog örülni az édesanya.

Díszdobozos emlékek

Adjuk meg a módját az emlékek tárolásának, főleg, ha gyermekünk babakorával kapcsolatos. Olyan gyorsan eltelnek az első hónapok, évek. Milyen jó lesz elővenni a dobozt és a tartalmát nézegetni, együtt a gyermekünkkel, megmutatni neki az első fotóját, együtt rácsodálkozni, hogy milyen picurka is volt a lába, a selymes, pár szálas kis hajtincset végigsimítani. Ezek olyan emlékek, amelyeket fontos megőrizni.

A Little Dutch emlékdobozban kicsi dobozokban, borítékban, vászontasakban külön tudjuk tárolni a fontos dolgokat. Mindenek külön helye van, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fog semmi elkallódni. A dobozban 1 db nagy és 1 db kicsi vászontáska, 4 db kis méretű dobozka, 1 db boríték, 8 db széthajtható kártya, 10 db címke és 1 db mérőszalag található. A kiegészítőknek köszönhetően minden rendszerezhető, feliratozható, így biztos nem marad le egy-egy fontos dátum feljegyzése.

A szerethető Little Dutch

Nagyon könnyű megkedvelni a holland Little Dutch márka játékait, termékeit, mert gyönyörűek, letisztult dizájn jellemzi őket és nagyszerűen mutatnak a gyerekszobában.

Minden termék bababarát alapanyagból készül, és a fajátékok vízbázisú festékkel kezeltek, ezáltal minden korosztály számára teljes mértékben biztonságosak. A játékok jól átgondolt tervezés alapján a Montessori elveket követik, a gyermeket nemcsak szórakoztatják, hanem fejlesztik is. Első osztályú, kiváló minőségű játékok csodásan kiegészíthetők egymással, köszönhetően annak, hogy a pasztellszínű termékek harmonizálnak együtt. A játékpolcon nem csupán játékok, hanem dekorációs elemek is egyben.

Természetesen az emlékdoboz is hamisíthatatlan holland Little Dutch stílusban készült, melynek mérete 30 x 6 x 30 cm. A gyermekkori emlékek megőrzésére stílusos a prémiumkategóriás, pasztellszínű doboz, fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelő.

little dutch emlékdoboz

Tökéletes ajándék a Little Dutch emlékdoboz

Amikor kisbaba születik egy családba, az semmivel nem összehasonlítható érzés, és ilyenkor minden kis esemény olyan emlékké válik, amit hosszú-hosszú ideig meg akarunk őrizni. A Little Dutch emlékdoboza egy igazi különleges emlékgyűjtemény, amely segít az emlékezetes pillanatok újraélésében.

Ajándékozz exkluzív emlékdobozt, hogy az emlékeket bármikor elő lehessen venni. Hiszen minden szülő szereti megőrizni a gyermekéhez köthető emlékezetes képeket, tárgyakat. Egy anyuka és apuka számára kiemelt jelentőséggel bír minden egyes momentum. A különleges, szentimentális értékkel bíró gyűjtemény később továbbadható a gyermeknek, majd az unokának is. Minden kisbaba érkezésére csodálatos ajándék, aminek a szülők nagyon fognak örülni.

Fedezd fel weboldalunkon a népszerű és kedvelt holland márka további termékeit, és válogass kedvedre, akár a saját gyermeked részére, akár ajándékba.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.