Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Fonott rácsvédő

Fonott rácsvédő - Varázsold egyedivé a babaágyat!

Különleges kézműves termék, mely formabontó stílusával bármelyik babaszoba ékes dísze lesz.
A fonott rácsvédő megvédi gyermeked a forgolódás okozta sérülésektől, koppanásmentessé teszi a babaágyat. :) Később pedig falvédőként vagy csomópárnaként is használhatod.

A kisbabák mozgása néhány héttel a születésük után hirtelen fejlődésnek indul. Előfordulhat, hogy a forgolódó baba beüti a fejét a kiságy rácsaiba. Ezt hivatottak megakadályozni a babaágyra rögzíthető rácsvédő fonat.


Igazán különleges kiegészítője lehet gyermeked szobájának ez a fejvédő. Kombináld kedvenc színeidet, akár minden fonatszál különböző lehet. Mi megvalósítjuk az elképzeléseidet. A különböző kiságy szabványméretekhez illő rácsvédőkkel várunk téged finom, ízléses árnyalatokban. Nézz körül webshopunk kínálatában, és válaszd ki a kedvencedet!

Tudtad?

  • Egy fonott rácsvédő közel 4-6 órán át készül
  • Az utolsó centiig kézműves technológiával
  • A legfinomabb babyplüss anyag felhasználásával

Választható méretek:

  • 60x120-as kiságy feléig érő vagy teljesen körbeérő
  • 70x120-as kiságy feléig érő vagy teljesen körbeérő
  • 70x140-es kiságy feléig érő vagy teljesen körbeérő
  • Egyedi méretet is megvalósítunk!

Egy fonott rácsvédő kb 16-18 cm magas.


Rögzítése:

Minden rácsvédő mellé a méretétől függően megkötőket csomagolunk, amikkel egyszerűen és biztonságosan rögzítheted a babaágyba.

Mosása:

30 fokon mosógépben

Anyaga:

Kívül finom, kellemes tapintású antiallergén babyplüss, belül formáját megőrző poliészter csomócskák.

Figyelem! Az egyedi rácsvédőknél plusz színeket is találsz!

Trendi és biztonságos a fonott rácsvédő

 

Egy fonott rácsvédő tökéletesen rögzíthető a babágy rácsaihoz. Ez azért fontos, mert ha nincs kellő biztonsággal elhelyezve a rácsvédő, a baba az arca alá gyűrheti azt. Ez pedig fulladásveszélyes helyzetet teremthet. 

 

A fonott rácsvédők ráadásul nem csak a koppanástól védik meg a pici gyerekek fejét. Az újszülöttek számára az anyaméh szűkös, de biztonságos világa után furcsa a kinti élet tágassága. A fonott rácsvédők által a kiságy tágas felülete sem tűnik olyan nagynak a baba számára. Így nagyobb biztonságban érezheti magát, és nyugodtabban tud pihenni is. Ha pedig a gyermeked nyugodt, te is az vagy.

 

Mindemellett a falakból áradó hűvös érzést is mérséklik a fonott rácsvédők. Épp ez az oka annak, hogy nem csak babaágyban használhatóak. No meg azért, mert a nagyobb gyerekek is szeretik a szép kiegészítőket a szobájukban.

 

Fonott rácsvédők 60 x 120 centiméteres kiságyhoz

 

A rácsvédő fonatokat több méretben rendelheted meg tőlünk, igyekszünk minden igényt kielégíteni. Forgalmazunk kisebb szabványméretű kiságyakhoz passzoló rácsvédőket. Rendelhetsz tőlünk olyan fonatot, amely körbe éri a 60 x 120 centiméter méretű babaágyat. 

 

Azonban szállítunk neked fele ekkora méretű rácsvédőt is. Keresd meg a kedvenc színedet széles színpalettánkról! A fonatok természetesen magas minőségű babaplüssből készülnek. A töltetük sok-sok antiallergén poliészter csomócska, amely megőrzi tartását, hogy a fonat sokáig szép maradjon. A bababarát anyagok biztosítják, hogy még a legérzékenyebb gyerekek bőrét se irritálja a rácsvédő.

 

Fonott rácsvédők 70 x 140 centiméteres kiságyhoz

 

Ha nagyobb méretű a babaágyatok, akkor is megtaláljátok nálunk a rácsaihoz rögzíthető fonatokat. Ha szeretnéd, hogy a kiságyat teljesen körbeérje a rácsvédő, válaszd a nagyobb méretet. Azonban arra is van lehetőség, hogy a kiságy rácsainak csupán a felét borítsa fonat. A rácsvédőket megkötőkkel rögzítheted a babaágyhoz, magasságuk 16-18 centiméter.

 

Bármekkora méretben és színben rendeled meg a fonatokat, a mosásukra ügyelj. Alacsony hőfokon tisztítsd a rácsvédőt, így sokáig megőrzi szépségét. Ha pedig kinőtte gyermeked a rácsos ágyat, készíts falvédőt vagy csomópárnát a fonatból.

 

Fonott rácsvédő mixek

 

Nem tudsz dönteni, hogy melyik színben rendeld meg tőlünk a rácsvédőt? Esetleg szeretnéd több színnel feldobni a babaszobát? Semmi akadálya! Nálunk ugyanis nem csak a rácsvédő fonatok méretei között válogathatsz. 

 

Ha nem szeretnél egyszínű fonatot, válaszd ki kedvenc árnyalataidat! Akár mindhárom fonatszál más-más színű lehet, minden a te fantáziádtól függ. Az antiallergén plüss anyagok tizennyolc gyönyörű színben várnak rád.

 

Kedveld a visszafogottabb vagy az élénkebb árnyalatokat, nálunk biztosan megtalálod a neked tetsző színeket. A mixelt fonatokat kisebb és nagyobb babaágyakba is megrendelheted. Nézd végig kínálatunkat, és álmodd meg te gyermeked babaszobájának részleteit!

Fonott rácsvédő

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.