Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Szerepjátékhoz tökéletes a Little Dutch kávézósarok

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.11.25 16:47
Szerepjátékhoz tökéletes a Little Dutch kávézósarok

Ha egy igazán izgalmas és kreatív fajátékot keresel, akkor a Little Dutch kávézósarok biztos elnyeri a tetszésed. Az esztétikus fából készült, pasztellszínű Little Dutch kávézószettel minden kislány és kisfiú örömmel játszik.

A gyerekek elkészítik majd anyának és apának az eszpresszót és lattét a saját kis kávéfőzőjükkel. Ebben a jól felszerelt kávézósarokban minden szükséges kiegészítő megtalálható, ami a kávé, tea, szendvics és sütemények szervírozásához kell.

A szerepjátékokhoz tökéletes eszköz, mely fejleszti a családi és szociális kötelékeket.

little dutch kávézósarok

Little Dutch kávézósarok a gyerekszobában

A gyerekek a szerepjátékok kapcsán beleélik magukat a szüleik helyébe és igyekeznek mindent úgy csinálni, ahogy anya és apa a mindennapokban. A reggeli kávéfőzés a legtöbb családban elmaradhatatlan része a reggeleknek. A gyerekek szeretik kivenni a részüket a készítéséből, ők nyomják meg a gombot, vagy helyezik be a kávékapszulát. A Little Dutch kávézósarokban saját maguk végezhetik az összes mozzanatot az előkészítéstől a szervírozásig. Sőt, a kávéhoz finom süteményeket is kínálhatnak.

A gyönyörű, fából készült kis kávézósarokban kedvére főzheti a habos cappuccinót és forró csokoládét. A gyermek élvezni fogja a játékot, mert meg lehet nyomni a gombokat, elforgatni a tekerőt, behelyezni a kávékapszulát a kávéfőzőbe. Délután, ha áthívjátok a kis ovis barátokat, akkor büszkélkedhet az új játékával, amiben elkészíti nekik a délutáni teát és sütit.

Sietős hétköznapi reggeleken csak egy gyors kávé elvitelére, vagy a ráérős vasárnapokon a habos latte felszolgálására van lehetőség? A Little Dutch kávézósarok mindkét esetre lehetőséget biztosít.

A fából készült készlet fejleszti a kreativitást és a szociális készségeket egyaránt. A holland dizájn jellemző a szett minden egyes kiegészítőjére. A kávézósarok tartalmaz teafiltert, kávékapszulát, süteményeket, kávéscsészét, vagyis mindent, ami csak szükséges egy tökéletes kávézáshoz, teázáshoz.

Miért válassz fából készült játékot?

Többek között azért, mert időtálló és masszív, kibírja a mindennapos igénybevételt. Nemcsak egy gyereket fog kiszolgálni a fából készült játék, hanem családon belül is öröklődhet tovább. A környezettudatos szemléletmód kialakítását már egész kicsi korban elkezdhetitek, például azzal, hogy fajátékokat adtok a gyermek kezébe. Egyrészt sokkal szebbek és esztétikusabbak, mint a műanyagból készült társaik, másrészt a környezetet is kímélitek, ha nem vásároltok műanyag játékokat, amelyek előbb-utóbb a szemétben végzik.

Webáruházunkban számos holland fajátékot találsz, amelyek egymással is remekül harmonizálnak. A színek és formák csodásan kiegészítik egymást. Ha a polcon várakoznak a játékok, akkor pedig dekoratív látványt nyújtanak. A Little Dutch játékai feldobják mindegyik gyerekszobát.

ld fajátékok

A kedvelt holland márka

A bájos Little Dutch fajátékokba egy szempillantás alatt beleszeretnek a gyerekek, de a szüleik is. Ezért biztos lehetsz benne, ha vásároltál gyermekednek a közkedvelt márkától, akkor valószínű, hogy tovább fog bővülni a pasztellszínű fajátékok sora a gyerekszobában.

A Little Dutch bébiknek, bölcsődéseknek és óvodásoknak gyártja a termékeit. A játékok hasznosak és szépek is. Egyszerűséget, kényelmet és örömet sugároznak. A termékek között megtalálod a bébijátékokat, különböző kirakókat, járássegítőket és a szerepjátékokhoz szükséges termékeket egyaránt.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.