Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-16:30 közt! 1184 Budapest, Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Falmatrica

Egy vidám hangulatú gyerekszobában sokkal szívesebben játszanak a kicsik, mintha csupasz falak vennék őket körül. Webáruházunk falmatricái garantáltan feldobják a babaszobát és a nagyobbak birodalmát is. Válassz állatos, űrhajós vagy épp dinoszauruszos matricáink közül. Nálunk biztosan megtalálod a gyermekedhez leginkább illő, falra ragsztható dekorációt.

Egy falmatrica nagyon könnyen elhelyezhető a falon. Akkor sincs gond, ha megunja gyermeked az adott mintát, hiszen nyom nélkül távolíthatod el a falról. Így akár időről időre megújúlhat szobájában a dekoráció.

Falmatrica gyerekszobába - biztonságos?

Célunk, hogy ne csak szép, de biztonságos is legyen az a szoba, amit együtt hozunk létre. Az összes itt található dekor bababarát, szagtalan és nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot. Ha megfelelő és állandó a szoba páratartalma akkor rendkívül tartósan ott maradnak és tényleg évekig gyönyörködhetünk bennük.

 

Babaszoba falmatrica - hol helyezzem el?

Leggyakoribb elhelyezések a kiságy vagy pelenkázó komód fölé. Célszerű olyan helyre, ahol fontos, hogy lekösse a figyelmét, mert tapasztalatunk alapján egy pelenkázás is sokkal könnyebb, ha épp az állatkákkal foglalkozott kislányunk! :)

babaszoba-falmatrica

Lányszoba kedvencei falmatricák

 

Már a legkisebb lányoknak is határozott elképzelésük van arról, hogy mit szeretnének látni a szobájukban. Kislányoknak való falmatricáink tündéri mintákkal díszíthetik fel gyermeked szobájának falait. Legtöbb matricánk domináns színe természetesen a rózsaszín. Azonban nem csak a királylányok, hanem az állatbarát kishölgyek is megtalálják a kedvencüket. 

 

Nyuszik, léggömbök, balerinák, minden adott, hogy egy igazi lányos birodalmat alakítsatok ki. A matricák bababarát anyagból készülnek, és kivitelüknek köszönhetően minden színű falon jól mutatnak. Különböző méretekben rendelheted meg őket, így kisebb és nagyobb gyerekszobában is elférnek.

 

Fiúszoba kedvencei falmatricák

 

Természetesen a kisfiúk sem maradnak nálunk falmatrica nélkül, az ő szobájuk díszítésére is gondoltunk. Ragassz egy egész építkezést ábrázoló matricát kisfiad szobájának falára, így igazán vagány lesz a birodalma. Gyermeked repülhet léghajókkal, úszhat bálnákkal, szirénázhat a rendőrautókkal, mindezt a szobájában. 

 

Rendkívül széles a fiúk szobájába szánt matricáink választéka is. Finom és élénkebb színek közül is választhatsz, állatok, járművek, manók várnak rátok. Sőt, egész városrészekkel és építési területekkel is kidekorálhatod a gyerekszobát. Sőt, akár egy falon őrködő Batman is vigyázhatja gyermeked álmát. 

 

Világtérkép falmatricák

 

Igazán ízléses és különleges gyermekszoba-dekorációk a világtérképeket ábrázoló falmatricáink. Megtalálhatod nálunk a Föld kiterített rajzát finom pasztellszínekben, de az élénkebb árnyalatok is várnak rád. A térképeken az egyes földrészekre jellemző ábrákat találnak a gyerekek. Őshonos növények és állatok nevét ismerhetik meg. Sőt, egy-egy híres építmény is megjelenik a falra ragasztható világtérképeken. 

 

Ezek a falmatricák nem csak díszítik a gyerekek szobájának falát. Számos új ismeretre tehetnek általa szert, és szélesedik a látókörük. Rendeld meg gyermeked kedvenc színében ezt az igazán szép és hasznos fali díszt.

 

Magasságmérős falmatricák

 

Izgalmas figyelni, ahogy a gyerekeink napról napra fejlődnek, növekednek. Régen az ajtófélfán jegyezték fel, hogy az utolsó mérés óta hány centiméterrel lettek magasabbak a csemeték. Kíméld meg az ajtófélfát, vásárolj nálunk magasságmérős falmatricát!

 

Ezeknek a fali dekorációknak a segítségével pontosan nyomon tudjátok követni, hogy ki milyen ütemben nő. A lányok számára hattyús, nyuszis, sőt rózsaszín holdas mérőink is vannak, ezek igazán illenek egy lányszobába. A fiúk űrhajón, sőt darun is lemérhetik, mennyivel lettek magasabbak.

 

Ha visszafogottabb, kevésbé mintás magasságmérőt szeretnél, nálunk azt is megtalálod. Akár halványabb színekben, akár teljesen minta nélküli falmatricákat is forgalmazunk. Böngésszétek végig akár gyermekeddel együtt webáruházunk kínálatát. Fali gyerekszoba-dekorációink egyedivé és meghitté varázsolják a kicsik birodalmát.

falmatrica