Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Garantált szórakozást nyújt a bébi labdamedence labdákkal

Labdamedence
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.02.21 13:02
Garantált szórakozást nyújt a bébi labdamedence labdákkal

A kisgyermekek számára az első perctől kezdve nagyon fontos a rendszeres, kötetlen mozgás. Ez különösen így van napjainkban, amikor már a legkisebbeket is székhez szegezik a különféle képernyők. Egy bébi labdamedence labdákkal megtöltve azonban minden gyerkőcöt játékra csábít.

Hiszen ki ne szeretne megmártózni a számtalan kis labdácska között, megcsodálni a színeit, odadobni azt apának, anyának. Amellett pedig, hogy nagyon vidám perceket szerez a családnak a medence, több szempontból is segíti a kicsik fejlődését. Jó, ha minél több mozgásos játékot tudunk nem csak kint a szabadban, hanem bent, a lakásban is játszani.

 

Milyen játékokra van szüksége a kicsiknek?

 

Már az újszülöttek szüleiben is felmerül a kérdés, hogy van-e szüksége a babának játékra, és ha igen, milyenre. Az egész pici babák napjai még nem a játékról szólnak. Azonban egy két-három hónapos kicsi már szívesen próbálja megfogni, megrázni a csörgőket. Érdemes kerülni a plasztik, túl sok ingert adó világító, zenélő játékokat.

 

A gyerekek nagyon szeretik a puha, természetes anyagból készült eszközöket és a fát is. Ezekből az összetevőkből jóval időtállóbb, minőségibb és egészségesebb játékok is készülnek. Az építőjátékok fejlesztik a logikát, a felnőtt életet utánzó játékeszközök pedig a személyiségfejlődést segítik. Minden eszköz, ami alkotásra ösztönzi a gyerekeket, ugyancsak nagyon jó. Érdemes ezek közül válogatni a szülőknek.

 

Beltéri aktivitás - bébi labdamedence labdákkal

 

Egy jópofa labdamedence garantáltan óriási sikert arat a család apraja és nagyja körében is. Biztosított az önfeledt labdázás, dobálózás, vidám együttlét akkor is, ha kint épp rossz idő van. A kicsik számára nagyon fontos a szaladgálás, a kúszás, a mászás és minden nagymozgással járó játék. Ez ugyanis biztosítja számukra a növekedéshez szükséges egészséges oxigénellátást.

 

A labdamedencéket úgy alakították ki, hogy a merev perem bent tartsa a labdákat és ne essen ki belőle a csemete. Emellett azonban puha, így igazán kényelmes játszani benne. Különféle alakú és méretű medencék érhetőek el webáruházunkban is. Ráadásul a labdák színösszeállítását a szülőkre bízzuk, hogy biztosan passzoljon az új játék a babaszobához.

 

A kislabdák nem csak mókásak, hasznosak is

 

Amellett, hogy minden alkalommal nagy élmény becsobbanni a labdamedencébe, a kicsik idegrendszerére is nagyon jó hatással van. Gondoljunk csak bele, mennyi mindennek kell összehangolva működnie, ha megfogunk egy kislabdát. A kicsik kiválasztják, melyik színű golyót szeretnék elérni. A szem és a kéz kooperációja elengedhetetlen ahhoz, hogy meg is fogja a baba a labdát.

 

A gyerekek idegrendszere tehát már ebben az egy egyszerű mozdulatban is nagy munkát végez, így folyamatosan fejlődik. Épp ezért már a néhány hónapos babák számára is kiváló játék a labdamedence. A minőségi alapanyagokra azonban feltételnül ügyeljünk, mert a picik a szájukba vehetik a labdákat. Webshopunkban csupán bababarát anyagból készült termékeket forgalmazunk.

 

Csúszdával az igazi

 

Igaz ugyan, hogy önmagában is élvezetes játék a labdamedence, azonban csúszdával kiegészítve lesz teljes az élmény. Vásárolhatunk fából készült, szobaméretű csúszdát a medencéhez. 

 

A gyerekek pedig a saját otthonukban élhetik át a játszóház élményét. Hiszen ott is az egyik legnépszerűbb játék a labdákkal teli medence. Webáruházunk kínálatában mind a medencéket, mind a hozzájuk illő csúszdákat megtalálják a szülők. Bármilyen alkalomra kitűnő ajándék, a gyerekek imádni fogják.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.