Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Most minden 15.000 Ft feletti rendelésnél ajándék Little Dutch XXL bevásárlótáskát választhatsz ajándékba!

A babaagynemubolt.hu blogja

Önfeledt élmények és hatékony fejlesztés - ezt adják a Scoot and Ride rollerek a kicsiknek

Scoot and ride
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.04.19 12:59
Önfeledt élmények és hatékony fejlesztés - ezt adják a Scoot and Ride rollerek a kicsiknek

Igaz ugyan, hogy számos modern kütyü veszi körül a gyerekeket, amelyek szórakoztathatják őket, azonban a kültéri játék elengedhetetlen a fejlődésükhöz. A Scoot and Ride rollerek épp azt adják meg a kicsiknek, amire a testüknek és a lelküknek szüksége van. Friss levegőn eltöltött minőségi időt, aktív mozgást és önfeledt élményt.

Az idegrendszer, a csontozat, az izmok és a pszichés fejlődés mozgás nélkül elképzelhetetlen. A gyerekek első évei a rohamos növekedésről és fejlődésről szólnak. Ha ezeket a fontos folyamatokat a lehető legjobban szeretnénk segíteni, akkor minél több mozgásos programot szervezzünk. A rollerek, futó- és pedálos biciklik tökéletes eszközök ehhez a gyerekek számára.

 

A szabadtéri időtöltés szerepe a fejlődésben

 

A friss levegőnek önmagában számos pozitív élettani hatása van a szervezetünkre. Magasabb lesz a gyerekek oxigénszintje, ha kint játszhatnak. Ez hozzájárul a jó hangulatukhoz, a pihentető alvásukhoz sőt a jó étvágyhoz is. Ha ez a szabadidő aktív mozgással telik, az még hasznosabb a gyerekek számára. Egy Scoot and Ride roller remek eszköz erre.

 

Számos mozgásforma ugyanis nagyban befolyásolja az idegrendszer érését. Egy minőségi kültéri játék, mint a roller, a hinta vagy a futóbicikli, elősegíti ezen mozdulatok gyakorlását. Ez azt jelenti, hogy miközben a kicsik vidáman játszanak, észrevétlenül fejlődnek is. Épp ezért nem szabad elhanyagolnunk a sétákat, játszóterezéseket.

scoot and ride rollerek

 

Önbizalom és egyensúly a Scoot and Ride rollerekkel

 

Az olyan gyermekjárgányok, mint a rollerek vagy futóbiciklik, rendkívül jó hatással vannak az egyensúlyérzékre. Mind a dinamikus, mind a statikus egyensúly fontos szerepet játszik az életünkben. Ezeknek a megfelelő alapjait babakorban kezdjük lefektetni. 

 

Természetesen számos fejlődési mechanizmus lezajlik automatikusan. Azonban a támogatás még a tankönyvszerűen fejlődő kicsik számára is hasznos. Nem beszélve arról a szabadságérzésről és önbizalomról, amiben bringázás vagy rollerezés közben részük van a gyerekeknek. Gondoljunk csak magunkra, a saját élményeinkre. Ugye milyen jó, amikor a menetszél simogatja az arcunkat? A kicsik épp ennyire élvezik a járgányaikat.

 

Sokoldalúság és minőség a köbön

 

Minden eszköz esetében, amit gyerekek használnak, kiemelten fontos a biztonság és a magas minőség. A babajárművek esetében ez hatványozottan igaz. Egy silány minőségű roller meghibásodhat a kicsik alatt és balesetet okozhat. A Scoot and Ride multifunkciós rollereit ezzel szemben a prémium minőség jellemzi. Masszív, időtálló alapanyagok és rendkívül stabil kivitelezés - ez írja jól körül ezeket a termékeket.

 

Ahogy cseperednek a gyerekek, egyre valtozatosabb járműparkot alakítunk ki a számukra. Ezt nem mindig könnyű helytakarékosan megoldani. Azonban a Scoot and Ride rollerek ebben is segítenek. Néhány egyszerű mozdulat, és máris futóbiciklivé alakítottuk gyermekünk rollerét. Mivel változatos színekben érhetőek el ezek a járgányok, minden gyerkőc megtalálja a kedvencét.

 

További mozgásfejlesztő eszközeink

 

Munkatársaink számára fontos a gyerekek fejlesztésének elősegítése. Épp ezért számos fejlesztőeszköz rendelhető meg webáruházunk kínálatából. Legyen szó akár nagymozgásról akár finommotorikáról, készséggel állunk a szülők rendelkezésére.

 

A hinták, a csúszdák, a labdamedencék mind remek szórakozást kínálnak a legkisebbeknek. Válasszunk tehát minőségi játékokat, így hatékonyan segíthetjük elő a gyermekünk fejlődését.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.