Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ezért ajánljuk
Típus
Mérete

Muffik az ortopédiai szenzoros puzzle szőnyegek

Emlékezzünk a természetben eltöltött önfeledt gyermekkorunkra. Mezítláb rohantunk a fűben, köveken futottunk a folyó mellett. Az erdőben a tűleveleken és a tobozokon lépdeltünk. Átugrottunk a kidőlt rönkökön és egyensúlyoztunk rajtuk. A tó vagy a folyó mellett szaladtunk, üres kagylókat keresve. Homokból és vízből várakat építettünk és ezekben az volt a közös, hogy ezt gyakran mezítláb tettük, a talpunk alatt kellemes érzések - a gyermekkori emlékei vannak.

Felnőttként nagyvárosokba költöztünk és már nem a természet vesz körül bennünket, hanem egy hatalmas betondzsungel. A különböző talajtípusokat leváltotta az egyenletes és kemény felszín. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a gyermek életének első éveiben érintéssel fedezi fel a világot. A finommotorikus készségek hozzájárulnak a megfelelő beszédfejlődéshez.

A sima felület nem tud valódi képet adni a gyermeknek arról, hogy valójában mi is veszi körül. Nagyon fontos, hogy a világot különböző keménységű, felületi szerkezetű és formájú tapintású érzeteken keresztül ismerjük meg.


 

Nem lenne jó, ha valami emlékeztetne minket a barátokkal a természetben eltöltött napokra? Lakásban, házban viszont nem sétálhatunk csak úgy fűben, erdőben vagy sima homokon, mint a tengerparton.


Mire jó a Muffik szenzoros szőnyeg?


Szerencsére ma már olyan modern technológiák állnak rendelkezésünkre, amelyek mindent lehetővé tesznek. Valódi természeti elemeket, például köveket, tobozokat vagy fűszálakat vettünk, 3D-s sablonokat készítettünk belőlük, majd MUFFIK puzzle formákat készítettünk, amelyek segítségével otthonod kényelmében és biztonságában összeállíthatod saját természeti kincseid.

Ezeket a szenzoros szőnyeg kirakókat úgy tervezték, hogy mindenki könnyen összeszerelhesse, szétszedhesse és szabadon kombinálhassa őket.

Létrehozhatsz egy ösvényt, egy utat vagy akár egy labirintust, és játszhatsz számos kaland- és ügyességi játékkal. Segítségükkel a nappali füvén sétálhatsz, gyerekszobát kagylós stranddal, folyosót pedig fenyőtobozokkal és ágakkal tarkított erdővé varázsolhatod.

Segíthetsz gyermekednek a képzelet és a finommotorika fejlesztésében, erőszakmentesen, játékkal.

Miért válassz Muffik szőnyeget?

  • Erősíti a testet és javítja az egyensúlyérzéket.
  • Szórakoztat, rengeteg játékot találhatsz ki vele, aminek csak a képzelet szabhat határt.
  • Jobb lesz a tartásunk, mert erősebbek lesznek tartó izmaink és a megnövelt egyensúlyérzet leveszi a terhelést a csípőnkről, hátunkról és lábunkról.
  • Segít a megfelelő fejlődésben, korrigálhatjuk vele a lúdtalpat és a rossz testtartást.