Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Falmatricák a gyerekszobában

Máté
Máté
2022.12.23 10:17
Falmatricák a gyerekszobában

A gyermek szobájának kialakítása, dekorálása mindig izgalmas feladat, ugyanakkor sokszor fejtörést is okoz. Első lépésben a fal színét kell kiválasztani, eldönteni, hogy festett legyen vagy tapéta kerüljön a falra. Ha kiválasztottál egy bájos mintás tapétát, felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz, ha megunja a gyermek egy idő után? Kreatívabb és rugalmasabb megoldást kínálnak a falmatricák, melyeket egyszerű felhelyezni és eltávolítani is a falról.

Vidám és hangulatos mesebirodalmat varázsolhatsz a segítségével. Te határozod meg, hogy hova helyezed fel, és ha esetleg a gyermeked már megunta, akkor könnyedén le tudod cserélni.

Erdei hangulat a gyerekszobában? Lehetséges!

Manapság nagyon népszerű az erdő témájú gyerekszobák kialakítása. Különböző méretű fenyőfákat, erdei állatokat ábrázoló falmatricák segítségével, könnyedén becsempészheted a természetet a gyerkőc szobájába. Mindannyian tudjuk, hogy a természetben, erdőben való sétálás milyen jó hatással van a hangulatunkra és közérzetünkre. A falmatricák segítségével egy nyugodt és kellemes légkört árasztó gyerekszobát alakíthatsz ki.

Kiegyensúlyozottabb lesz a gyermeked, ha a szobája falait bájos erdei állatok és fák, örökzöldek díszítik. A fenyőfák és az erdő lakói, mint a szarvasok, őzikék, sünök, mókusok, rókák, mosómedvék, nyulak, baglyok varázslatos mesevilággal veszik körbe a szoba kis lakóját. Természetes fából készült bútorok és világos gyapjúszőnyeg segítségével ideális lakókörnyezetet alakíthatsz ki a gyermeked számára.

erdei állatos falmatrica

Lányok szobájába milyen falmatricák közül válasszunk?

A legtöbb kislány rajong a rózsaszín árnyalataiért. Szeretik viselni ezt a színt és szeretik, ha a szobájukban is körülveszi őket. Ehhez pedig mi más illene leginkább, mint tündérek, unikornisok, balerinák kellemes pasztellszínekben pompázva.

A lányos szülőknek ismerős, mikor hercegnőnek vagy tündérnek öltözik be a gyermek. A képzelőerejének a fejlődését segítheted, ha a szoba falairól is mesevilág köszön vissza.

Egy rózsaszín tüll szoknyában piruettező kis balerinának a falon minden kislány örül. A balerinás falmatricák igazi lányos hangulatot varázsolnak a gyerekszobába. Romantikus hangulatot alakíthatsz ki, ha különféle virágos falmatricákat ragasztasz a falra.

Igazi fiús falmatricát keresel?

A kisfiúk imádják a dinoszauruszokat, és általában mindenféle formában fellelhetőek a szobájukban: műanyag állatfigura, plüssállat, dinómintás ágyneműhuzat képében. Miért ne lehetne a falon is egy Triceratops vagy Tyrannosaurus rex? Falmatrica segítségével bárhová felragasztható. Nem csupán a falon, hanem egy fehér színű szekrényajtón is jól mutat.

Mi érdekli még a kis pasikat? Járművek, munkagépek minden mennyiségben! Dekoráld a szobája falát autókkal, repülőkkel, helikopterekkel, meglátod, imádni fogja!

Ha odavan a kalóztörténetekért és a nyaralás óta a tengerért, akkor válassz a tengerész témában készült falmatricák közül. Akár a tengerek, óceánok élővilága is megelevenedhet a falon.

A lakás minimál stílusban berendezett?

A gyermekszoba is lehet stílusos minimál hangulatú falmatricák segítségével. A minimál falmatricák időtállóak és kifinomultak. Pár év múlva sem fogja megunni a gyermek. A csillagos, felhős vagy léggömbös falmatricák ráadásul egyaránt illenek fiú és lány szobába is.

Annak érdekében, hogy könnyebben tudj dönteni, webáruházunkban témák szerint csoportosítottuk a falmatricákat. Ha kimondottan kisfiú szobába szeretnél űrhajókat a falra, akkor a világűr falmatricák között nézz szét.

Ha mégis gondot okoz a választás, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken, és nagyon szívesen segítünk!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.