Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

A gyerekek kedvence a Little Dutch készségfejlesztő kocka

Little Dutch készségfejlesztő kocka
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.04.19 13:32
A gyerekek kedvence a Little Dutch készségfejlesztő kocka

Minden szülő szeretné, hogy a gyermeke megfelelően fejlődjön és nagyokat játszva cseperedjen. Webáruházunk egyik kedvenc partnere épp ebben segíti a családokat. A Little Dutch készségfejlesztő kocka ideális játék. A picik életkorának megfelelő tartozékokkal lett felszerelve, és tökéletesen megbízható eszköz.

Nagyon fontos ugyanis, hogy csak első osztályú minőségben készült holmikkal vegyük körül a gyermekeinket. Legyen szó kisbabáról, óvodás vagy iskolás gyermekről, az ő biztonságuk az első. Épp ezért kedveljük annyira mi is és a vásárlóink is a Little Dutch termékeket.

 

Egy édesanya álma a Little Dutch

 

A Little Dutch brandet, mint annyi más babamárkát, egy találékony édesanya hívta életre. Egy holland hölgy úgy érezte, nem talál a piacon olyan játékokat, amelyeket jó szívvel odaadna a gyermekeinek. Úgy döntött hát, hogy megalkotja a saját, prémiumminőségű játékeszközeit. Így született meg a Little Dutch, amelynek fémjelzése egyet jelent az első osztályú játékkal.

 

A már említett holland édesanya számára nagyon fontos, hogy biztonságos legyen minden termék, amit gyerekek körül használunk. Ez nem csupán a játékeszközökre, hanem a babatextilekre, a gyerekszobai és a babakocsis kiegészítőkre is igaz. Webáruházunk munkatársai számára ugyancsak az a legfontosabb, hogy gyermeked biztonságban legyen, miközben termékeinket használja.

 

Megbízható termékek minden korosztálynak

 

Az utóbbi évek egyik újdonsága a rendkívül hasznos bababarát tanúsítvány. Az igazán minőségi termékeken megtaláljuk ezt a bélyeget, legyen szó babaholmiról vagy nagyobbaknak szánt árucikkről. Ha ezt a jelzést látjuk, az több dologról is informál minket. Egyrészt biztosak lehetünk abban, hogy sem az alapanyag kitermelésekor, sem az összeállításkor, sem a szállításkor nem kezelték a terméket káros anyagokkal. 

 

Ez azért fontos, mert a gyerekek nem csupán a kezükben fogják, hanem sok esetben a szájukba is veszik a játékokat. Nem megendett tehát, hogy hő vagy folyadék hatására ártalmas kemikáliák oldódjanak ki a termékből. Emellett a kisebb elemek összetétele, mérete és rögzítése nem jár fulladásveszéllyel. Ez minden életkorban nagyon fontos.

 

A babák és a totyogók is imádják a Little Dutch készségfejlesztő kockát

 

A Little Dutch játékai már az első időszakban is szórakoztatják és fejlesztik a babákat. A gyártó plüssből készült készségfejelsztő kockája a legkisebbek számára készült. A fa készségfejlesztő pedig másféléves kortól ajánlott a gyerekeknek. Az utóbbi modellt imádja a bölcsődés és óvodás korosztály. Minden biztonsági előírásnak megfelel a kocka, és sokoldalú szórakozást biztosít a gyerekeknek.

 

A formabedobó játék a legtöbb csemete első játékai közé tartozik. A kockán emellett golyóvezető, forgatható fogaskerekek és fakockák is találhatóak. Ezek a játékok kiválóan fejlesztik többek között a kicsik finommotorikus készségeit. Egy Little Dutch fejlesztőkocka ideális ajándék lehet szülinapra, de elhozhatja a húsvéti nyuszi is.

Little Dutch készségfejlesztő kocka

 

Ezért nagyon hasznosak a fejlesztőjátékok

 

A gyerekek fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van a játékkal töltött időnek. Azonban egy-egy fejlesztőjátékkal támogathatjuk őket abban, hogy egyre ügyesebbek legyenek. 

 

A fejlesztőkocka használatakor együtt dolgozik a kéz a szemekkel. Szükség van a koncentrált figyelemre és a kézügyességre. Webáruházunk termékei között a fejlesztőkocka mellett számos további olyan eszközt találsz, ami hozzájárul a gyerekek képességeinek kibontakoztatásához.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.