Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

A Little Dutch konyha FSC szuper ajándék a gyerekeknek

Máté
Máté
2022.10.10 13:02
 A Little Dutch konyha FSC szuper ajándék a gyerekeknek

Kislányokra és kisfiúkra jellemző, hogy előszeretettel segítenek a konyhában, amikor édesanyjuk finomságokat készít. A gyerekek szeretik kivenni a részüket a konyhai előkészületekből, ezért adjunk számukra is könnyen elvégezhető feladatokat. Később a játék közben felelevenítik a főzés során szerzett új tapasztalatokat. Ehhez nyújt nagyszerű segítséget a Little Dutch konyha FSC, ami pont a gyerekek méretéhez készült, így otthonosan mozoghatnak a kis konyhában.

A szerepjátékok nagyon fontosak a szociális készségek kialakulásában, a konyha pedig tökéletes eszköz ehhez. A felhőtlen játék közben észrevétlenül fejleszti a gyermek kreativitását és motorikus képességeit is.

Little Dutch konyha FSC, a gyerekszoba kedvenc sarka lesz

A fából készült játék konyhában minden megtalálható, ami csak szükséges ahhoz, hogy a gyermek megfőzze vagy süsse a kedvenc ételeit. A finomságok készülhetnek a plüssmacinak vagy éppen a babáknak is. Ha átjönnek a kis barátnők, barátok, akkor kedvükre süröghetnek-foroghatnak a tűzhely előtt. Készülhetnek a torták, sülhet a palacsinta. A konyhai eszközök és kiegészítők segítségével bármit megvalósíthatnak, csak a képzelet szabhat határt. Ahogy anyától látták, főzés után jöhet a mosogatás, amit a kis mosogatóban meg is tehetnek.

A gyönyörű pasztellszínű konyha minden gyerekszobába remekül illik a halványzöld színének köszönhetően, a kisfiúk szobájába is passzol, mert természetesen ők is szeretnek a konyhában tenni-venni.

Esztétikus fajáték

A fából készült játékok sokkal időtállóbbak és esztétikusabbak is, mint műanyag társaik. A Little Dutch konyha FSC alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Vagyis teljes mértékben csupán környezettudatos játék. Vízbázisú méregmentes festékkel festett, ezért a gyerekek számára teljesen biztonságos.

A holland Little Dutch márka termékeire a letisztult stílus jellemző. A játékkonyha is stílusos design alapján készült. Gyönyörűen díszíti gyerekszobát, de természetesen a nappaliba vagy a konyhába is tehető. Számos kiegészítő tartozik hozzá, mint amire az igazi konyhában is szükség van. Serpenyő, lábas, fedő, fakanál, tányérok, só- és borsszóró tartozik hozzá. Az élvezetesebb játék kedvéért a mosogató csaptelepét lehet tekerni, és a sütő gombjai tekerésre kattogó hangot adnak ki. Mindemellett polcok és mikrohullámú sütő is hozzájárul, hogy minél változatosabb legyen a játék.

A holland márka népszerű a gyerekek és szülei körében is

A holland Little Dutch márka játékai fából készülnek, valamint egymással harmonizáló pasztellszínűre vannak festve. A játékkonyha kiegészíthető más konyhában használatos eszközzel is, a kávéfőző, kenyérpirító, mérleg is remekül passzol hozzá. Tömör fából készült gyümölcsökkel, zöldségekkel, modern stílusú vagy romantikus virágos teáskészlettel, tortával bővíthető.

A gyermek élvezettel főzi majd a kávét anyának és apának és készíti hozzá a pirítóst. Ha pedig az ovis kis társak jönnek át délután játszani, akkor kezdődhet csak igazán a móka, a közös főzőcskézés, délutáni teázás és sütizés. 

A Little Dutch játékok nemcsak a gyerekek tetszését nyeri el, hanem a szüleikét is, mert szemet gyönyörködtető design, lágy színek és kellemes tapintás jellemzi őket.

Az összes játékot a letisztult formavilág és harmonikus pasztell árnyalatok jellemzik, ezáltal öröm belépni az olyan gyerekszobába, ahol Little Dutch játékok sorakoznak a polcokon.

Minden játék prémiumminőségű, ezért hosszú-hosszú évekig megőrzik a szépségüket. Nézz szét és fedezd fel webáruházunkban a játékok kínálatát, és lepd meg a gyermeked egy-egy csodás kiegészítővel.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.