Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Melyik Little Dutch babát válasszam? Most megismerheted őket!

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.10.11 21:21
Melyik Little Dutch babát válasszam? Most megismerheted őket!

Bizonyára te is találkoztál már valahol a Little Dutch legkedvesebb babáival. Mindegyik külön egyéniség, de egy a közös bennük: Imádják a gyerekek korosztálytól függetlenül! Most megismerheted őket és eldöntheted, hogy melyiket szerezd be az öt barátból!

Ezek a bájos kis babák garantáltan meghódítják gyermeked szívét már az első pillanattól kezdve. Kézzel készültek, pihe-puhák és nem tartalmaznak semmiféle egészségre ártalmas anyagot. Sok éven át helye lesz a kiságyban vagy a játékok közt ezután elcsomagolhatod egy kedves emlékként, amit majd az unokád kaphat meg! :)

JIM

Jim igazi kalandor. Szeret a szabadban lenni a barátaival, mert kedvenc hobbija a környék felfedezése! Amikor  délután hazajön, a ruhája mindig sáros és a zsebében megtalálható az összes kincs, amelyet aznap talált. Gyönyörű falevelek az erdőből, kagylók a tengerpartról és különleges kövek, mindenféle színben és formában. Alig várja, hogy megmutassa őket! Készen állsz, hogy kalandra indulj Jimmel? 

ROSA

Rosa szeret táncolni és a csapatból ő szeret legjobban hozzád bújni. Játssz le neki zenét, és büszkén megmutatja piruettjét. Örömteli nevetése visszhangzik az egész házban, amikor forog. Egy óvodai/iskolai nap után szeret a legjobb barátaival egy csésze teát és kekszet elfogyasztani. Csatlakozol Rosa teadélutánjához? 

JULIA

Julia igazi álmodozó, tele kreativitással. Az iskolában nagyon szeret írni, de még jobban szeret rajzolni. Ő készíti a legszebb kézműves dolgokat a szivárvány minden színével. Kedvenc színe a zöld, ahogy a menő ruháján is látszik. Mert Julia bizony menő lány. Soha nem fél attól, hogy piszkos lesz a keze. Átjöhet Júlia festeni? De lehet, hogy kicsit rendetlenség lesz :) 

EVI

Evi végtelen fantáziával rendelkezik. Szeret színdarabokat kitalálni és eljátszani, lehetőleg a barátaival együtt. EVI legjobban azt szereti játszani, hogy ő anya, vagy azt, hogy ő a boltos kisasszony. Néha azt játssza, hogy tűzoltó, aki eloltja az összes tüzet az utcán. Szeretnél átjönni játszani Evivel? 

SOPHIA

Sophia ott van, ha szükséged van egy barátra és megszoríthatod a kezét, ha egy kicsit félsz. Ő adja a legmelegebb ölelést lefekvés előtt. Aranyos majmocskája sosem hagyja el az oldalát, és vicces poénjai mosolyt csalnak az arcodra. Együtt mindenre képesek vagytok! Megfogod Sophia kezét? 

Little Dutch babák

Webáruházunk kínálatában most az összes babát megvásárolhatod az összes más Little Dutch termékkel együtt!

És ne feledd! Most minden Little Dutch termék mellé ajándék posztert választhatsz!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.