Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Baba és mama kedvence: a Little Dutch játszószőnyeg

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.05.28 09:27
Baba és mama kedvence: a Little Dutch játszószőnyeg

A Little Dutch játszószőnyegek már a kezdetektől fontos és hasznos kiegészítői a babaszobának. Természetesen bárhol leteríthetők. Ha korának megfelelően és biztonságos körülmények között szeretnéd fejleszteni a babádat, akkor mindenképp érdemes ezt a fajta játszószőnyeget választani. A fejlesztő hatása mellett remekül szórakoztatja a picit.

Hogy fejleszt a Little Dutch játszószőnyeg?

0-6 hónapos kor között, napi 1-2 alkalommal érdemes a babát először csak 10 percre, majd egyre több időre hasra fektetni. A Little Dutch játszószőnyeg tökéletes választás, amin szabadon mozoghat a kicsi és közben fejlődnek azok az izmai, amik nélkülözhetetlenek a kúszáshoz, mászáshoz, üléshez, járáshoz.

A puha, vidám Little Dutch játszószőnyeg fejleszti a babák motoros képességeit, mivel a szőnyeg elemei az összes érzékszervét ingerlik. A kicsik eleinte még csupán kb. 20 cm távolságra látnak. A szőnyeg formáit, figuráit hason fekve, közelről nézhetik, ami a látásuk fejlődéséhez nagyban hozzájárul.

little dutch játszószőnyeg virágok és pillangók

A játszószőnyeg anyaga

A prémiumminőségű baba játszószőnyeg puha plüss anyagból készült. Ha leteszi a kis pofiját a gyermek, nem fordulhat elő semmiféle bőrirritáció. A Little Dutch játszószőnyeg számos izgalmas elemet tartalmaz, amit nyugodtan „megkóstolhat” a baba, a különböző ínymasszírozók, csomók, címkék, mind-mind felfedezésre várnak. A szőnyeg tartozékai teljesen biztonságosak, nem okozhatnak fulladást. Csodálatos pasztellszínek közül válogathatsz.

Miért válaszd a Little Dutch terméket?

A gazdag kínálat sokszor megnehezíti a választást. Felelősségteljes szülőként mindenképp olyan terméket érdemes választani, amely szórakoztat, de egyben segíti a gyermek fejlődését. A kisbaba már az első hónaptól kezdve ismerkedik az őt körülvevő világgal, nap mint nap újat tanul, tapasztal. A kellő odafigyeléssel és tudatossággal kiválasztott fejlesztőjátékok pozitív hatással lesznek a gyermek fejlődésére. A kezdeti időszak legfontosabb fejlesztést segítő eszköze a játszószőnyeg, amiből érdemes prémiumminőségűt venni. A legfontosabb szempont a választáskor, hogy biztonságos legyen, kreatív, esztétikus és nem utolsósorban harmonizáljon a babaszoba színeivel.

A virágos rétet imitáló, pasztell rózsaszín játszószőnyegen bárhová is fordul gyermeked, kismadarakat, pillangót és virágokat fedez fel rajta. Bájos figuráival bármelyik lányos babaszoba dísze lehet. A Gúnáros a mező vidám lakóival csábítja a babát, minden kiegészítő csörög és zizeg, bátran megfoghatja, meghúzhatja a gyermek. A Tengerész szőnyeg, a barátságos plüss játékokkal hosszú időre leköti a kicsik figyelmét és közben fejleszti a kéz-szem koordinációt és finom motorikus készségeit. 

A Little Dutch bűbájos termékei kifinomult színekkel és formákkal a babák és a szülők szívét is gyorsan rabul ejtik. Nézz szét weboldalunkon, és ismerd meg a méltán népszerű holland márka termékeit! Szemet gyönyörködtető fejlesztőjátékok, babatextilek, étkészletek közül válogathatsz. Minden termék gyermekbarát anyagból készül, kimagasló minőségben, ráadásul egymáshoz passzoló stílusban. Praktikusak, funkcionálisak, biztonságosak és fejlesztik a gyermekek különböző képességeit. A csodás pasztellszínben pompázó játékok, plüssök és textilek minden gyerekszoba design remekei lesznek.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.