Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

A matracvédő 180x200 cm-es méretben is elérhető!

Matracvédő
Szűrés törlése
Máté
Máté
2023.01.29 17:17
A matracvédő 180x200 cm-es méretben is elérhető!

A szobatisztaság kezdetén még előfordulhatnak kisebb balesetek, amikor a gyerekek nem ébrednek fel éjszaka arra, hogy pisilni kell és nedves lesz a lepedő, sőt a matrac is. A lepedőt egyszerűen csak kimossuk, viszont az ágy matracából már nehezebb eltávolítani a foltot.

Főleg éjszaka kellemetlen bajlódni a lepedőcserével és a matrac szárításával. Ha a matrac beszívta a pisit, akkor a higiénikus tisztítás is problémás lehet. A megfelelő védelemmel viszont megelőzhető a baj. Ráadásul a matracvédő 180x200 cm-es méretben is kapható, ezért ha a szülőkkel alszik a gyermek, akkor is száraz marad az ágy matraca.

Megbízható védelem

A szobatisztaság kialakulása egy idegrendszeri érési folyamat, ezért nem szabad sem siettetni, sem leszidni a kisgyermeket, ha bepisil. Ilyen kis balesetek bármikor előfordulhatnak, amíg nem alakul ki megbízhatóan szobatisztaság.

Sok gyermek ragaszkodik a szülő közelségéhez éjszaka is. Mivel nem csupán a kiságyba való méretben kapható a matracvédő, hanem akár 180x200, sőt 200x200 cm méretben is, ezért a szülői ágy is ellátható a vízhatlan védelmet nyújtó, nagy méretű matracvédővel.

A használata nemcsak a szobatisztaság kialakulásának az időszakára korlátozódhat, hanem érdemes tovább is használni, mert mindenféle folyadék ellen védelmet nyújt. Ha az esti mese hallgatása közben véletlenül kifolyik a kakaó, vagy ha az apuka a reggeli kávéját az ágyba kapja és kilöttyen, akkor sincs semmi vész, hiszen egy mozdulattal levehető a matracvédő és kimosható, az ágy pedig makulátlan marad.

Bizonyos változások, például költözés vagy új közösségbe kerülés is kiválthat szorongást és ezáltal éjszakai bepisilést is, ezért az iskolakezdésig mindenképp javasolt a használata.

Vízhatlan matracvédő 180x200 cm méretű ágyon is

A széles méretválasztéknak köszönhetően a kiságytól a nagy méretű franciaágyig használható a vízhatlan matracvédő lepedő.

Az ágy matracának nemcsak a pelusbalesetek ellen kell védelem, hanem fogzás időszakában a nyáltól vagy rendszeres bukás esetén a visszacsorgó tejtől is. Ezért már indokolt beszerezni a legkisebb méretben a baba születése előtt.

matracvédő 180x200 cm

Az anyagának és a kialakításának köszönhetően kimondottan strapabíró, ezért a kistestvérek is használhatják. Különböző méretekben kapható, a 60x120 cm-től kezdve 200x200 cm-es méretig bezárólag, így a matracvédő, bármilyen méretű ágyon is alszik a gyermek, megvédi az ágyat a különböző szennyeződésektől.

Puha a tapintása és kényelmes rajta aludni

A puha, antiallergén alapanyagnak köszönhetően nem okoz irritációt a legérzékenyebb bőrű kisbabák esetében sem. A matraccal egy külső vízlepergető poliuretán réteg érintkezik, amely jól szellőzik, valamint a párát is elvezeti, így megakadályozza az izzadást is. A középső réteg nedvszívó frottírból készült, a felső réteg, amely érintkezik a bőrrel pedig puha pamutból.

A kialakítása miatt sima és gyűrődésmentes a felülete, mert sarokgumival illeszthető a matrac sarkaira.

A vízhatlan matracvédő fehér színben kapható, mely minden színű ágyneműhuzathoz illik. De ha az ágyneművel harmonizáló, színes lepedő jobban tetszene, akkor egyszerűen csak helyezz rá egy gumis lepedőt, amit webáruházunk kínálatában megtalálsz, gyönyörű pasztellszínekben és szebbnél szebb mintákkal.

Nálunk megtalálod azt a lepedőt és babaágyneműt, amelyik csodásan passzol a gyerekszoba színvilágához.

Webáruházunkban gyönyörű ágyneműk közül is válogathatsz kedvedre, továbbá rácsvédőt, zsebes tárolót, baldachint is találsz a stílusos babaszoba kialakításához.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.