Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Praktikus és dekoratív - állatos falmatrica a gyerekszobába

Máté
Máté
2022.02.22 23:08
Praktikus és dekoratív - állatos falmatrica a gyerekszobába

Amikor kiderül, hogy új taggal bővül a család, az édesanyák fantáziája rögtön beindul. Napfényben fürdő, kedves babaszobát képzelnek el, melyben édesdeden alszik szemük fénye. Az állatos falmatrica a gyerekszobába feltéve tökéletesen egészíti ki ezt az idilli képet. Ezek a dekorációs termékek könnyen cserélhetőek, így időről időre megújulhat a bababirodalom.

Hiszen nagyon fontos, hogy a picik már első perctől kezdve jól érezzék magukat a szobájukban. Ehhez pedig a falak színe és a kisebb-nagyobb minták is hozzájárulnak. Ahogy cseperednek a gyerekek, akkor pedig egyre határozottabb elképzeléseik lesznek a szobájukat illetően. A falmatricákkal könnyedén megvalósíthatjuk a legmerészebb álmokat is.

 

Így alakítsuk a gyerekszoba dekorációját

 

A gyerekeket számos inger éri otthon is, nem beszélve a bölcsiről, az óvodáról vagy a játszótérről. Épp ezért a legjobb, ha a szobájuk nyugalmat árasztó, békés kis sziget a lakásban. A falak és a bútorok színe nagyban meghatározza a helyiség hangulatát. Ajánlott a nagyon élénk árnyalatok helyett visszafogottabb tónusokat használni. 

 

A színek azonban fontosak, hiszen barátságosabbá teszik a gyerekszobát. Ez a bútorok és a lakástextilek esetében is így van. Egy mesemintás függöny vagy állatmintás, pihe-puha szőnyeg amellett, hogy betölti a funkcióját, szebbé is teszi a gyerekbirodalmat. Amire még érdemes odafigyelnünk, az a világítás. Egy fényes helyiségben sokkal szívesebben töltenek időt a kicsik, mint egy sötét szobában.

Állatos falmatrica gyerekszobába

 

Nem hagy nyomot a falmatrica

 

A gyerekek szívesen látják a kedvenc állataikat vagy mesefiguráikat a falakon. Azonban korántsem olyan egyszerű úgy dekorálni, hogy az ne okozzon kárt a fal felületében. Legyen szó tapétáról vagy festett felületről, ha javítani kell, az sohasem kellemes. Épp ezt a problémát küszöbölik ki a tündéri falmatricák, mivel nincs szükség semmiféle rögzítőanyagra vagy kellékre a felhelyezésükhöz.

 

Csupán el kell távolítani a hátsó fóliát, és már mehet is a falra a kiválasztott motívum. Annak érdekében azonban, hogy az illeszkedés tökéletes legyen, elő kell készítenünk a falat. Portalanítsunk és távolítsuk el az esetleges zsírt is a felületről. Kövessük a terméken leírt utasításokat, és pillanatok alatt gyönyörködhetünk is a csodás képekben.

Erdei állatos falmatrica gyerekszobába

 

Minden kicsi szereti - állatos falmatrica a gyerekszobába

 

A kicsik ízlése nagyon különböző és épp ilyen határozott lehet, főként, ha elérik az óvodáskort. Abban azonban a legtöbb gyerek egyetért, hogy az állatok nagyon aranyosak, és szívesen látják őket maguk körül. Az állatos falmatrica épp ezért jó ötlet lányok és fiúk szobájába egyaránt. Falmatricáink között szinte minden házi- és vadállat megtalálható.

 

Odavarázsolhatjuk gyermekünk szobájának a falára az óceánt vagy épp Afrika szavannáit. Tündéri nyuszik üldögélnek a Holdon vagy épp lufival repülnek. Egész erdőt alakíthatunk ki a falfelületen, vagy épp visszatérhetünk a dinoszauruszok világába. A falmatricák segítségével tökéletesen testre szabhatjuk a gyerekszobát.

 

Világtérképes falmatricát a nagyoknak

 

A falmatricákat nem csupán a kisgyermekek szobáiba ajánljuk. Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a világtérkép falmatricák is. Ezekkel a darabokkal akár az iskolások szobáját is díszíthetjük. 

 

Egyrészt gyönyörűek ezek a matricák is, másrészt ismeretterjesztő funkciót is elláthatnak. Lányos, fiús és uniszex színekben is elérhetőek a falra simítható világtérképek, így minden gyerkőc megtalálja a neki tetsző matricát.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.