Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Gyönyörű falmatricák a gyerekszobába – nézd meg a kínálatot!

Máté
Máté
2022.06.23 09:57
Gyönyörű falmatricák a gyerekszobába – nézd meg a kínálatot!

A lakás legtündéribb helyisége a gyermekszoba, amit a szülők előszeretettel dekorálnak bájos motívumokkal. A tapétánál sokkal praktikusabb és korszerűbb a falmatricák használata a gyerekszobába, mely rengetegféle színben és mintában kapható. Könnyen felhelyezhető a falra és nyom nélkül eltávolítható. Egy mozdulattal megváltoztatható a gyerekszoba hangulata.

Mielőtt kiválasztjuk a megfelelő falmatricát, érdemes alaposan átnézni a választékot, és gondosan megtervezni, hogy pontosan hova fog kerülni.

Bájos falmatricák a gyerekszobába

Már a kicsi születése előtt érdemes kialakítani a babaszobát, egy kedves mintájú falmatricával máris egyedivé tehetjük. Érdemes a kiságy vagy a pelenkázó fölé helyezni a dekorációt, ahol jól látja a baba.

falmatricák

A két-hároméves kisgyermekeknek már saját kedvencük van, állatokért vagy szeretett meséjük szereplőjéért is rajonghatnak. Örömet okozhatunk a gyermekünknek, ha kedvencével díszítjük a szobáját.

Amilyen gyorsan nőnek a gyerekek, olyan gyorsan változik a rajongásuk tárgya is. Ami négyévesen még tetszett, kisiskolásként már nem biztos, hogy fog. A falmatricák megadják a változtatás szabadságát. Ha megunta a gyermek, együtt is kiválaszthatjátok, ami tetszik, és máris megújul a gyerekszoba. Egy tapéta esetében ez már közel sem menne ilyen egyszerűen.

Bizony nem könnyű a választás a rengeteg gyönyörű matrica közül. Az eligazodásban segítünk, oly módon, hogy weboldalunkon kategóriákba rendeztük a matricákat, témák szerint, illetve aszerint, hogy lány vagy fiú szobába kerül majd a matrica.

Gyerekjáték a falra helyezésük 

A falmatricák népszerűsége a változatosságuk mellett, abban is rejlik, hogy nagyon egyszerű feltenni a falra, és ugyanilyen könnyű az eltávolításuk is. Fólia segítségével lehet a falra rögzíteni. Bármilyen felületre el lehet helyezni, akár festett falfelületre, tapétázott falra is tehető, de akár fafelületre is. Webáruházunk falmatricái a gyerekszoba dekorálásának a legstílusosabb formája. Kisfiús és kislányos falmatricák egyaránt megtalálhatók nálunk. Egyaránt illenek a falhoz, a bútorokhoz, és rengetegféle színből és mintából lehet választani. A falmatricák nemcsak mutatósak, de tartósak is egyben, valamint moshatók is, így ha szennyeződés érné, könnyen eltávolítható.

falmatricák

Stílusos gyerekszoba falmatricával

A Babaágynemű bolt webáruház kínálatát folyamatosan bővítjük a divatnak és trendnek megfelelően, így mindenki megtalálhatja azt a matricát, ami leginkább illik a gyerekszoba stílusához. Egy skandináv stílusú gyerekszobában nagyon jól mutatnak a ballonos és minimál falmatricák. A hagyományos szobákba az erdei állatos és fás motívumok nagyon keresettek. Virágos falmatricákkal igazi romantikus kislányszobát varázsolhatunk. A kisfiúk pedig nagyon fognak örülni, ha a falról kedvenc dinóik köszönnek vissza.

Nagyobb gyerekek szobájában a világtérkép matricák lesznek hasznos és mutatós dekorációs elemek, melyek visszafogott pasztell vagy élénk színváltozatban is választhatók.

Könnyen felragaszthatók akár bútorokra is, ha szeretnéd megújítani a berendezést, de nem szeretnél új bútorokat venni, egyszerűen csak válaszd ki a legmegfelelőbb matricát, és ragaszd fel a bútor felületére. Így könnyen és egyszerűen megoldhatod az enteriőr felfrissítését. Az eredmény pedig lenyűgöző lesz.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.