Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

 AJÁNDÉK Little Dutch matricák! 

A készlet erejéig minden 25.000 Ft feletti megrendelésnél Little Dutch matrica csomagot választhatsz ajándékba a kosár oldalon! :)

A babaagynemubolt.hu blogja

Szoptatós párna használata avagy 5+1 indok, amiért kell neked szoptatós párna

Máté
Máté
2017.04.26 12:17
Szoptatós párna használata avagy 5+1 indok, amiért kell neked szoptatós párna

Amikor elindultok a kilenc hónapos közös utazásotokra a babáddal, a szoptatós párna lesz a legnagyobb, és leghosszabb ideig tartó segítséged, hiszen akár a második trimeszteről kezdve, egészen a baba egyéves koráig, minden napodat megkönnyíti majd. Összeszedtünk neked hat indokot, miért érdemes szoptatós párnát vásárolnod. 

De mi az a szoptatós párna?

A szoptatós párna (valaki akinek van jobb ötlete, hogyan lehetne elnevezni máshogy, írja meg) egy U, vagy inkább patkó alakú párna, amelyikben szuperkönnyű töltelék van, emiatt ahogy körülölel, kényelmes fekvést biztosít, sorrendben, először neked, aztán nektek, később a babának, majd megint mindkettőtöknek: mindezt elérhető áron, hiszen alig pár ezer forintért hozzájuthatsz. Máris mondjuk, miért fogod szeretni, miért hasznos.

 

1: Tökéletes kényelmet nyújt

Teljesen mindegy, hogy a földön használod, vagy a kanapén kiegészítőnek: a szoptatós párna segíti a nyakadat, a válladat, a karjaidat tehermentesíteni, ezért ha rendszeresen használod, nem csak kényelmesen fogsz tudni feküdni (még a legnagyobb pocakkal is), hanem elfelejtheted a hát, és vállfájást: és ez van, amikor aranyat ér. Igazából mindig aranyat ér.

 

2: Korlátoz a mozgásban: és ez most jó

Alapvetően senki nem akarja azt, hogy éjszaka, álmában, bármi is korlátozza a mozgásban: kivétel az alól az amikor terhes vagy, és egyetlen rossz mozdulattal hasra fordulsz, vagy megpróbálsz hasra fordulni: ez nem csak neked lenne kellemetlen, hanem a babának is. A párna éppen az alakja miatt (körülölel), megakadályozza ezt, így segít neked a pihentető alvásban. Azt persze a párnától sem várhatod el, hogy végigaludd az éjjelt: mert lehet hogy a babád rugdos, mozog, vagy éppen túl gyakran kell kimenned pisilni: de akkor is szuper érzés lesz visszamenni a párna ölelő karjaiba. (Főleg azért, mert ha sietsz, akkor még „testmeleg” lesz amit te, és a babád is imádni fog)

 

3: Elkerüli a gyomorégést: már ezért szuper

Valószínűleg érezted már életedben azt, hogy ég a gyomrod. Kismamaként, napokon, vagy akár heteken keresztül fogod érezni, ami szörnyű. Hacsak nincs egy szoptatós párnád, amire úgy tudsz feküdni, hogy azonnal elmúlik, de legalább csökken a gyomorégés: hidd el, ha csak ez az egyetlen jó tulajdonsága lenne, már megérné megvenni: elkerülni a gyomorégést, megfizethetetlen. (Kérdezz meg egy kismamát)

 

4: És, kering a véred :)

Sok várandós nő küzd vérkeringési zavarokkal, jéghideg a keze, és a lába, arról nem beszélve, hogy vizesedik. Bár a szoptatós párna nem csodaszer, nem gyógyszer, de nagyban segíti elkerülni a vizesedést, és a vérkeringésed is javul: tedd be a párnát a két lábad közé, fordulj kicsit oldalra, és máris érezni fogod azt, ahogy tehermentesíti a hasad, és javul a vérkeringésed.

 

5: Csökkenti a súlyodat, a hátfájást

Kicsit olyan ez mint egy sci-fi filmben, és ne vedd szó szerint, de a párna, ha ügyesen használod, ha nem is csökkenti a saját súlyodat, de akkora terhet vesz le rólad, mintha valaki alulról fogná a (nagy) pocakodat, és végre nem te cipelnéd az édes terhed. Ahogy ez megtörténik, abban a pillanatban elmúlik a hátfájásod. Ezt akkor nagyon fogod értékelni.

 

5+1: Segít, a szexben

Ezt nem fejtenénk kis részletesen, ha nem gond, de van aki a várandósságának a legkritikusabb utolsó pár hetében (van aki végig, más egyáltalán nem, bármi normális) nagyon kívánós lesz: és most nem a paradicsomos káposztára gondolunk. A párna, végtelen lehetőséget rejt.

 

5+2: Segít szoptatni

A szoptatós párna olyan sok mindenben segít, hogy majdnem kihagytuk a fő funkcióját: azt, hogy a baba születése után a párna abban fog segíteni, hogy könnyen cicire tudd tenni a babádat, a lehető legkényelmesebben (tényleg álmodni nem lehet ennél kényelmesebbet) tudj szoptatni, és utána közösen pihizni, a rajtad szuszogó, kis csodáddal..

 

Kattints ide, és rendeld meg még ma a szoptatós párnádat.

 

Ide kattintva pihe puha ágyneműket, takarókat, plédeket találsz: csupa olyat amit imádni fog a babád. https://www.babaagynemubolt.hu/, de szeretettel várunk a Facebook csoportunkban is (mindenképp csatlakozz, sok sok kedves kismama vár): https://www.facebook.com/groups/babaagynemubolt.hu