Gyere el hozzánk személyesen hétköznap 9:00-tól 16:00-ig vagy válaszd az ingyenes szállítást 10.000 Ft felett a HAZAVISZEM kuponkóddal!

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Szűrés

Little Dutch termékek

Rengeteg fajta játék, több korosztálynak, így biztosan megtalálod azt, ami gyermeked nagy kedvence lesz!

Hogy mitől különlegesek ezek a termékek? A legtöbb fából készült, felidézve így a régi idők játékait, ám kialakításuknak köszönhetően mégis modern és biztonságos darabok. Pasztell színek, csodás minták, a tavasz közeledtével a legjobb választás.

Számos érdekes, a finommotorikai készségeket fejlesztő, kisgyermek- és bababarát termékkel várunk a Babaagynemubolt.hu webáruházában! Fa játék babakocsi, a már kislányként is anyukaszerepbe bújó csemetéknek. Fa játékkonyha, szeletelhető zöldségek, kávéfőző szett a kis kuktáknak. Teáskészlet, memóriajáték azoknak a gyermekeknek, akik kedvelik a társaságot. Természetesen az ezermester kisfiúkról sem feledkeztünk meg, hiszen fa szerszámosláda és munkapad is rendelhető oldalunkról, ahogyan az építőkockák és a horgász szett sem maradhat ki. Amennyiben a hagyományosabb játékokat kedvelik a csemeték, úgy babaház, formabedobó, csörgő, és még sok más remek játék vár!