Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Little Dutch termékek

Rengeteg fajta játék, több korosztálynak, így biztosan megtalálod azt, ami gyermeked nagy kedvence lesz!

Hogy mitől különlegesek ezek a termékek? A legtöbb fából készült, felidézve így a régi idők játékait, ám kialakításuknak köszönhetően mégis modern és biztonságos darabok. Pasztell színek, csodás minták, a tavasz közeledtével a legjobb választás.

Számos érdekes, a finommotorikai készségeket fejlesztő, kisgyermek- és bababarát termékkel várunk a Babaagynemubolt.hu webáruházában! Fa játék babakocsi, a már kislányként is anyukaszerepbe bújó csemetéknek. Fa játékkonyha, szeletelhető zöldségek, kávéfőző szett a kis kuktáknak. Teáskészlet, memóriajáték azoknak a gyermekeknek, akik kedvelik a társaságot. Természetesen az ezermester kisfiúkról sem feledkeztünk meg, hiszen fa szerszámosláda és munkapad is rendelhető oldalunkról, ahogyan az építőkockák és a horgász szett sem maradhat ki. Amennyiben a hagyományosabb játékokat kedvelik a csemeték, úgy babaház, formabedobó, csörgő, és még sok más remek játék vár!

Little Dutch
Szűrés törlése

A Little Dutch története

A Little Dutch egy holland családi vállalkozás, amely egy padlásról indult ki és azóta több mint 45 alkalmazottat foglalkoztató vállalattá fejlődött, ami a világ számos pontját ellátja különleges játékaival. Rinke van der Helm alapító: „Amikor a legidősebb gyermekünkkel várandós voltam, gyönyörű kiegészítőket kerestem a babaszobába. Mivel nem találtam őket, elkezdtem saját lámpákat készíteni. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a környezetemtől. Elképesztő volt látni, hogy ezek a termékek milyen boldoggá teszik a szülőket és a gyerekeket és többre vágytam. A szeretet közvetítése gyönyörű, szeretetreméltó és egyedi termékeken keresztül, valamint egy kis plusz családi öröm hozzáadása a Little Dutch minden tevékenységének kulcsa. Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy a Little Dutch ebből az egyetlen lámpából nemzetközi márkává nőtte ki magát, amely kiterjedt kínálattal rendelkezik csecsemőknek, kisgyermekeknek és óvodásoknak.

A márka

Házon belüli tervezőcsapatuk több mint egy évtizede sokoldalú, egyformán érdekes és praktikus termékek széles gyűjteményét alkotja. Olyan játékokat készítenek, amelyeket érdemes saját gyermekünknek adni vagy egy szerettünknek ajándékozni.

Ikonikus játékokon át az ágyneműkig rengeteg kiegészítőt találtok, melyek tökéletes harmóniát alkotnak egy babaszobában. A Little Dutch gondoskodik arról, hogy minden termék valódi kincs legyen, a felhasznált anyagok és az elkészítés minősége magáért beszél

A Little Dutch elkötelezett amellett, hogy a lehető legnagyobb mértékben támogassa mind a szülővé válást, mind pedig minden gyermek fejlődését, függetlenül attól, hogy mit hoz majd a nap. 

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.