Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

A Bomi fa gyerekasztal két székkel natúr-fehér színben tökéletesen mutat a gyerekszobában

Máté
Máté
2022.03.30 12:10
A Bomi fa gyerekasztal két székkel natúr-fehér színben tökéletesen mutat a gyerekszobában

A barátságos, harmonikusan berendezett babaszoba nagyon hamar átalakul egy izgő-mozgó, csacsogó gyermek birodalmává. El sem hisszük, és már le kell cserélnünk a rácsos babaágyat, és rajzoláshoz, gyurmázáshoz, játékhoz megfelelő terepet kell kialakítanunk. A Bomi fa gyerekasztal két székkel natúr-fehér színben minden gyerekszobát csodásan tesz teljessé.

Fontos ugyanis, hogy minden tevékenység közben megfelelő legyen a gyerekek tartása. S persze nem utolsó szempont az sem, hogy esztétikus és hangulatos legyen a gyerekek közvetlen környezete. Ha minden életkori sajátossághoz hozzáigazítjuk a gyerekszoba berendezését, kényelmes kuckót biztosítunk gyermekünk számára. Nézzük hát, milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a tervezés és a kivitelezés során.

 

Milyen bútorokkal rendezzük be a gyerekszobát?

 

Az újszülött számára egy békés, nyugodt helyiséget rendezzünk be, ahol zavartalanul pihenhet a pici. Szükségünk lesz egy babaágyra, esetleg bölcsőre. Ha rugalmasan tervezzük a baba altatását, akkor legjobb, ha mobilizálható fekhelyet választunk. Emellett pelenkázóasztalra is szükségünk lesz, ami stabil és amelyen elérhető közelségben vannak az ápolási eszközök. Ahogy cseperedik a gyermek, több berendezési tárgyat is be kell szereznünk. Ha már önállóan tud ülni a széken, akkor egy gyermekasztal és -szék szettet is vásárolhatunk. 

 

Ez hosszú éveken át biztosít majd az alkotáshoz és a játékhoz megfelelő helyet. Emellett az sem mindegy, hogy milyen dekorációs elemeket használunk a gyerekszobában. Már a textilek, úgymint a függöny és a szőnyeg is díszítik a helyiséget. Emellett egy könnyen cserélhető, tündéri falmatrica igazán feldobja a falakat vagy akár a bútorokat is.

bomi asztal székekkel

Ülőalkalmatosságok a gyerekszobában

 

A kúszni, mászni, ülni tanuló baba számára a legideálisabb és leginkább ismerős felület a padló. Sokáig erre kell a legnagyobb gondot fordítanunk; a megfelelő higiéniára, a hőmérsékletre, a puha szőnyegekre. Azonban idővel elkerülhetetlenül szüksége lesz a gyerekeknek egy saját, méretükre szabott asztalra és székekre. Ezeken kényelmesen elhelyezkedhetnek a csemeték, és épp megfelelő magasságú az asztal is. 

 

Ennek azért van jelentősége, mert a rajzoláshoz, a gyurmázáshoz vagy épp a szerepjátékokhoz helyes és kényelmes testtartás szükséges. Azonban arra is kínálunk alternatívát, ha mesét néznének a gyerekek egy pihe-puha fotelből. A babafotelek és babakanapék gyengédek ölelik körül a kicsiket, miközben ők szórakoznak.

 

Bomi fa gyerekasztal két székkel fa-natúr színben

 

Gyermekbútoraink között nagy népszerűségnek örvend a Bomi fa szettje, amely két kisszéket és egy négyzet alakú asztalt tartalmaz. A tömör fenyőből készült garnitúra természetes hatású kiegészítője lesz a gyerekszobának. A kisszékek, kialakításuknak köszönhetően egészséges testtartás biztosítanak a gyerekeknek.

 

Mivel a fehér és a natúr szín nem hivalkodó, bármely gyermekbirodalomban jól mutatnak a székek és a kisasztal. A magasság úgy lett kialakítva, hogy a gyerekek komfortosan érezzék magukat, ha itt üldögélnek. Ráadásul a szülők is odaülhetnek a kicsik mellé, hiszen a székek terhelhetősége 180 kg.

 

Bababarát kellékek

 

A Bomi szett, mint ahogy webáruházunk termékei között minden darab, bababarát modell. Ez azt jelenti, hogy nem kezelték káros lakkal vagy egyéb kemikáliákkal, így a gyerekek biztonsággal használhatják. A Bomi szett éveken át csempészi majd a természetességet a gyerekszobába.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.