Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Nem számít hogy kislány vagy fiú, a babafészket imádni fogod

Babafészek
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.09.09 09:09
Nem számít hogy kislány vagy fiú, a babafészket imádni fogod

A várandósság előrehaladtával az édesanyák életében megjelenik a fészekrakó ösztön. Az új jövevény birodalmának berendezése központi kérdéssé válik a szülők között. Ez pedig azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezni a babakellékeket, például a fiú babafészket. 

A babaszoba kialakításakor nem csak a bútorokkal kell foglalkoznunk. A textil kiegészítők épp ilyen jelentős szerepet kapnak a kicsik életének első időszakában. Ilyenek a pólyák, a babafészkek, a ruhácskák, az ágynemű. Az édesanyák a funkció mellett az esztétikumot is keresik. Épp ezért kislány és fiú babafészek kínálatunk is csodás mintákkal vár. 

 

A kinti világ túl tágas

 

A születés élménye nem csak az anya, hanem a baba számára is jelentős változással jár. Az eddigi meleg, félhomályos, szűkös, ámde biztonságos helyet felváltja a kinti, vakító nagy világ. Szülés és születés közben számos hormon szabadul fel az anya és a pici testében is, melyek segítik a folyamatot.

 

S bármilyen csodálatos dolog, amikor életet adunk egy kisbabának, ez stresszel is jár. Csak úgy, mint az elkövetkezendő néhány nap vagy hét. A picinek ugyanis alkalmazkodnia kell a külvilághoz. A fények, a zajok, a tér, a megérintett dolgok, az ízek mind csupa újdonság egy újszülött számára. Azonban a picik születés utáni élethez való hozzászokását segíthetjük bizonyos eszközökkel.

 

A babafészek és az anyaméh

 

Amikor hazavisszük a kisbabánkat a kórházból, sok időt tölt majd a kiságyában. Még a kisebb méretű babaágyak területe is óriásinak tűnik az anyaméh után. Az egyik ilyen kiegészítő a babafészek. A puha, de mégis merev perem leszűkíti a pici számára a teret. 

 

Emlékezteti őt a pocakban lévő szűkös helyre, amely oly sokáig melegítette és védelmezte őt. Az ismerősebb közegben nyugodtabbak lehetnek azok a babák is, akik nehezebben szokják meg a kinti életet.

 

Biztonság a kiságyon kívül

 

Amellett, hogy biztonságérzetet adnak a babának a kényelmes babafészkek, az édesanyákat is megnyugtatják. A babafészkek peremei ugyanis, amíg a kicsik nem forgolódnak, megvédik őket a leeséstől. Épp ezért a fészkeket nyugodtan elhelyezhetjük a kiságyon kívül.

 

Így akkor is ott lehet velünk a kisbabánk, ha főzünk, vagy a nagyobb testvérrel a nappaliban játszunk. Feltehetjük a fészket a kanapéra, a karima óvja a babákat a sérülésektől. Azonban így se hagyjuk felügyelet nélkül a piciket. Nem is hinnénk ugyanis, milyen hirtelen is beindulhat a mozgásfejlődés.

 

Lány és fiú babafészek minták

 

A babaszoba berendezésekor és a babaholmik megvásárlásakor az édesanyák szeretik a legszebb babakellékeket kiválasztani. Így van ez a babafészkek esetében is. Ezt üzletünkben is szem előtt tartjuk, ezért is várunk széles termékkínálattal. 

 

Színek, minták és stílusok változatos kavalkádját találod meg nálunk. Kislányos és fiús babafészkeink csodás kiegészítői lesznek a bababirodalomnak. Ha a semlegesebb árnyalatokat kedveled, unisex modelljeinket ajánljuk számodra. Termékeink bababarát anyagokból készülnek, így a legérzékenyebb picik bőrét sem irritálják. Az ÖKO-TEX minősítés garantálja a bőrbarát minőséget. 

 

Használd utazáskor is

 

A babafészek nem csak otthon tesz nagyon jó szolgálatot a szülők és a kisbabák számára. Ha nyaralni készülünk vagy csupán egy hétvégére a nagymamához, vigyük magunkkal a fészket. 

 

A kisbabák számára fontosak az ismert illatok, anyagok. Ha az új, ismeretlen helyen a saját fészkükben pihenhetnek, nyugodtabb alvásra számíthatunk. Ez pedig nagyban befolyásolja a mi pihenésünket is. Egy pihe-puha babafészekkel tehát az egész család nyer.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.