Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Időtálló Little Dutch fajátékok

Máté
Máté
2022.11.23 12:30
Időtálló Little Dutch fajátékok

A fából készült játékoknak rengeteg pozitívuma van. Időtállóak, strapabírók, szinte mindent kibírnak, és nem igazán tud bennük kárt tenni a gyermek. A Little Dutch fajátékai mozgásra és felfedezésre ösztönzik a gyerekeket, amellett pedig a gyerekszobát is díszítik a kellemes színekkel.

Ha a Montessori elvek alapján készült játékokkal játszik a gyermeked, akkor az fejlesztő hatású is egyben. A szemet gyönyörködtető, pasztellszínű fajátékok pedig a szépérzékét is befolyásolják.

Little Dutch fajátékok babáknak

A kisbabák kíváncsian szemlélik a körülöttük lévő világot, ezért fontos, hogy megfelelő ingerek érjék. Webáruházunk Little Dutch fa játékai között a legkisebbek számára is találsz számos készségfejlesztő játékot. A facsörgő, a montessori torony, az állatos építő, a tapintós puzzle, az activity asztal nagyszerűen fejleszti a szem-kéz koordinációt. A fa készségfejlesztő kocka, a kalapálós játék, az építő játék pillangó vagy az abacus szivárvány is remek szórakozást nyújt, miközben a kicsik finommotorikája is kiválóan fejlődik.

A járni tanuló kisgyermekek részére a fából készült gúnáros járássegítő nemcsak a stabil járást segíti, de számos játékot is rejt. A tologatós csattogó gúnár a totyogók egyik kedvence lehet.

2-3 évesek kedvenc játékai

A személyiségfejlődés és szocializáció szempontjából a szerepjátékok rendkívül fontosak. 2-3 éves kor között már szeretik utánozni a felnőtteket a gyerekek a játék során.

Little dutch konyha és munkapad

A fakonyha és munkapad a kislányok és kisfiúk kedvence, melyben szívesen tevékenykednek, utánozva a szüleiket. A kávézósarokkal és a számos konyhai kiegészítővel, vágható fából készült zöldségekkel, gyümölcsökkel tökéletesen felszerelt játszósarok alakítható ki a gyerekszobában.

A fából készült szerelőpad, az orvosi táska, játék pénztárgép is nagyszerű kellékek a szerepjátékokhoz.

Ugyan melyik kislány ne álmodozna egy gyönyörűen berendezett babaházról vagy saját fésülködőasztalról, ahol kicsinosíthatja magát a játék sminkkészlettel, mint az anyukája?

A városépítő fa kocka készlet, a parkolóház, állatkert, vasútállomás, kisautó és vasút szett segítségével egy egész kis metropolisz alakítható ki és biztosít órákig tartó, elmélyült játékot.

Little Dutch parkolóház

Milyen ajándékot válassz?

Hamarosan itt a karácsony, ezért már most érdemes beszerezni az ajándékokat. Webáruházunkban kényelmesen, stresszmentesen bonyolítható le a vásárlás, nézz körül!

A karácsonyi vonat, kirakó, társasjáték, Betlehem hamisíthatatlan karácsonyi hangulatról gondoskodik és persze felhőtlen és szórakoztató játékot garantál.

A kisfiúk garantáltan fülig érő mosollyal fogják kicsomagolni az ajándékot, ha egy szuper szerszámosládát, fúrógépet, tűzoltóállomást vagy parkolóházat rejt a doboz. A kislányok pedig el lesznek ragadtatva, ha a csomagolópapírt letépve egy zenélő ékszerdoboz bukkan elő, melyben a gyűrűket, hajcsatokat és egyéb kincseket őrizhetik.

A Little Dutch Noé bárkája, a mágneses öltöztetőjáték, memóriajáték és puzzle minden gyermek figyelmét leköti. A gúnáros társasjáték, a xilofon, a jenga építőjáték, memóriajáték, kvartett kártyajáték mindkét nem számára hasznos, fejlesztő és szórakoztató is egyben.

Reméljük, tudtunk segíteni ötletekkel és megkönnyítettük a játékválasztást! Ha segítségre van szükséged, akkor készséggel állunk rendelkezésedre!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.