Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Szórakoztat és fejleszt a gúnáros motívummal ellátott Little Dutch multifunkciós járássegítő

Little Dutch
Járássegítő
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.03.30 12:51
Szórakoztat és fejleszt a gúnáros motívummal ellátott Little Dutch multifunkciós járássegítő

Az újszülött babák életének első néhány hete hamar eltelik, és egyre élénkebb, mozgékonyabb lesz a gyermekünk. A picik testi és értelmi fejlődése is rohamtempóban zajlik, így nem győzzük koruknak megfelelő eszközökkel körülvenni őket. A Little Dutch multifunkciós járássegítő gúnáros díszítése már a néhány hónapos csemetéket is elbűvöli. Majd ahogy nő szemünk fénye, és gyarapodnak a képességei, egyre inkább felfedezi ezt a csodás játékot.

Ez az eszköz ugyanis kiváló példája a hasznos és minőségi gyerekjátékoknak. Érdemes ilyen termékeket választanunk a gyermekünknek. Az ilyen tárgyak ugyanis hosszú időn át lekötik a kicsiket, ráadásul biztonságos alapanyagokból készülnek. Emellett pedig nem csupán szórakoztatnak, hanem a különféle képességek és készségek fejlődését is aktívan támogatják. 

 

A jó minőségű játékok jellemzői és jelentősége

 

A baba- és játékboltok polcai, online és offline egyaránt, roskadoznak a temérdek játékeszköz alatt. Amellett, hogy számos lehetőséget ad a bőséges választék, megnehezíti azt is, hogy jól döntsünk. Tekintsünk át néhány szempontot, ami alapján nagyobb eséllyel választjuk a minőségi gyermekjátékot a silány termék helyett. 

 

Nagyon fontos, hogy a babaholmik, így a játékok alapanyaga is teljes mértékben biztonságos legyen. Ez azt jelenti, hogy a gyártás egyetlen lépése alkalmával sem kerül kioldódó káros kemikália a termékbe. Érdemes természetes anyagból, fából, textilből készült játékokkal körülvenni a gyerekeket. Ezek kellemesebb érzetet adnak, ha hozzáérnek a kicsik, és a fantáziájukat is jobban megmozgatják. Nagyon jók azok a játékeszközök, mint például a Little Dutch multifunkciós járássegítője, amely kicsiket és nagyobbakat egyaránt lekötnek.

 

A Little Dutch multifunkciós járássegítő gúnáros kivitelben

 

A Little Dutch termékeire a legmesszebbmenőkig jellemző a fenti, minőségi eszközökre vonatkozó leírás. A fából készült, bababarát festékkel és lakkal készült járássegítő nagyon népszerű a szülők és a gyerekek körében. Az első lépések támogatása ugyanis csupán egy funkció a sok közül, amellyel az eszköz rendelkezik. A járássegítő frontján és oldalán csaknem tízféle játék szórakoztatja már a legkisebbeket is.

 

A színvilágnak és a helyes, gúnáros mintának hála igazán uniszex babatermékről van szó. Természetesen sem folyadék, sem hő hatására nem oldódhat le mérgező festék vagy a lakk a járássegítőről. Minden apró részlet biztonságosan rögzített. Ez egyébként általánosan jellemző a Little Dutch termékekre, csakúgy, mint webáruházunk minden darabjára.

járássegítő

 

A finommotorika fejlesztéséért

 

Felmerülhet a kérdés a szülőkben, hogy miért érdemes már akár három-négyhónapos korban megvásárolni a járássegítőt. A válasz a matatófalként funkcionáló fronttáblában található meg, amellyel már a picik is eljátszhatnak. A forgatható elemek, a fogaskerekek, a kis tükör, a golyóvezető már a pár hónapos babák figyelmét is felkelti. 

 

Annak érdekében, hogy elérjék és mozgassák a kiválasztott elemeket, a szemnek és a kéznek együtt kell működnie. Minél többet játszik ilyen játékokkal a pici és minél hamarabb, annál ügyesebben működik majd a szem-kéz koordinációja.

 

Élmény lesz a járás tanulása

 

Nem véletlen, hogy webáruházunk kínálatának egyik legnépszerűbb terméke a járássegítő. Biztonságos és stabil támaszt nyújt az első, bizonytalan lépésekhez a babáknak. Így hamar sikerélményben lesz részük, ami lelkesíti őket, és egyben meggyorsíthatja a járástanulást.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.