Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

 AJÁNDÉK Little Dutch matricák! 

A készlet erejéig minden 25.000 Ft feletti megrendelésnél Little Dutch matrica csomagot választhatsz ajándékba a kosár oldalon! :)

A babaagynemubolt.hu blogja

Bambusz törölköző kisokos

Máté
Máté
2021.02.22 20:31
Bambusz törölköző kisokos

Ahogy a friss szülők mondják az első fürdetések sok-sok izgalommal járnak. Az újszülöttet is leggyakrabban szorongás kíséri ilyenkor. Most bemutatjuk, hogy miért nincs jobb választás egy 100% bambuszból készült törölközőnél, ami garantálja, hogy gyermeked fürdetése még kellemesebb élmény legyen.

Milyen legyen egy újszülöttnek készült törölköző?

  • Biztonságos
  • Puha
  • Gyengéd
  • Természetes

A bambusz ezt tökéletesen tudja, sőt túlszárnyalja!

Miért éppen bambusz?

Először is az anyaga. A kapucnis törölközők bevezetésével olyan terméket szerettünk volna kínálni, amely megfelel a legigényesebb vásárlók elvárásainak. A megfelelő kiválasztásának kulcsa a biztonság és a kényelem volt. A bambusz frottír minden kritériumnak megfelelt, sőt sokkal jobban kedveljük, mint a pamut társait. Már az első érintéstől kezdve meg fogod szeretni a bambusz törülközőt, hisz különösen nagy gyengédséggel ápolhatod vele gyermeked. Hihetetlenül puha, bolyhos és finom akárcsak egy felhő. :) Tulajdonságai a pamutot is messze maguk mögött hagyják.

A bambusz törölköző kielégíti a legmaximálisabb anyai követelményeket, mert természetes, antiallergén, antibakteriális és gombaellenes. A gombaellenesség egyik nagy előnye, hogy a törölköző sok-sok használat után is szagtalan maradhat, nem tudnak megtelepedni rajta különféle gombák. Remek nedvszívó képességgel rendelkezik a vizet 60%-kal jobban szívja, mint a pamut. A bambusz frottír hőszabályzó tulajdonságokkal is rendelkezik, és elnyeli az UV sugárzást (hasznos tulajdonság, például vízparton).

Másodszor, a megfelelő méret és kialakítás. Ezek a törölközők 85x85 cm-es méretben készülnek így 0-24 hónapos korig végigkísérheti gyermeked fürdetéseit. Amikor kiveszed a vízből egy speciális pántot akaszthatsz a nyakadba ezért nem leszel vizes miközben szorosan magadhoz ölelheted őt ezzel is közelséget és biztonságérzetet keltve. A bambusz törülköző védi a fejet egy kapucni segítségével, ami megóvja a fej lehűlését. A kapucni belül egy másik frottírréteggel van kibélelve, mert ha hímzett a törölköző akkor nem érhet hozzá a belső rész a fejbőrhöz.

Ezeket a kiegészítőket ajánljuk még a törölközők mellé

A fürdőkollekciót mosdókendőkkel, fürdetőkesztyűkkel és kefékkel egészítettük ki. A textilek higiénikusak, mert egyszerűen moshatók a mosógépben, ráadásul a bambusz frottír antibakteriális. Mindegyik terméken van egy speciális hüvelykujj lyuk, így nem csúsznak ki a kezedből. Véleményünk szerint nélkülözhetetlenek lesznek a mindennapokban. Babád finom bőrét sokkal gyengédebben tudod ápolni ezek segítségével és a különböző színű vagy fajtájú kendőket külön-külön testrészeknél tudod alkalmazni.

Keféink hatalmas népszerűségnek örvendenek, ha ápolásról van szó. Kétféle típust különböztetünk, meg. Az első a kényeztetően puha és finom kecskeszőrből készült- ez az első hajszálak ápolásáért felel, gyengéd masszázshoz is használják. A második egy sörtés kefe - ami néhány hét után megjelenő koszmósodást hivatott megakadályozni vegyszerek nélkül. A természetes sörétől se félj, lekerekített végei nem karcolják meg az érzékeny bőrt. Egyik kefe sem hagyja el szálait a lakkozott bükkfanyél ezért is felel.

Jó, ha tudod

Vannak olyan babák, akik szeretnek fürdeni, vagy inkább elfogadják ezt a tevékenységet. Van olyan is, amely enyhén szólva sír. A szülésznők azt tanácsolják, hogy pelenkát tegyenek a csecsemő hasára. Ez a módszer sok gyermeknek segít megnyugodni. Különösen a bambusz pelenkákat javasoljuk, amelyek puhák, gyengédek és antibakteriálisak.