Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

 AJÁNDÉK Little Dutch matricák! 

A készlet erejéig minden 25.000 Ft feletti megrendelésnél Little Dutch matrica csomagot választhatsz ajándékba a kosár oldalon! :)

A babaagynemubolt.hu blogja

Ezért jön jól egy meleg bundazsák a babakocsiba

Bundazsák
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.09.22 18:07
Ezért jön jól egy meleg bundazsák a babakocsiba

Igaz ugyan, hogy véget ért a nyár, de az ősz is tartogat csodás, szabadban töltött élményeket a számunkra. Az időjárás hidegebbre fordultával nem kell lemondanunk a hosszú sétákról. Az azonban igaz, hogy jobban fel kell öltöztetnük a kicsiket, és a babakocsit is téliesítenünk kell. Egy meleg bundazsák a babakocsiba, és már indulhat is a menet!

Sokkal jobban megóvhatjuk kisbabánkat a hidegtől, ha nem csak őt bugyoláljuk be. Ha a járgányát is kibéleljük pihe-puha babatextilekkel, gyermekünk biztosan nem fog fázni. Sőt, saját magunk számára is vásárolhatunk olyan tartozékokat, amelyek segítségével kellemesebb az őszi-téli kocsitologatás.

 

Babakocsibetéttel a tisztaságért

 

Ahol kisgyermek van a családban, ott biztosan van egy rendszeres igénybevételnek kitett babakocsi is. Ezeknek a textilhuzatát úgy tisztíthatjuk ki a legalaposabban, ha eltávolítjuk a vázról. Ez azonban nem egyszerű feladat, nem beszélve a megfelelő visszahelyezésről. Ez ugyanis talán még nehezebb.

 

A megkötőkkel ellátott babakocsibetétek viszont segítenek neked abban, hogy kevésbé szennyeződjön be a babakocsi. A háttámlát és az ülőrészt egyaránt fedő betét felfogja és elvezeti a nedvességet. Kellemes elhelyezkedést biztosít a kicsiknek, felfogja a kiflimorzsát, a fagyicseppeket és a gyümölcslevet is. Ráadásul a többfunkciós babakocsik minden elemében használható.

 

Praktikus társ a sétához a babakocsiba való takaró

 

Amikor a gyerekeket befektetjük vagy beültetjük a babakocsiba, érezhetjük, hogy annak saját textilje nem mindig kellemes tapintású. Ha egy csecsemő elalszik a mózeskosárban, sokkal jobb érzés számára egy pihe-puha anyag érintése. Ennek érdekében tehetünk takarót a picik alá, azonban ezt rendszerint kimozogják maguk alól.

 

A babakocsiba való takarókat speciálisan úgy készítik a gyártók, hogy stabilan rögzíthessük őket a baba alatt. Éppen a babakocsi hevedereivel azonos helyen találjuk meg a lyukakat, amelyen átvezethetőek a pántok. Így az alvó újszülöttek és az izgő-mozgó nagyobbak alatt sem gyűrődik össze a takaró.

 

Téli hidegben tégy bundazsákot a babakocsiba

 

Amikor beköszönt az igazi tél, nem kell megrettennünk a nagy hidegtől sem. Egy vastag bundazsák babakocsiba való elhelyezésével a gyerekeket ölelő melegben tudhatjuk. Ezek a felnőtt hálózsákhoz hasonló kiegészítők vízlepergetőek, belül béleltek és nagyon puhák. 

 

A babakocsi-takarókhoz hasonlóan itt is nyílásokat találunk, amelyeken át kell vezetnünk a kocsi pántjait. Így tökéletesen rögzíthetjük a bundazsákot a babakocsiba. A zsákok tisztítása rendkívül egyszerű, a külső felületüket csak le kell törölnünk. Ha belül is piszkos lett a zsák, akkor csak tegyük be a mosógépbe. 

 

Ha már ősszel is szeretnéd jó melegben sétáltatni a kisbabádat, válassz vékonyabb kialakítású modellt. Ha pedig nem szeretnéd azt sem, hogy a te kezed fázzon, vásárolj kézmelegítőt webáruházunk kínálatából. Igazi kényeztetés az anyukáknak is.

 

A babatextilek minőségének jelentősége

 

Természetes, hogy szülőként a gyermeked számára mindenből a legjobb minőséget keresed. Mi is ezt tartjuk szem előtt, amikor árukészletünket összeállítjuk. A babatextíliák esetében sincs ez másként. Ezek a termékek ugyanis közvetlenül érintkeznek a picik bőrével, fontos tehát, hogy biztonságosak legyenek számukra.

 

A bababarát anyagok nem tartalmaznak olyan alkotóelemeket és vegyszereket, amelyek irritálhatják a gyerekek bőrét. OEKO-TEX minősítésű anyagaink garantáltan kellemes érintésűek, és biztonságosan használhatóak már az első napokon is.