Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Ingyenes szállítás!

Használd a HAZAVISZEM kuponkódot 15.000 Ft feletti vásárlás esetén és csomagod ingyenesen szállítjuk!

A babaagynemubolt.hu blogja

Tündérien mutat a szafaris falmatrica a babaszoba falán

Falmatrica
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.01.14 13:40
Tündérien mutat a szafaris falmatrica a babaszoba falán

Amikor belevágunk a babaszoba kialakításába, számos lehetőség áll előttünk, hogy szépen és praktikusan rendezhessük azt be. Egy szafaris falmatrica, egy babamintás ágynemű szett vagy épp egy tündéri szőnyeg mind hozzátesznek a helyiség szépségéhez. Hiszen a gyermekszoba az egyik legfontosabb birodalom az otthonunkban.

Épp ezért kell ügyelnünk rá, hogy ne csupán a dekorációra, hanem a célszerű elrendezésre is kellő gondot fordítsunk. Hiszen a gyerekszobában amellett, hogy játszik a pici, pihen is. A nyugodt alvás a megfelelő fejlődés egyik záloga, így a babaszobának békés szigetnek kell lennie a lakásban.

 

A babaszoba kialakítása

 

Vannak alapvető bútorok és kiegészítők, amelyek szinte minden bababirodalomban megtalálhatóak. A kiságyat helyezzük nyugodt, csendes és szélvédett helyre. Ezzel biztosíthatjuk a babánk kényelmét, miközben alszik vagy épp nézelődik a kuckójában. 

Szafaris babaszoba matrica

Az ágy és a pelenkázóasztal távolsága is legyen minél kisebb. Gyakran a kiságyból vesszük ki a babát, mielőtt pelenkázunk, egyszerűbb, ha nem kell métereket sétálni vele. Különösen igaz ez éjszaka, amikor peluscserére van szükség. Tartsuk a tárolóinkat is kéznél, így minden ápolási eszköz és pelenka könnyen elérhető lesz.

 

Miért fontos a gyerekszoba dekorálása?

 

A gyerekek éppúgy vágynak az önkifejezésre, mint mi, felnőttek. Sőt, talán még inkább szükségük van rá, hogy hangot adhassanak az ízlésüknek. Épp ezért ne vegyük félvállról a babaszoba dekorációját sem. Legyen szó a padlóról, a bútorokról vagy a falakról, számos díszítési lehetőséget rejt a gyerekszoba.

 

Ezt abszolút szem előtt tartja a piac is, hiszen szinte minden lakberendezési tárgyat megvásárolhatunk gyerekmintás kivitelben. Helyes, mesefigurás fali díszek szőnyegek, párnák, várják a szülőket és a gyerekeket webshopunkban is. A falak a nagy felületeknek köszönhetően igazán hangsúlyosan dekorálhatóak.

 

A falmatrica előnyei

 

A gyerekek ízlése gyorsan változik, ezért a legjobb, ha könnyen eltávolítható díszeket vásárolunk. A falmatricák innovatív megoldást jelentenek a fali dekorációk világában. A fóliák segítségével felhelyezhető képeket nem szükséges rögzítenünk.

 

Ráadásul úgy távolíthatjuk el őket a falról, hogy nem hagynak maguk után nyomot. Szülőként tudjuk, hogy mindig más állat, más szín, más mesehős az aktuális kedvenc. A vidám falmatricákkal könnyedén követhetjük gyermekünk változékony ízlését.

szafaris gyerekszoba falmatrica

Szafaris falmatrica - az uniszex dekoráció

 

Az állatos minták azért számítanak jó választásnak, mert lányoknak, fiúknak, piciknek, nagyobbaknak egyaránt tetszenek. A vidám, természetet, élőlényeket ábrázoló képek kellemes hangulatot árasztanak a gyerekszobában. Mivel rendkívül széles a matricák választéka, biztosan minden gyermek megtalálja a kedvencét.

 

Akkor is jó megoldás az állatminta, ha két különnemű gyermek osztozik a szobán. Egy szafaris falmatrica egy finom pasztell háttérrel igazán békés és kedves hatást kelt. Ez pedig elengedhetetlen a gyerekek környezetében.

 

További dekor elemek a gyerekszobába

 

A falmatricák mellett webáruházunk kínálatában is számos további díszítőelem elérhető, hogy szebbé tehessük a csemeték szobáját. A fából készült betűkből kirakott babanév még egyedibbé teszi a falat vagy épp az ajtót. A csodás születési poszterekkel emléket állítunk életünk egyik legfontosabb napjának, gyermekünk születésének.

 

A babamintás szőnyegek ugyancsak meghatározó elemei a szobának, csakúgy, mint a díszpárnák, a gyereklámpák és a babatextilek.