Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Ingyenes szállítás!

Használd a HAZAVISZEM kuponkódot 15.000 Ft feletti vásárlás esetén és csomagod ingyenesen szállítjuk!

A babaagynemubolt.hu blogja

A babafészek szett legfontosabb előnyei

Babafészek szett
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.06.01 17:18
A babafészek szett legfontosabb előnyei

A babafészek szett, és azon belül is maga a babafészek egy igen praktikus és biztonságos eszköz, amely a kisbabák pihentető alvását támogatja. Valóban úgy néz ki, mint egy puha kis fészek, ami lágyan körülöleli gyermekünket, miután belefektettük őt. Használhatjuk közvetlenül a kiságyban, vagy bárhol máshol, ahol a babánkat altatni szeretnénk.

A babafészek szett pedig ennek egy kibővített változata, ami tartalmaz minden kelléket, ami a kicsi nyugodt alvásához elengedhetetlen.

 

Miért használjunk babafészket?

 

A kisbabák, miután megszületnek, a szűk anyaméh után sokszor túl tágasnak találják a méretükhöz képest a hatalmas kiságyat, ezért eleinte kevésbé érzik azt biztonságos közegnek. Ilyenkor még vágynak az anyukájuk pocakjának megnyugtató, meleg ölelésére, és erre nyújt megoldást a babafészek. Mert a babáknak ez közel azonos érzést nyújt.

 

Tehát a babafészek egy olyan puha alvóalkalmatosság, amivel egyrészt le tudjuk szűkíteni a tágas teret a babaágyban. Továbbá abban segít, hogy ha nincs lehetőségünk a kiságyban lefektetni a kicsit, akkor is biztonságosan tudjuk letenni őt aludni, legyen az a kanapén vagy a szőnyegen. A használatával gyakorlatilag szinte bárhol elaltathatod a gyermekedet.

 

Mit tartalmaz a babafészek szett?

 

Minden szett 5 elemből áll, és az összes olyan fontos kelléket tartalmazza, ami a baba alvásához szükséges. Ezek a csomagok megkönnyítik a szülők dolgát vásárláskor, hiszen nem kell egyenként összeválogatni a darabjait.

 

Megtalálod a csomagban magát a babafészket, ami puhán öleli majd át gyermekedet minden egyes alvás közben. Továbbá egy babafészek betét is a szett tartozéka. Ez például jól fog jönni, ha kicsit átázik a pelus, mert ilyenkor elég lehet csak a betétet kimosni, nem kell magát a fészket is.

 

Ezenkívül minden csomagban találsz egy pillangópárnát vagy egy macipárnát. Ez szettenként eltérő, hogy melyikben mi van. A pillangópárnának utazás során fogod nagy hasznát venni, a macipárna pedig akár egy kedves alvóka is lehet gyermeked számára, valamint vidám kiegészítője lesz a szobájának. Kapsz még egy babatakarót is, a fészekhez ideális méretben, és egy kimondottan babáknak tervezett alacsony párna is a csomag része, ami biztosan nem emeli meg a kicsi fejét.

babafészek szett

A készlet minden darabja garantáltan bababarát alapanyagokból készült. Többféle színben és mintában kapható, vannak lányos és fiús színek, illetve vannak semleges változatok is, mint a bézs fodros babafészek szett, amit egyaránt használhatunk kisfiúknál és kislányoknál is.

 

Hol és mikor tudjuk használni a babafészek szettet?

 

Egyik előnye, hogy kis helyet foglal és nagyon könnyű is, így nem okoz gondot, ha magunkkal kell vinni.

 

Használhatjuk otthon a babaágyban, ahogy már említettük, a tér szűkítésére és a megnyugtató, ölelő érzés elérése érdekében.

 

Vagy ha azt szeretnéd, hogy kisbabád - főleg az első időkben - köztetek aludjon a nagyágyban, akkor erre is biztonságos megoldást nyújt a babafészek. De ha a kanapéra szeretnéd lefektetni, azt is bátran megteheted, és akár a játszószőnyegen is elaltathatod benne.

 

Csak arra ügyelj minden esetben, hogy tiszta felületen használd, hiszen a baba számára az egyik legfontosabb dolog a higiénia. Valamint arra is figyelj, hogy mindig stabil, sík felületen helyezd el.

 

Találd meg a neked és a babádnak leginkább tökéletes babafészek szettet, hogy kisbabád nyugodtan és kényelmesen alhasson bárhol, bármikor. Ha pedig tanácsra lenne szükséged a választáshoz, akkor gyere el üzletünkbe, és segítünk.