Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Védd meg babád buksiját a kiságyban egy hengerpárnával

Hengerpárna
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.02.21 12:10
Védd meg babád buksiját a kiságyban egy hengerpárnával

Amikor egy család új taggal bővül, az elsődleges már a pocakban is a kisbaba biztonsága. Ebben a szellemben igyekeznek a szülők a leendő bababirodalmat is kialakítani.

A gyerekszoba fontos kelléke a kiságy, melynek kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie. Légzésfigyelő, rácsvédőként használt hengerpárna és baldachin - ezek mind-mind óvják a picit. Sőt, már a megfelelő matrac kiválasztása is elsősorban a gyermekek egészségét, nem csupán a kényelmét szolgálja. Érdemes utánanézni, hogy mire lehet szükségünk a babaszobában, és idejében beszerezni mindent. Hiszen a kisbabák a legritkább esetben vannak tisztában a várva várt esemény kiírt dátumával.

 

A biztonságos babaágy kialakítása

 

Felmerülhet a kérdés, hogy mi az, amitől meg kell védenünk egy újszülöttet, különösképpen a kiságyában. Fontos, főleg az első időszakban a picik légzésének monitorozása, ezzel nagy bajokat előzhetünk meg. A stabil, kellően kemény matrac a baba egész vázrendszerének egészsége érdekében szükséges. A gyenge izmai ugyanis még nem képesek megtartani a gerincoszlopát. 

 

A babapárnák, amelyek szinte teljesen laposak, ugyancsak a gerinc görbületének megfelelő kialakulását segítik elő. A baldachin amellett, hogy nagyon szép, felfogja a port, és a rovarokat is távol tarthatja. Azonban az egyik legfontosabb kiegészítő a babaágyban, ami védő funkciót lát el, az a rácsvédő. Számos fazonban kaphatóak ezek a babatextilek. Jópofa hengerpárnák, klasszikus szivacsos termékek, többágú fonatok vagy épp védőpárnák is elérhetőek.

 

Milyen rácsvédőt válasszak?

 

Épp azért, mert rendkívül bőséges a választék a rácsvédők közt, nem könnyű kiválasztani a kedvencünket. Nagyon divatosak a fonott rácsvédők, amelyek három vagy akár több ágból készülnek. Akár mindegyik eleme különböző színű lehet, így igazán különleges megjelenést ad a kiságynak. A rácsvédők első generációja a szivaccsal bélelt, aranyos, babamintás textil, melyet megkötőkkel kell rögzíteni a rácsokon. Praktikus és szép kiegészítő.

 

A rácsvédő párnák klasszikus párna alakúak, amelyeket ugyancsak felkötve tudunk stabilan rögzíteni az ágyban. Ezek a teret is szűkítik a picik körül, ami az első hetekben növeli a biztonságérzetüket. Az utóbbi időben pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a csodás mintákkal készült hengerpárnák. Webshopunkban is számos színben és motívummal díszítve megvásárolhatóak ezek a fazonok.

 

Újhullámos rácsvédő - a hengerpárna

 

Ha szeretnél egy univerzálisan használható, könnyen alakítható és esztétikus rácsvédőt a kiságyba, a hengerpárna nagyon jó választás. Formatervezésének köszönhetően nem szükséges külön rögzíteni a rácsokra. Nagyon puha, így sokkal kellemesebb ezzel találkoznia a baba buksijának, mint a kemény ágyrácsokkal.

 

Amikor a pici már nagyobb, és jobban koordinálja a mozgását, mókás játék is lehet a párna. Sőt, akár szélfogóként is használhatjátok, ha az ablak vagy ajtó elé fektetitek. Több méretben is megrendelheted tőlünk ezeket a praktikus babaholmikat. Akár három méteres hosszúságban is el tudjuk nektek küldeni, így biztosan körbeéri majd a babaágy belsejét. 

 

A hengerpárna alapanyaga

 

Mint minden textilből készült termékünk kapcsán, a hengerpárnáink esetén sem kötünk kompromisszumot. Csakis a legmagasabb minőségű, bababarát minősítésű anyagokkal dolgozunk. 


Webáruházunk termékei nem érintkeznek sem a gyártás, sem a szállítás, sem a tárolás során irritatív anyagokkal. Így a babád biztonságosan ölelheti magához a hengerpárnát is.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.