Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Mesés gyerekszoba falmatricával

Máté
Máté
2022.12.28 13:27
Mesés gyerekszoba falmatricával

A gyermek szobájának a berendezése hálás, kreatív feladat, de egyben kihívás is. Hiszen joggal aggódhat a szülő, hogy vajon elnyeri-e a gyermek tetszését, jól választotta-e ki az egyes dekorációs elemeket, a szoba témáját? Mi kerüljön a falra, mintás tapéta vagy egyszínű festék? A megoldás: a falmatrica.

Segítségével szuper hangulatos kis birodalmat hozhatsz létre. A falra való felhelyezése gyerekjáték. Te döntöd el, hogy hova teszed, és ha a csemete megunta a kezdetben imádott bájos kis állatfigurát, könnyedén tudod cserélni. A falmatrica óriási előnye, hogy ahhoz, hogy megváltoztasd a szoba hangulatát, nem szükséges nagyobb átalakítás, tapétázás, festés, csak a megfelelő matricát kell kiválasztani.

Varázslatos erdei világ a gyerekszobában

Alkoss erdei hangulatú gyerekszobát fenyőfák és bájos, erdei állatokat ábrázoló falmatricák segítségével! A természetben való sétálás, kirándulás pozitív hatással van a közérzetre. De azt tudtad, hogy a természetet ábrázoló fotók, képek is? Nyugodt, kellemes légkört alakíthatsz ki a gyermekszobában, ha a falakat elbűvölő erdei állatok és fák díszítik. A fenyőfák, szarvasok, őzikék, sünik, mókusok, rókák, mosómedvék, nyuszik, baglyok látványa mágikus világot csempész a falakra, és egy nyugodt mesevilág veszi körbe a kis lakóját.

falmatrica

Kislányok szobájába milyen falmatrica illik?

Tündérek, unikornisok, bájos kis állatok pasztellszínekben. Kislányod szobájának dekorálásának egyszerű módja a falmatricák használata. A lányok álma, hogy hercegnők, tündérek legyenek. Hozz létre számára egy olyan varázslatos világot, melyben elősegítheted képzelőerejének fejlődését.

Balettra jár a leányzó? Akkor bizonyára örülne egy rózsaszín szoknyácskában, spiccen álló kis balerinának a falon. A balerina falmatricák nagyszerű hangulatot varázsolnak a gyerekszobába. Díszítheted különféle virágokkal is a falat, hogy egy igazi réten érezze magát. Az egyszínű falakat nagyszerűen feldobja a pasztellszínű pünkösdi rózsa.

Falmatricák fiúk szobájába

Kisfiad odavan a dinoszauroszokért, vagy űrhajósnak készül? Érdeklik a repülők, autók, helikopterek, munkagépek? Szívesen dekorálnád úgy a szobáját, hogy jól érezze magát benne? A fiúszobába való matricáink között bizonyára megtaláljátok a kedvetekre valót.

A fiúk imádnak a dinós játékokkal játszani, ezért értékelni fogják, ha egy Triceratops vagy Tyrannosaurus rex kacsint rájuk a falról.

Akár bátor kapitánynak vagy rettenthetetlen kalóznak is képzelheti magát a gyermek, ha a tengerész témájú falmatricák közül választasz. A mutatós ábrák segítségével egy egész tengeri élővilágot is a falra ragaszthatsz.

Gyermeked mindig felkapja a fejét, ha lát egy repülőt vagy helikoptert repülni, arról álmodozik, hogy majd egyszer ő is beleül egybe és pilóta lesz? Akkor dekoráld a szobáját egy ilyen jellegű matricával, és könnyen a felhők között érezheti magát.

falmatrica

Előnyben részesíted a skandináv stílust?

Akkor a stílusos minimál falmatricák közül bizonyára több is elnyeri a tetszésedet. Időtálló, sokáig díszítheti a gyerek szobáját, akár a bárányfelhős, akár a léggömbös vagy szívecskés változat kerül felragasztásra. Nem uralják a teret, mint a nagy méretű mintás matricák, hanem egy kis kedvességet csempésznek a helyiségbe.

Webáruházunkban témák szerint csoportosítottuk a falmatricákat, hogy megkönnyítsük a válogatást. Ha kimondottan kislányszobába szeretnél virágokat a falra, akkor a virágos darabok között nézz szét.

De ha nincs határozott elképzelés, akkor érdemes végigböngészni a kínálatunkat, hogy inspirálódj.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.