Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Toddlekind játszószőnyeg az egész családnak

Játszószőnyeg
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.09.27 12:29
Toddlekind játszószőnyeg az egész családnak

Játszószőnyegen önfeledt a játék igazán egy kisbaba számára – legalábbis így kéne legyen. Sokan a mai szülők közül talán emlékeznek még az első generációs, színes elemekből álló habtapi szőnyegekre vagy szivacs-puzzle szőnyegekre, amelyeknek a tartóssága a gyurmáéval vetekedett – a bevállalósabb gyerkőcök szerint az ízük is pont olyan kellemetlen volt.

A játszószőnyegek jelentős fejlődésen mentek át az elmúlt évek során. Mivel kifejezetten azért készülnek, hogy kisgyerekek játsszanak rajtuk, több cég is ráébredt, igenis van értelme a minőségre törekedni.

Itt a játszószőnyegek legújabb nemzedéke

A Toddlekind szőnyeg első ránézésre hasonlít ezekre az inkább puha játékeszközöknek tekinthető habszivacsokra. A hasonlóság szerencsére – és a tervezőmérnököknek hála – itt véget is ér velük.

Az újgenerációs, habkönnyű, rugalmas, mégis masszív és sűrű anyagát tekintve ez a játszószőnyeg már egy egészen más világ. Például a szerkezete zártcellás, a felülete ezért nagyon könnyen tisztítható, fertőtleníthető, akár bátran pelenkázhatsz is rajta! A Toddlekind gyerekszobai játszószőnyeg felhasználási lehetőségeit a babád és te is szeretni fogjátok

A több részből álló szőnyeg felhasználási lehetősége nagyon széleskörű: lehet babaszőnyeg, vagy, ha az az aktuális, akkor épp babamatrac. Babapelenkázó alátétnek vagy masszázs-szőnyegként, tornaszőnyegként is használhatod.

A modulokból álló Toddlekind szőnyeg egy egész sor előnnyel bír

Kialakítása, anyaga miatt a Toddlekind olyan, mint Pom-Pom: multifunkciós. Kialakíthatsz belőle egy kisebb játszószigetet a nappaliban, összerakhatod állandó szőnyegnek a gyerekszobába.

A sűrű, EVA szivacs anyaga nagyszerű hő- és hangszigetelő, ezért bel- és kültéren egyaránt használható, sőt az allergiások, érzékeny bőrűek is nyugodtan, problémamentesen használhatják!

Akár alkalmanként is előveheted egyes elemeit, azokból kisebb vagy nagyobb méretű játszószőnyeget kialakítva a lakás bármely helyiségében. A Toddlekind habgumi még fürdető alátétként, vagy a medencében is megállja a helyét.

A Toddlekind gyerekszoba szőnyeg együtt nő a gyermekeddel

Ez a puha, mobil mégis biztonságos szőnyeg végigkísérheti gyermekedet a mozgásfejlődés néha rögös és buktatókkal teli útján. A kezdeti időszakban, amíg gyermeked mozgástere még kis helyigényű akár egyetlen lap is elég lehet számára a biztonságos, felszabadult játékhoz.

Azonban amint lassan csúszni, kúszni mi több mászni kezd, kitárul számára a világ és te a további modulokkal bővíthető, csúszásmentes Toddlekind szőnyeggel ösztönözheted, segítheted őt, hogy környezetét a lehető legnagyobb biztonságban fedezze fel. Bent is, kint is.

Kiváló hőszigetelő tulajdonságai miatt ez az újgenerációs szőnyeg nem csak a könnyen áthűlő, kistestű babád vagy izgő-mozgó totyogód számára lesz tökéletes és kellemes játszófelület. Kellemes tapintású, meleg piknik szőnyegként kora tavasztól késő őszig az egész családnak jó szolgálatot tehet a kertben.

Újgenerációs = többgenerációs

A Toddlekind valójában kinőhetetlen. A szőnyeget nem csak a gyermeked, hanem te is kedved szerint használhatod. Baba játszószőnyegként, baba-mama torna matracként épp úgy megállja a helyét, mint edző, fitnesz vagy jógaszőnyegként. Ahogy nő a gyerek, egyre több funkciója lehet. Védi a parkettát vagy épp a hagyományos szőnyeget a maszatos kezektől és egyéb véletlen szennyeződésektől és akár a hagyományos szőnyeg is kiváltható vele.

Sűrű, mégis puha, szivacsos habgumi anyaga a földön való mozgáshoz igazodik.

A tapasztalatok azonban megmutatták, hogy stabil, rugalmas alapot biztosít a mindennapos mozgásjavító szenior torna, gyógytorna során, kímélve a legidősebb generáció sérülékeny ízületeit is.

Ha poratka allergiás vagy, akkor ezt a nappalidban is használhatod, kellemes, nordikus stílusú pasztell színei bárhol jól mutatnak. Stílusban rengeteg kiegészítőt találsz mellé, javasuljuk nézz szét webáruházunk kínálatában!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.