Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Az 5 legsikeresebb gyerekszoba szőnyegünk!

Gyerekszoba szőnyeg
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.10.21 14:07
Az 5 legsikeresebb gyerekszoba szőnyegünk!

Hatalmas érdeklődés van a magas minőségű 100% pamutból készült szőnyegekre. Most bemutatjuk nektek, hogy melyik az az 5 típus, amelyiket legszívesebb választják vásárlóink. A modern színek, puha anyagok és a legújabb trendek szerelmeseinek!

Miért olyan népszerűek szőnyegeink?

Mindegyik pamut szőnyegünk kézzel készül Fair Trade elvű üzemben, ahol szigorúan figyelnek a fenntarthatóságra és a férfi-női egyenjogúságra (nincs bérkülönbség). Csak olyan alapanyagokat használnak legyen az textil vagy festék, ami abszolút bababarát, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak. Emellett remek ár-érték aránnyal rendelkeznek, ideális kiegészítője minden baba- és gyerekszobának!

Hogyan tarthatod tisztán őket?

  • Ennél nincs is egyszerűbb hisz mosógépben moshatod!

Ezeket a szőnyegeket választják a legtöbben a gyerekszobákba:

1. Julie Ocean

A természet színei ihlették, különleges zöldes színe tökéletesen passzol a minimalista, szafaris vagy erdei állatos gyerekszobákba! Mérete 120x170 cm, teheted a kiságy elé, vagy a szoba közepére mindenhol jól mutat! Hosszú bojtjai szinte csiklandozzák a legkisebb lábakat és egy nagyon különleges stílust adnak a terméknek.

Előszeretettel kombinálják a sárga, szürke és naturális színekkel!

gyerekszoba szőnyeg - julie ocean

2. Szivárvány

Talán a legvidámabb szőnyegünk, ami azonnal mosolyt csal kis tulajdonosa arcára. Ha minimalista, pasztell színvilágú a szoba bátran válaszd ezt, szeretni fogjátok! Puha kis bojtjai még jobban feldobják ezt a kiegészítőt és a szivárvány rengeteg termékben megtalálható legyen az falmatrica vagy ágynemű! Mérete 130x90 cm, puhasága miatt játékra is alkalmas!

gyerekszoba szőnyeg szivárvány

 

3. Anna dots cream

Ez a 130 cm átmérőjű kör alakú szőnyeg a szafari ihlette szobák kedvenc kelléke! Minimalista, inspiráló külseje egy fiú vagy lány szobában is megállja a helyét. Krémfehér színe és fekete pöttyei miatt egy párducra emlékeztet, de nem olyan tolakodó, hogy ez zavaró legyen. Előszeretettel alkalmazzák montessori stílusú baba- és gyerekszobákban illetve a szülői hálóban.

gyerekszoba-szonyeg-anna-dots-cream

 

4. Etnic okker

Ha nem a tipikus babás vonalat szereted, hanem a minimalizmus híve vagy akkor ezt a szőnyeget neked találták ki! Gyönyörű kontrasztos színei, határozott vonalai a szoba közepére kívánják őt. Ha vonalakkal, szögletes formákkal díszíted a szobát akkor ez remek társatok lesz!

gyerekszoba szőnyeg - etnic okker

 

5. Semmie dots

Ez a szőnyeg igényli a kreatív, vagány enteriőröket, különösen jól érzi magát egy sötétebb színvilágú erdő inspirálta szobában! Nem tudsz mellélőni vele akkor sem, ha hidegebb színek közé teszed, hisz egy kis melegséggel oldja majd a hangulatot. Nagy mérete (170x120 cm) bőven elég a játékra és a legfontosabb feladatok elvégzésére!

gyerekszoba szőnyeg - Semmie dots

 

Megismernéd a többi szőnyegünket?

Rengeteg gyönyörű darabbal várunk, kattints ide és ismerd meg őket! Ha bizonytalan vagy a színekben gyere el hozzánk, hisz általában mindegyikből tartunk raktáron sőt, webáruházunk kínálatában rengeteg kiegészítőre bukkanhatsz!

gyerekszoba-szonyegek

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.