Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Téli hidegben védelmet nyújt az újszülött bundazsák

Bundazsák
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.11.21 16:34
Téli hidegben védelmet nyújt az újszülött bundazsák

A mindennapi séta elengedhetetlen a kisbabáknak és az édesanyáknak is, akár esik, akár fúj. Skandináv példa alapján nincs rossz idő, csak nem megfelelő öltözék. Ezért ha igazán zordra fordul az időjárás, akkor se szegje kedvünket egy frissítő sétától. A kisbabát ilyenkor a melegen bélelt újszülött bundazsák védi a hidegtől, széltől és csapadéktól.

Téli kiegészítők a babakocsiba

Miután hazamentünk a kórházból és eltelt pár hét, már nyugodtan kivihetjük levegőzni a babát. Télen természetesen nagyobb körültekintést igényel a hideg levegőn történő séta. Az időjárásnak megfelelően kell felöltöztetni és puha, védelmet nyújtó bundazsákba fektetni a babakocsiban. A bundazsák mellett téli babatakaró, babakocsibetét is gondoskodik a kicsi kényelméről és komfortérzetéről. Természetesen nemcsak a baba, hanem az anyuka számára is kellemesebb a hideg időben való séta, ha megfelelő kiegészítőkről gondoskodik. A babakocsi tolókarjára rögzíthető bundás kesztyű melegen tartja a kezeket, bármilyen hosszú is legyen a levegőzés.

Az újszülött bundazsák melegen tartja a babát séta közben

Rengetegféle babatakaró közül válogathatunk, polár, minky, merinói gyapjú, kötött, bio pamut, de igazán nem lehet úgy betakarni vele a babát, hogy ne rúgja le magáról, hiszen sokat mocorognak még alvás közben is. Télen pedig nem érdemes a megfázást kockáztatni, inkább válaszd a bundazsákot, ami minden oldalról védi és stabilan átöleli a kicsit, akár cipzáros, akár patentos változatot választasz.

Bundazsákjaink vízlepergető anyagból készülnek, ezért ha esik a hó vagy eső, nem fog ázni a baba. A bélés vastag, puha bababarát textilből készül, vastag töltettel.

Használatuk praktikus, mert ugyanúgy, mint a babakocsitakarók esetében, a nyílásokon vezethetők át a kocsi pántjai. Ennek köszönhetően stabilan tudjuk rögzíteni a bundazsákot a babakocsiban.

A tisztán tartása is egyszerű, mert mosógépben mosható.

Webáruházunkban kapható bundazsákok nemcsak praktikusak, hanem rendkívül esztétikusak is. Számos szín és minta közül válogathatsz.

babakocsi bundazsák újszülötteknek

Minőségi textilek a babáknak

Webáruházunkban a babáknak készülő termékek esetében nincs kompromisszum, kizárólag a legjobb minőségű és megbízható anyagból készülnek. Mivel a textilek közvetlenül érintkeznek a babák bőrével, ezért rendkívül fontos, hogy minden szempontból biztonságosak legyenek, és nem okozhatnak allergiát.

A termékeink anyagai mind OEKO-TEX minősítésűek, tehát nem tartalmaznak olyan alkotóelemeket vagy vegyszereket, amelyek irritálhatják a kisbabák érzékeny bőrét.

Garantáltan puhák és kellemes tapintásúak. A textíliák mintái és színei pedig szemet gyönyörködtetőek.

A babakocsit is védjük

Természetesen gondoltunk a babakocsi védelmére is, hiszen évekig használjuk mindennap. Nem mindig egyszerű vigyázni rá, hogy tiszta maradjon, főleg, amikor a gyermek eszik-iszik a babakocsiban, vagy latyakos időben összekeni a kis cipőjével, csizmájával.

Annak érdekében, hogy sokáig megőrizze eredeti szépségét a gyerkőc járgánya, használjunk babakocsibetétet. A betét segítségével megóvhatjuk az ételmaradékok és egyéb innivalók okozta foltoktól, mivel ha piszkos lett, egyszerűen csak kimossuk a mosógépben, és ismét tiszta babakocsi várja kis utasát. Természetesen nemcsak a babakocsit védi, hanem gondoskodik a kényelemről is, sokkal komfortosabbá teszi a babakocsiban töltött időd a baba számára.

babakocsi bundazsákok

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.