Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

A bundazsák védelmet nyújt kisbabádnak a hideg ellen

Bundazsák
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.10.18 11:51
A bundazsák védelmet nyújt kisbabádnak a hideg ellen

A friss levegőn való séta nem csak a babák számára elengedhetetlen, az édesanyákat is felfrissíti. Nem kell lemondanunk a mindennapi levegőzésről akkor sem, ha beköszönt a hidegebb idő.

Egy vastag bundazsák kellően melegíti a kisbabádat, és megvédi őt a megfázástól.

Nem csak a bundazsák, hanem a különleges babatakarók is jó szolgálatot tesznek, legyen bármilyen az időjárás. A babakocsit éveken át minden évszakban, rendszeresen használjuk. Ez az igénybevétel bizony meg is látszik rajta. Azonban prakitkus kiegészítőkkel megóvhatjuk a babakocsi belső szövetét is. Webáruházunk segít neked, hogy a gyermeked jól érezze magát a téli séták közben is, és a bébijárgány tiszta maradjon. 

 

Készítsd fel a babakocsitokat a télre

 

Miután eltelt a szülés után előírt időszak, a legkisebb babákat is naponta visszük ki a levegőre. Igaz ugyan, hogy az őszi-téli időszakban ez nagyobb körültekintést igényel, de ezzel együtt nyugodtan sétálhatunk a picikkel. Csupán be kell szereznünk néhány olyan kelléket, amely mind a baba, mind az anya számára kényelmessé teszi a kintlétet.

 

A babakocsiba a gyermek alá is tehetünk takarót és babakocsibetétet, így duplán szigeteljük azt. Egy bélelt bundazsákban pedig biztosan nem fog fázni a baba. Azonban nem csupán a gyerekekre, hanem önmagunkra is gondolnunk kell. A babakocsi tolókarjára rögzíthető bundás kesztyűk nekünk, szülőknek készülnek. Hiszen a mi komfortérzetünk is fontos, nem csupán a kisbabáé.

bundazsákok

A bundazsák melegít séta közben

 

Igaz ugyan, hogy a vastag, pihe-puha babatakarók is meleget adnak, miközben sétálunk. Azonban ezeket nem tudjuk úgy rögzíteni a baba körül, hogy ne mocorgják ki magukat alóla. Melegben ez nem jelent problémát, azonban csípős időben csúnyán megfázhatnak a picik. A bundazsákok egyik nagy előnye, hogy stabilan ölelik át a babát minden oldalról. Cipzáras vagy patentos változatot is vásárolhatunk.

 

Webáruházunk bundazsákjai kívül vízlepergető anyagból készülnek, így nem ázik meg a pici, ha esik az eső vagy a hó. A zsákok bélése bababarát textilből készül, vastag töltettel, amelyek jólesően melegítenek télvíz idején. Ráadásul ezek a zsákok nem csak nagyon praktikusak, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A mi kínálatunkban is számos szín és minta közül választhatsz bundazsákot gyermekednek.

babakocsi bundazsákok

Minden évszakban jól jön a babakocsi-takaró

 

Nem csupán télen van szüksége a gyermekünknek arra, hogy betakarjuk séta közben. Van számos olyan kisbaba, akinek még nyáron is jólesik, ha van a hátán egy vékony takaró. Vagy épp a pocakja alatt a babakocsiban. A hagyományos babatakarók azonban nagyon könnyen elmozdulnak a gyerekek mocorgása miatt.

 

Ha a takaró a babád alatt van, akkor nagyon kényelmetlen lehet, ha meggyűrődik a textil. A webáruházunkban kapható babakocsi-takarókat direkt úgy tervezték, hogy elkerüljük azt, hogy a kicsik kimozogják maguk alól. A babakocsi pántjainak megfelelő helyen réseket találunk a takarón. Ezeken átvezetjük a hevedereket, és így fixáljuk a kisbabánk alatt a babatakarót. 

 

A babakocsira is vigyázzunk

 

Ha azt szeretnénk, hogy a babakocsi éveken át legyen hű társunk a séták során, akkor bizony vigyáznunk kell rá. Azonban ez a legtöbbször nem könnyű, hiszen a gyerekek esznek-isznak a babakocsiban. Van, hogy sáros lábbal vagy épp ruhával ülnek be a járgányukba. 

 

Hogy a babakocsi huzata sokáig szép maradjon, használjunk babakocsibetétet. Ezt a textillel fedett szivacsot megkötőkkel és a babakocsi pántjainak segítségével rögzíthetjük. Így óvhatjuk meg kiflimorzsáktól, az almalétől és az egyéb szennyeződésektől.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.