Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Az a varázslatos fonott ágyrácsvédő

Fonott rácsvédők
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.06.01 17:25
Az a varázslatos fonott ágyrácsvédő

Egyszer csak berobbant, és azóta is töretlen a népszerűsége. Nem más ez, mint a fonott ágyrácsvédő, amely ma már a legtöbb újszülött kiságyában helyet kap. Hatalmas sikere nem meglepő, hiszen izgalmas, modern, vidám és különleges hangulatot kölcsönöz a gyerekszobának. 

Egyszerre praktikus és lélegzetelállítóan dekoratív a vibráló vagy éppen letisztult színeivel. Amellett, hogy a babaszobák dísze, a kisbabát is megvédi az esetleges sérülésektől.

 

De mi is ez pontosan?

 

A fonott ágyrácsvédő a babaágyba való praktikus és mutatós kiegészítő, mellyel körbefuttathatjuk a kiságy oldalát belülről, ezzel megakadályozva, hogy a kisbaba beverje a fejét az ágyba, vagy annak rácsaiba akadjon a keze vagy a lába.

 

Kinézetre egy hosszú fonat, hiszen fonással készül, és harmonikus, vidám megjelenésével feldob minden babaszobát.

 

Teljes egészében kézműves technikával készült termék, és egyetlen darabnak az elkészítési ideje átlagosan legalább 4-6 órát vesz igénybe.

 

A legfinomabb antiallergén babyplüss anyagból készül, aminek különleges és kellemes tapintása van, a töltete pedig poliészter csomócskák sokasága, melynek köszönhetően rendkívül formatartó.

 

Milyen fonott ágyrácsvédők közül választhatok?

 

A különböző kiságyméretekhez igazodva alakítottuk ki a kínálatot, és ezen belül is vannak a félig érő vagy a teljesen körbeérő verziók. Ezenfelül lehetőséged van egyedi méretre készült darabot is rendelni. Egy fonott rácsvédő átlagosan 16-18 cm magas, de van ettől eltérő változat is.

 

Színek tekintetében a szivárvány minden színében választhatod, és még azt is te döntöd el, hogy azonos színből szeretnéd-e a fonatot, vagy különböző árnyalatokból legyenek a fonás egyes szálai.

 

Stílusát tekintve vannak hármas fonatok, négyes fonatok, halszálkamintás fonatok, hatos fonatok, valamint fonott babafészkek is.

 

Választhatsz mellé a színben és stílusban hozzáillő babaágyneműk és kiegészítők közül is, hogy teljes legyen az összhang a gyerekszobában.

fonott rácsvédők

 

A fonott ágyrácsvédő biztonságos használata

 

Mivel a kisbabák születésüktől fogva meglehetősen sok időt töltenek a kiságyban, ezért fontos, hogy biztonságos közeget teremtsünk nekik. Erre nyújt megoldást az ágyrácsvédő.

 

De ahhoz, hogy ez a kiegészítő maximális biztonságot adjon, és a baba még véletlenül se gyűrhesse azt maga alá, rögzítenünk kell a babaágy rácsaihoz. Erre a célra minden rácsvédő mellé csomagolunk megkötőket, amivel ez az egyszerű biztonsági művelet elvégezhető.

 

Végül, de nem utolsósorban a tisztításával kapcsolatban azt érdemes tudni, hogy mosógépben, alacsony hőfokon (30 fok) mosható. 

 

A fonott ágyrácsvédő további előnyei

 

Egyrészt képes felfogni valamelyest a falból áradó hűvösséget. Ez az előnye főként akkor érvényesül, ha a kiságy a fal mellett van elhelyezve.

 

A kisbabák számára, főleg a kezdeti időkben még a legkisebb babaágy is hatalmas. A fonott ágyrácsvédő ezen is tud egy keveset segíteni azáltal, hogy leszűkíti a teret az ágyban, így a baba biztonságosabban érzi magát benne, és nyugodtabb lesz.

 

Ha kisbabánk már kinőtte a kiságyat, akkor a rendes ágyában is használhatjuk az ágyrácsvédőt. Különösen akkor praktikus ez, ha az a falhoz közel van elhelyezve, ekkor jó szolgálatot tud tenni falvédőként. Továbbá csomópárna is készülhet belőle, ami szintén dekoratív kiegészítője lesz bármely gyerekszobának.

 

Ha szeretnéd személyesen megcsodálni a választékot, és élőben kiválasztani a számodra tökéletes darabot, akkor gyere és látogass meg minket üzletünkben.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.