Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

 AJÁNDÉK Little Dutch matricák! 

A készlet erejéig minden 25.000 Ft feletti megrendelésnél Little Dutch matrica csomagot választhatsz ajándékba a kosár oldalon! :)

A babaagynemubolt.hu blogja

Így tehető egyedivé a kisfiú babaszoba falmatricával

Falmatrica
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.09.16 09:48
Így tehető egyedivé a kisfiú babaszoba falmatricával

Ebben a cikkben a kisfiú babaszobába való falmatricával foglalkozunk. Amikor a gyerekek bölcsődés, óvodás korba lépnek egyre fontosabb számukra az önkifejezés. Ez megnyilvánulhat abban, hogy milyen ruhát szeretnének viselni, vagy épp hogyan dekorálnák ki a szobájukat. A születésük előtt és babakorukban azonban a szülők édes szerepe a bababirodalom berendezése és díszítése. 

Már a várandósság korai szakaszában gyakran játszanak a szülők a gondolattal, hogy hová érkezik majd az új családtag. Ha megvannak a bútorok és a falfestés, jöhetnek a részletek. A kislány és kisfiú babaszoba falmatricákkal egyaránt könnyen és változatosan dekorálható. 

 

A babaszoba elrendezésének jelentősége

 

Az újszülött komfortérzete és a szülők kényelme szempontjából egyaránt fontos a jól kialakított gyerekszoba. A babaágy elhelyezése például kulcskérdés, hiszen itt sok időt tölt majd a gyermek. Fontos, hogy megfelelően védjük az ágyat a hidegtől és a huzattól. Ha szükséges, tegyünk fel falvédőt, így nem sugárzik a picire a fal hidege.

 

A pelenkázóasztalt lehetőség szerint toljuk a babaágy mellé. Így ha éjjel pelenkáznunk kell, nem kell messzire vinnünk a babát. Sokkal kényelmesebb a szoptatás és a cumisüvegből való táplálás, ha van egy szék vagy fotel a babaszobában. Mivel különösen az első időkben gyakran kell kelnünk éjszaka, gondoljunk a saját kényelmünkre is. 

 

A gyerekszoba praktikus kiegészítői

 

Mielőtt megszületik a baba, talán nem is gondolnánk, mennyi tennivaló akad egy ilyen pici élet körül. Ráadásul sokszor nagyon gyorsan kell cselekednünk, főleg, ha pelenkázásról van szó. Mivel a babákat egy pillanatra sem hagyhatjuk magukra a pelenkázón, tartsunk mindent a kezünk ügyében.

 

Ezt a legegyszerűbben az ágyra vagy a pelenkázóra rögzíthető zsebes tárolókkal tehetjük meg. Ebben elférnek a pelusok, a popsitörlő és a krém is. Ráadásul a textil kiegészítők, úgy mint az ágynemű, a fejvédő és a zsebes tároló is, szettben is elérhetőek. Így igazán harmonikusan egészítik ki a babaszobát.

 

A kisfiú babaszoba falmatricái

 

Amikor megtervezzük a gyerekszobát, a dekorációra nagy hangsúly kerül. Nem véletlen, hiszen ezzel is jelezzük, hogy kié lesz a jövőben a birodalom. Az első két-három évben inkább nekünk, szülőknek fontos, hogy a gyermekünk szobája otthonos és szép legyen. Később azonban a kicsinek is lesznek igényei.

 

A kisfiú babaszoba falmatricával történő díszítése több szempontból is előnyös. Ezek a matricák segédeszköz nélkül rögzíthetőek, és nyom nélkül el is távolíthatóak. A fiús anyukák nagy kedvencei webshopunk kínálatából az aranyos repülős és vonatos darabok. Macik, nyuszik vagy épp bálnák is díszíthetik a kis trónörökös falát. Emellett persze a buszok, sőt, a hőlégballonok sem maradhatnak el.

fiús falmatricák

Lányos falmatricák

 

Természetesen a kislányok számára is forgalmazunk csodás falmatricákat. A kis hercegnő számára ideális választás lehet a balerina vagy a pillangós matrica. Tündériek a kisnyuszis mintáink is, és nagyon szép az álomfogó matricánk. A nagy virágos minták pedig igazi vintage hangulatot varázsolnak a kislányok szobájába.

 

Webáruházunk igyekszik minden vásárlói igénynek megfelelni. Ezért a rózsaszínű lányka világot kevésbé kedvelő gyerekek és szülők számára is kínálunk gyönyörű mintákat. Élethű állatfigurák, világtérképek vagy épp a szafaris matricák igazán különlegessé varázsolják a babaszobát. 

 

Igaz ugyan, hogy nincs szükség sem ragasztóra, sem rajzszögre a képek felhelyezéséhez. Azonban egy szakszerű simító nagy segítséget nyújt abban, hogy légmentesen applikáljuk a matricát a falra.