Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

A család kis hercegnője imádni fogja a Little Dutch fésülködőasztalt

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.03.30 11:45
A család kis hercegnője imádni fogja a Little Dutch fésülködőasztalt

Szülőként mindannyian átéljük, ahogy a gyermekeink a sarkunkban vannak és lesik minden mozdulatunkat. Az anyukáknak hamar át kell adniuk a szépítkezés csínját-bínját, persze a kislányok saját szintjén. Éppen ezt segíti elő a Little Dutch fésülködőasztala is, amely bevezeti a gyerekeket az anyukák világába. Ez pedig mind a szülő-gyermek kapcsolat, mind pedig a gyermek lelki és személyiségfejlődése szempontjából nagyon fontos.

Nem véletlen, hogy webáruházunkban is számos szerepjáték kelléke található meg. Ezek a játékok nélkülözhetetlen veleljárói a gyermekek világképének, énképének és szokásainak kialakulásának. Az alábbiakban áttekintjük, hogy miért ilyen fontosak ezek az eszközök. Továbbá arról is szó lesz, hogy milyen a jó minőségű játék, s hogy webáruházunk miért fektet ekkora hangsúlyt a bababarát termékekre. 

 

A szerepjátékok és ezek eszközei a fejlődés szolgálatában

 

A kisbabák az első néhány hét esetlensége után árgus szemekkel figyelik, mit csinálnak körülöttük a felnőttek. Már egy féléves gyermek mozdulataiban, arckifejezésében is felfedezhetjük önmagunkat. A szülők, a nagyobb testvérek, idősebb rokonok utánzása óriási szerepet játszik a gyerekek életében. A mi szokásaink, beszédstílusunk, mindennapi tevékenységeink az első információk a világról a csemeték számára. 

 

Nem csoda hát, hogy már a két-hároméves kislányok is belebújnak a szüleik cipőjébe, kifestik a szájukat. Ezért játszanak a fiúk szerelőset, boltosat vagy épp doktorosat. Ezeken a játékokon keresztül épülnek be a személyiségünkbe a felnőttkori minták. Ahhoz, hogy teljessé tegyük számukra az élményt és a szórakozást, válasszunk minőségi játékeszközöket. A Little Dutch fésülködőasztala vagy szerelőpadja remek választás.

 

A Little Dutch fésülködőasztal a kislányok álma

 

A lányos anyukák életében hamar beköszönt az a pillanat, amikor fésülködés, szemfestés, arcápolás közben egy gyermekfej jelenik meg a tükörben. A lányok hamar részesei szeretnének lenni ezeknek a jellemzően női tevékenységeknek. Nem kell őket ebből kizárnunk, csupán megfelelő, játékos formát kell adnunk a szépségápolásnak. A Little Dutch fából készült, tündéri fésülködőasztalán mindent megtalálnak a kis hercegnők, amit anya is használ. 

 

A rendkívül igényes kialakítású termékhez az asztalon és az állítható tükrön kívül számos kiegészítő tartozik. Rúzs, parfüm, hajkefe, körömlakk és szemfesték teszi élethűvé a játékot. A kis asztalka fiókjában ráadásul elfér minden kellék. További előnye a fésülködőasztalnak, hogy igazán helytakarékos, nem foglal el nagy teret a gyerekszobában. 

Fésülködőasztal

 

Így jött létre a Little Dutch brand

 

Nem véletlen, hogy a Little Dutch termékek igen nagy népszerűségnek örvendenek webshopunkban is. A minőségi gyerekjátékok megálmodója egy többgyermekes holland édesanya, aki családi vállalkozásként indította útjára a brandet. Célja volt, hogy hasznos, szép és prémium kivitelezésű eszközökkel játszhassanak a gyerekek. Látva a Little Dutch baba- és gyermektermékeket, ez a cél maximálisan megvalósult.

 

Ezért fontos a minőségi gyerekjáték

 

Azon tárgyak esetében, amelyek a gyermekeinket körülveszik, elsődleges szempont a biztonság. Nem véletlen, hogy webáruházunk kínálatában csak bababarát termékekkel várjuk vásárlóinkat. 

 

A játékok, babatextilek és további árucikkek nem tartalmaznak a gyerekekre káros, kioldódó anyagokat. Így a legérzékenyebb babák esetében is minimálisra csökken a bőr vagy egyéb irritációk lehetősége.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.