Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Ingyenes szállítás!

Használd a HAZAVISZEM kuponkódot 15.000 Ft feletti vásárlás esetén és csomagod ingyenesen szállítjuk!

A babaagynemubolt.hu blogja

Miért válaszd a biopamut termékeket?

Máté
Máté
2015.12.08 22:43
Miért válaszd a biopamut termékeket?

Az újszülöttek akár napi 16 órát is alhatnak, ezért fontosnak tartjuk, hogy álmukban is meg kell óvnunk őket a káros vegyi anyagoktól. Termékeink tiszta pamut alapanyagból készülnek, antiallergén festékek felhasználásával.  Ezeket az információkat a híres Oeko-Tex Standard szabvánnyal hitelesítjük.

Környezeted miatt

Nem csak gyermekednek, hanem a környezetednek is jót teszel. Tudtad, hogy a világ egyik „legmocskosabb” gazdasága a gyapottermesztés?  Rengeteg rovar- és növényirtó szer kerül felhasználásra, amik jelentősen károsítják az emberek és az állatvilág egészségét. Ha arányokról beszélünk, akkor a Föld művelt területének 2,5%-án folyik gyapottermesztés és ez a 2,5% az összes rovar és növényirtószer 16%-át emészti fel!

A biopamut gazdálkodás együtthatója az egészséges talaj, tiszta levegő valamint vizek és támogatja a biológiailag egészséges mezőgazdaságot.
 

Társadalmunk miatt

A peszticidek, más néven növényvédőszerek olyan anyagok és annak keverékei melyek alkalmazásának a célja a növények, termények védelme, és a károsító élőlények távol tartása, terméketlenné tétele és elpusztítása. E termékek egy részét az USA Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) rákkeltőnek minősítette. Ezek az anyagok a pamutföldeken dolgozó emberek és környéken élők egészségére fokozottan károsak. A biopamut termékek vásárlásával növeled az igényét annak felhasználására és segítesz megóvni az érintettek egészségét.

Miattad

Egy lépéssel közelebb vagy a tudatos, egészséges életmódhoz és a hozzájárulsz a fenntartható fejlődéshez a gyermeked legnagyobb örömére.

www.babaagynemubolt.hu - A legjobb választás féltve őrzött kincsünknek.