Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

Ha nyáron izzad a baba, szuper megoldás a bambusz babakocsi betét

Babakocsi betét
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.03.06 16:56
Ha nyáron izzad a baba, szuper megoldás a bambusz babakocsi betét

A pici születésétől kezdve az egyik leggyakrabban használt eszközünk évekig a babakocsi lesz. Minden időjárási viszonyhoz alkalmazkodhatunk, így nem kell lemondanunk a sétákról nagy melegben vagy zimankóban sem. Télen vastag babatakarókkal, bundazsákokkal védekezhetünk a hideg ellen. Nyáron, ha izzad a baba, szuper megoldás a babakocsibetét, amely elvezeti a nedvességet.

A babakocsi betét nem csupán azért jó, mert komfortosabbá teheti a sétát gyermekünk számára. A babakocsi állagát is óvja, ami mindenképpen előnyös. Fontos persze, hogy csupán minőségi alapanyagokból készült textiltermékeket vásároljunk. Ha izzadásra hajlamosabb a babánk, akkor pedig legyünk még körültekintőbbek.

 

Minden évszakra készítsük fel a babakocsit

 

A friss levegőn való séta fontos már a legkisebb gyerekek számára is. Ráadásul az édesanyák szempontjából is előnyös, hiszen rendszeresen mozognak és kilépnek a négy fal közül. Erről nem kell lemondanunk akkor sem, ha épp tombolnak a mínuszok, vagy kánikula van odakint. Praktikus babakocsi-kiegészítőkkel csepergő esőben vagy akár nagyobb szélben is biztonsággal kivihetjük a babákat.

 

A babakocsi-takarókat rögzíthetjük a pici alatt úgy, hogy ne mozoghassák ki maguk alól a textilt. A bundazsák melegen tartja az egész testüket. Tavasszal egy vékonyabb pléd tesz jó szolgálatot a babakocsiban, ősszel pedig az esővédő. Azonban egy gyönyörű mintás babakocsi betét egész évben védi az ülőrészt, és a kicsik számára is kényelmet teremt.

 

Ha izzad a baba, szuper megoldás a babakocsi betét

 

A kisbabák között is gyakran előfordul, hogy hajlamosabbak az izzadásra. Ez a nyári séták során kellemetlen érzés lehet, ha nem tudjuk a nedvességet kellően elvezetni. Arról nem is beszélve, hogy ha a nedves ruhácskában lévő babát megfújja a szellő, könnyen megfázhat. A babakocsi betétek azonban hatékonyan felszívják és elvezetik a vizet.

 

Számos csodás mintával forgalmazza webáruházunk is a megkötővel rögzíthető betéteket a babajárgányokba. Könnyen kivehető, mosható, puha réteggel bélelt minőségi babatextilekről van szó. Ezek kényelmesebbé teszik a babák számára a kocsikat, ráadásul nem a műszálas anyaggal kell érintkezniük. Ha a babák komfortérzete rendben van, akkor nyugodtabbak a séták alatt is. A bambuszból készült babakocsi betétek ebben segítenek a gyerekeknek és az édesanyáknak egyaránt.

 

Nem csak a babának kényelmes

 

Igaz ugyan, hogy elsősorban az a fontos, hogy a kisbabák jól érezzék magukat. Azonban az sem utolsó szempont, hogy a babakocsinkat megóvjuk a szennyeződésektől. Akár a kistestvérnek szeretnénk továbbadni a kocsit, akár eladásra szánjuk, ajánlott óvni a bébijárgányt. Annál is inkább, mert nagyon nehéz igazán alaposan kitisztítani a huzatot. A babakocsi betétek használata ebből a szempontból is nagyon előnyös. 

Bambusz babakocsi betét

 

Amikor a babák már stabilan ülnek, séta közben kekszet, gyümölcsöt majszolgatnak, teát, vizet gyümölcslevet isznak. Az apró morzsák a legkisebb résekbe is bepottyannak, nem beszélve a kiömlő folyadékokról. Azonban ha a babakocsi szövete helyett a betét szennyeződik be, akkor azt egy gyors mozdulattal kicserélhetjük. A betétek moshatóak a mosógépben is, így igazán könnyen megtarthatjuk a babakocsi szép állapotát, ami növeli az értékét.

 

Milyen textilt válasszunk izzadósabb babáknak?

 

Ha fokozott verejtékezésre hajlamos a gyermek, a legjobb, ha természetes alapanyagokkal vesszük őt körül. A webáruházunk kínálatában is elérhető len és bambusz különleges hőszabályozó és folyadékelvezető tulajdonságaikról ismertek. 

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.