Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Ünnepeljünk együtt: A babaagynemubolt.hu nyerte a Little Dutch év Magyarországi kereskedője díját

Máté
Máté
2023.05.04 10:19
Ünnepeljünk együtt: A babaagynemubolt.hu nyerte a Little Dutch év Magyarországi kereskedője díját

Nagy örömmel osztom meg veletek a fantasztikus hírt: A babaagynemubolt.hu elnyerte a Little Dutch Év Magyarországi Kereskedője 2022 díját! Ez a különleges elismerés egyben hatalmas felelősség és szeretném megköszönni mindannyiótoknak, hogy ebben a sikeres útban velünk tartotok és támogattok.

A Little Dutch egy hihetetlen népszerű holland márka, amely kiváló minőségű, stílusos és gyönyörű játékokat, valamint kiegészítőket készít gyermekeknek és tudatos szülőknek. A díj odaítélésénél a márka szellemiségét, kiváló minőségét és megbízhatóságát képviselő kereskedőket részesítik előnyben. Büszkék vagyunk arra, hogy idén mi vagyunk a nyertesei és ennek fő oka az, hogy hazánkban a legnagyobb forgalmat bonyolítottuk le a márkából.

Mióta elkezdtük a babaagynemubolt.hu-t, mindig is az volt a célunk, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk a kisbabák és szülők számára. Ez a díj megerősíti, hogy jó úton járunk és arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét tartsuk szem előtt minden döntésünkben.

Ezúton szeretnénk megköszönni a Little Dutch Hungary-nek, hogy észrevették és elismerték a munkánkat, valamint mindannyiótoknak, akik nélkül ez a siker nem valósulhatott volna meg. Továbbra is számíthattok ránk, hogy a legjobb játékokat és kiegészítőket találjátok meg nálunk, amelyek örömet és boldogságot hoznak az életetekbe.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.