Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Most minden 15.000 Ft feletti rendelésnél ajándék Little Dutch XXL bevásárlótáskát választhatsz ajándékba!

A babaagynemubolt.hu blogja

Little Dutch tündérek - Ismerd meg és szerezd be a legszebb ajándékot!

Máté
Máté
2022.06.17 10:03
Little Dutch tündérek - Ismerd meg és szerezd be a legszebb ajándékot!

Kívánj gyermekednek szeretetet, szerencsét vagy reményt az új varázslatos Little Dutch tündérek egyikével! Minden tündérnek megvan a maga képessége, amely elvarázsolja a kisgyermekedet.

A gyermekkor tele van csodálatos emlékekkel, de vannak nehezebb pillanatok is. Ezekre az időszakokra találták ki a Little Dutch legújabb szívhez szóló játékait. A tündérek különleges jelentésüknek köszönhetően csodálatos ajándékot jelentenek és mivel varázserőből sosem lehet elég begyűjthetitek a teljes kollekciót!

Little Dutch Ella - szerencse tündér baba

Ella, a tündér szerencsét hoz neked. Ez nagyszerű, ha ideges vagy az iskolai vagy sportteljesítmény miatt, vagy ha egyszerűen csak nehéz idők járnak rád mostanában. Tündérporával szerencsét szór mindenfelé. Ella, a tündér egy messzi-messzi világból jött, hogy négylevelű lóheréjével szerencsét hozzon neked. Ő a legjobb barátod, és mindig ott lesz melletted. Aranyos rózsaszín ruhájával, barna kontyával, aranyszálas szárnyaival és balerinacipőjével Ella minden gyereket örömugrásra késztet.

Little Dutch ella tündér

 

Little Dutch Fay - szeretet tündér baba

Ez a kis tündér elhozza neked a szeretetet. Szeretetet neked és mindenkinek, aki körülötted van. Ugye milyen jó ajándék ez arra az esetre, ha egy ideig nem látod a kis barátodat, vagy hálád jeléül azért a szeretetért, amit a kislányod ad neked? Számtalan lehetséges alkalom van arra, hogy valakinek egy kis extra szeretetet adj! Fay a legjobb barátod lesz, és mindig ott lesz neked. Aranyos, világoskék ruhájával, aranyszálas szárnyaival, szőke kontyával és balerinacipőjével Fay biztosan szeretettel tölti meg minden gyermek szívét. Ez az édes, puha tündér megmozgatja a gyerekek fantáziáját, és életre kelti a meséket.

Little Dutch fay tündér

 

Little Dutch Mia - remény tündér baba

Mia reményt fog adni a kisgyermekednek. Reményt, hogy segítsen neki megélni legmerészebb álmait. Bájos, fehér ruhájával, piros, göndör lófarokkal, aranyszálas szárnyaival és balerinacipőjével Mia a gyermekek álmaiban fog repkedni, és egy kicsit közelebb hozza a csillagokat. Ez az édes, puha tündér megmozgatja a gyermek képzeletét, és egy kis varázslatot varázsol a gyermekévekbe.

Little Dutch mia tündér

 

Segíti a szociális és érzelmi fejlődést

Ezek a puha barátok talán a kisgyermeked kedvenc játszótársaivá válnak, ráadásul hozzájárulnak gyermeked szociális és érzelmi fejlődéséhez. Mivel ezek a tündérek különleges tulajdonságokkal és varázserővel rendelkeznek, egészen bátornak tűnnek majd gyermeked számára. Ez segíteni fogja őket abban, hogy felfedezzenek bizonyos határokat. Például máshol aludni ijesztő lehet, de sokkal jobb, ha ezt a tündérével együtt teszi.

Ezért is jó, ha olyan tündért találsz, amely illik egy különleges alkalomhoz vagy eseményhez a gyermeked életében.

A tündérek akárcsak a Little Dutch babák meglepően részletes kidolgozással és szép anyagokkal rendelkeznek; aranyszálas szárnyakkal, fényes anyagokkal és rózsás arcokkal. A tündérek megkönnyítik gyermeked fejlődésének minden nagy és kis lépését. A Little Dutch reméli, hogy mind az anyukáknak, mind az apukáknak segítséget nyújtanak majd a szülőség számos kihívásában.

Adj egy kis örömet minden pillanathoz!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.