Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Testvéreknek is ideális ajándék a Little Dutch fa vasút szett XXL méretben

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.03.06 16:15
Testvéreknek is ideális ajándék a Little Dutch fa vasút szett XXL méretben

Ha közeleg a karácsony, vagy épp a gyermekünk vagy ismerősünk gyermekének szülinapja, előjön az ajándékozás kérdése. Nem mindig könnyű kitalálni, hogy mi az, ami hasznos, de örömet is okoz a kicsiknek. A Little Dutch fa vasút szett XXL kiadása azonban biztosan mosolyt csal a kicsik arcocskájára.

A Little Dutch márkát egy holland édesanya alapította, mert szeretett volna biztonságos és minőségi játékokat a gyermekei számára. Ma már Európa egyik legnépszerűbb babatermékek brandjévé nőtte ki magát a gyártó, webáruházunk is számos termékét forgalmazza. Ha számodra is fontos, hogy ne silány eszközök vegyék körül a gyermekedet, akkor válaszd a Little Dutch játékait, minden alkalomra.

 

Ajándékozzunk életkornak megfelelően

 

Akkor aratunk sikert az ünnepeltnél a meglepetésünkkel, ha az életkorához illő ajándékkal készülünk. Egy kisbaba számára a legideálisabb, ha egy pihe-puha textilkönyvet, egy csörgőt vagy egy készségfejlesztő plüss kockát vásárolunk. Kerüljük a túl színes, hangos, műanyagból készült játékokat. A természetes anyagok tapintása sokkal kellemesebb a gyerekek számára.

 

Egy fából készül vonatkészlet, egy montessori torony már a nagyobbacskák számára lehet ideális meglepetés. Törekedjünk olyan játékok megvásárlására, amelyek aktivitásra ösztönzik a gyerekeket. Ilyenek a szerepjátékok kellékei, mint például a babakonyha vagy épp egy szerelőpad. Ezekkel már a két-hároméves gyerekek is nagyon szívesen játszanak. Tartsuk mindig szem előtt az életkort, és válasszunk naturális eszközöket - így biztos lesz az öröm.

 

A Little Dutch fa vasút szett XXL méretű örömet okoz

Igaz ugyan, hogy a járművek elsősorban a kisfiúkat vonzzák, de a lányok is szívesen játszanak autókkal, vonatokkal. Egy olyan csodás fajáték, mint amilyen a Little Dutch XXL vasút szettje, minden gyerkőcöt játékra csábít. A száznyolc darabos vasúti pálya készlet minőségi fából készült, és változatos útvonalak építését teszi lehetővé.

 

S hogy igazán izgalmas lehessen a játék, a sínek és a vonatok mellett épületeket és jelzőlámpákat is találtok a dobozban. Sőt, busz, személyautók és fagyiskocsi is lapul a készletben. Emellett fákkal és virágokkal is színesíthető a sínpálya, melyeken a készlethez tartozó figurák is közlekedhetnek. Barátságos színekkel készült el a vasút szett, amely hamar a gyerekek kedvence lesz.

Little Dutch fa vasút szett XXL méretben

 

Ezért hasznosak a tologatós játékok

Nem véletlen, hogy a gyerekek annyira szeretik a különféle játék járművek tologatását. Miközben játszanak, a fantáziájuk szárnyalhat, a valós közlekedési helyzeteket élik át újra. Ez abban is segíthet nekik, hogy feldolgozzanak egy-egy, számukra szokatlan helyzetet. Azonban maga a fogó és tologató mozdulatok is nagyon fontosak a kicsik fejlődésében.

 

Ugyanis összehangolt idegrendszeri munka eredménye, hogy kiválasztják, megfogják és mozgatják a játékokat. A kezek és a szem együttműködése elengedhetetlen ehhez a tevékenységhez. Minél többet gyakorolják ezt a gyerekek, annál ügyesebben dolgozik össze a szem és a kéz. Ennek a későbbiekben írás, rajzolás közben óriási jelentősége lesz.

 

Döntsünk a bababarát termékek mellett

 

Nem véletlen, hogy webáruházunk termékei között kizárólag bababarát termékeket találsz. A Little Dutch-hoz hasonlóan számunkra is első a gyerekek biztonsága. 

 

A fajátékaink, így a vasút készlet is vízbázisú festékkel lett kezelve, amely nem tartalmaz káros anyagokat. Babatextiljeink és további termékeink ugyancsak minősített bababarát alapanyagokból készülnek.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.