Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Legyen teljes a babakonyha Little Dutch kávéfőző szettel!

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.02.22 22:47
Legyen teljes a babakonyha Little Dutch kávéfőző szettel!

A három-négyéves gyerekek szívesen játszanak olyan eszközökkel, amelyekkel a felnőttek viselkedését lemásolhatják. A Little Dutch kávéfőző nagyszerű játék, amellyel a kicsik a szülőkkel együtt elkészíthetik és megihatják saját kávéjukat.

A Little Dutch kiváló minőségű játékait jó szívvel ajánljuk. Ezek közt a termékek közt minden korosztály megtalálja a saját kedvencét.

 

Annak tudományos okai vannak, hogy miért szeretik ennyire a gyerekek utánozni a szüleiket. Ezt a folyamatot támogathatjuk azzal, hogy a saját használati tárgyaink játék változatával meglepjük a kicsiket. Legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy húsvétról, a Little Dutch hasznos és magas minőségű játékeszközöket kínál.

 

A felnőtt tevékenységek utánzása

 

A gyerekek születésüktől kezdve figyelnek minket, felnőtteket, és igyekeznek hasonlítani ránk. Már a néhány hónapos baba mozdulataiban is felismerhetjük a saját rutinjainkat. A későbbiekben ez még inkább jellemző a gyerekekre. Ennek egyik oka a szülők felé irányuló szeretetük. A másik pedig, hogy tőlünk lesik el a hétköznapi tevékenységek gyakorlását.

 

Észrevehetjük, hogy amikor a kicsik játszanak, akkor a tőlünk látott rutint folytatják le. A babakonyhában úgy főznek, mint mi, a szerelőpadon úgy csavaroznak, kalapálnak, mint mi. Ezeknek a mintáknak a beépülése meghatározó lesz számukra a későbbiekben. Ha biztosítjuk a megfelelő játékokat, egyrészt örömet és önfeledt perceket szerzünk nekik. Másrészt segítjük őket abban, hogy később eligazodjanak a világban.

 

Ezért válasszuk a Little Dutch játékokat

 

A Little Dutch márkát egy holland édesanya hozta létre, és fejlesztette ma már nemzetközi hírű branddé. A célja az volt, hogy egészséges, gyerekbarát, minőségi játékokat adhasson a saját és a többi gyermek kezébe. A Little Dutch babák és bölcsődés, óvodás korú csemeték számára is prémiumkategóriás termékeket kínál. Az alapanyagok és a játékok összeállítása is megfelel az alapító céljainak.

 

A finom színeket, a fa naturális hatását, a bababarát textilek puhaságát kapjuk, ha ezeket a termékeket választjuk. Ráadásul a kisebb daraboktól a komplett szettekig mindent megtalálunk ezek közt a játékok közt. A Little Dutch babakonyhája csodás kiegészítője lehet a gyerekszobának. Ráadásul aktivitásra és a fantáziájuk használatára ösztönzi a gyerekeket. Nem utolsósorban pedig összehozza a családot, úgy, mint például a Little Dutch kávéfőző.

Little dutch kávéfőző

 

A kicsik imádják a Little Dutch kávéfőzőt

 

Ez a gyerekkezecskékre tervezett, interaktív szerepjáték kiváló szórakozást nyújt, ráadásul a finommotorikát is fejleszti. A pasztellszínek szívet melengetőek, és nyugalmat árasztanak. A kávéfőző ráadásul a legmodernebb valódi modelleket leképezve készült, ugyanis kapszulával működik.

 

A fajátékok, így a kávéfőző is, sokkal természetesebb hatást nyújtanak, és környezetbarátabbak is. Nem beszélve a műanyagokkal szembeni tartósságról. A Little Dutch kávéfőzővel és a csészékkel hosszú éveken át kávézhat és pusmoghat együtt anyával és apával a gyerkőc. 

 

Gyerekbarát anyagok és festékek

 

Nagyon fontos kiemelni a kávéfőzővel és minden Little Dutch termékkel kapcsolatban, hogy csak minősített, bababarát anyagokból készülnek. Legyen szó a textilekről, a fáról vagy a festékekről, mind biztonságosak a kicsikre nézve. 

 

Webáruházunk palettáján széles a Little Dutch játékok kínálata. Ha első osztályú minőségben készült és biztonságos játékeszközt keresel szemed fényének, a Little Dutch termékek közt megtalálod.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.