Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 790 Ft - 14 691 Ft
Ajánlott korosztály
Kollekció
Készség szerint

Little Dutch babák

Little Dutch babák? Ki tudna ellenállni ezeknek a szívmelengető, szeretnivaló játékoknak? Egy gyermek képzelete nem ismer határokat és a Little Dutch babák csak tovább gazdagítják ezt a világot, hozzájárulva a boldog és kreatív játékhoz.

Ezek a babák, amelyeket kivételes részletességgel terveztek és készítettek, a gondoskodás és a felelősség érzését ébresztik a gyerekekben. A Little Dutch babák minősége messze felülmúlja az átlagos játékfigurákat, s ez érezhető minden apró részletben, amit a kezükbe vesznek a gyerekek.

Minden babából tartunk raktárkészleten, ha nem online, akár személyesen is be tudod szerezni a kedvencedet!


36termék
 

A varázslat az apró részletekben rejlik

A Little Dutch babák a gyerekek számára egy szeretettel teli társat jelentenek, akit magukkal vihetnek minden kalandjuk során. Minden baba gondosan készül, különös figyelmet fordítva a részletekre - a finoman hímzett arcoktól a divatos, cserélhető ruhákig. A hozzájuk illő babakocsid ide kattintva találod meg.

Little Dutch babák - A színek, textúrák és formák gazdagsága

Ezek a babák színesek, puha textúrájúak és különböző méretűek, ami kiválóan fejleszti a gyerekek érzékszervi képességeit és finommotoros készségeit. A Little Dutch babák a gyermekek számára nemcsak játék, hanem szórakoztató és tanulságos eszközök is, amelyek segítenek a világ felfedezésében.

Egy baba az örök barátság szimbóluma

A Little Dutch babák hosszútávú társak, amelyek a gyerekek mellett nőnek, támogatják őket minden lépésben és számos emléket hoznak létre. A baba- és gyermekkor legkedvesebb pillanatai ezekhez a babákhoz kötődnek, amelyeket gondosan őriznek és szeretettel gondolnak vissza rájuk még felnőttként is.

Környezetbarát és biztonságos

A Little Dutch babák fenntartható anyagokból készülnek, és megfelelnek az összes biztonsági előírásnak. Szülőként nyugodt lehetsz, hogy gyermekeid nem csak a legjobb minőségű játékkal játszanak, hanem olyan termékkel, amely tiszteletben tartja a környezetet.

Vegyél magadhoz egy Little Dutch babát, és fedezd fel a képzelet, a játék és a barátság végtelen lehetőségeit, amelyeket ezek a szeretetreméltó játékok kínálnak! A Little Dutch babák többek, mint játékok, ők a gyermekkor örök barátai.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.