Azon termékeknél, ahol nem szerepel a RAKTÁRON felirat, a gyártási idő miatt december 2-ig rendeld meg, ha Karácsonyig szeretnéd megkapni! Köszönjük! 

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Ismerd meg a Muffik ortopéd szőnyegek történetét!

Máté
Máté
2021.11.04 20:51
Ismerd meg a Muffik ortopéd szőnyegek történetét!

Először is emlékezzünk a természetben eltöltött csodás gyermekkorunkra. Mezítláb futottunk a fűben, a patakparton és az erdőben a tűleveleken és a tobozokon lépkedtünk. Átugrottunk a kidőlt rönkökön és egyensúlyoztunk rajtuk. A tenger vagy a folyó mellett gázoltunk, üres kagylókat keresve és homok- vagy sárvárakat építettünk. Talpunk alatt kellemes, gyermekkori érzések emlékei vannak.

Felnőttként nagyvárosokba költöztünk, és már nem a természet vesz körül minket, hanem egy hatalmas betondzsungel. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a gyermek életének első éveiben érintéssel fedezi fel a világot. A finommotorikus készségek hozzájárulnak a megfelelő beszédfejlődéshez. 

Muffik ortopéd szőnyegek

Muffik ortopéd szőnyegek

A sima felület nem tud valódi képet adni a gyermeknek arról, hogy valójában mi is veszi körül. Nagyon fontos, hogy a világot különböző keménységben, felületi szerkezetben és alakban eltérő tapintási érzeteken keresztül ismerjük meg. 

Nem lenne jó, ha valami emlékeztetne minket azokra a napokra, amit a barátokkal a természetben töltöttünk el? Lakásban, házban viszont nem sétálhatunk csak úgy fűben, erdőben vagy sima homokon, mint a tengerparton. Vagy tudunk? Szerencsére ma már olyan modern technológiák állnak rendelkezésünkre, amelyek mindent lehetővé tesznek. 

Valódi természeti elemeket, például köveket, kúpokat vagy fűszálakat vettek alapul, 3D-s sablonokat, majd MUFFIK puzzle darabokat készítettek belőlük, amelyek segítségével otthonod kényelmében és biztonságában összeállíthatod saját darabjaid a természetből. 

Ezeket a puzzle darabokat úgy tervezték, hogy mindenki számára könnyen összeszerelhető, szétszedhető és átrendezhető legyen. 

Létrehozhatsz egy ösvényt, egy utat vagy akár egy labirintust, és játszhatsz számos kaland- és ügyességi játékkal. Segítségünkkel a nappaliban sétálhatsz a füvön, a gyerekszobát kagylós stranddá, a folyosót pedig fenyőtobozokkal és ágakkal tarkított erdővé varázsolhatod. Segíthetsz gyermekednek a képzelet és a finommotorika fejlesztésében, erőszakmentesen, játékkal. 

Ha nem hiszel nekünk, nézd meg magad! 

Muffik ortopéd szőnyegek