Azon termékeknél, ahol nem szerepel a RAKTÁRON felirat, a gyártási idő miatt december 1-ig rendeld meg, ha Karácsonyig szeretnéd megkapni! Köszönjük! 

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Szűrés
Termék státusza

Tipegő hálózsák

Tipegő hálózsák

Ahogy egyre cseperednek a gyerkőcök, annál nehezebben marad rajtuk az éjszakák során a takaró. Ez pedig a baba számára nem épp a legjobb, hiszen a kicsik még nagyon-nagyon könnyen megfáznak! Ezen a problémán azonban a kényelmes tipegő hálózsákok könnyedén segíteni tudnak!

 

Az oldalunkon kapható darabok igazán puhák, egész éjjel melegen képesek tartani gyermeked! A hálózsák alá persze érdemes felvenni a pizsit is, olyat, amely az évszaknak megfelelő. Nyáron tökéletesen elég egy rövid ujjú body, míg ősszel, tavasszal és télen a hosszabb verziókat ajánljuk alájuk.


Happy tipegő hálózsák - Fiúk világa

10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Autós szafari

Raktáron: 3 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Őzike

Raktáron: 2 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Nyuszi bagollyal

Raktáron: 7 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Népmese

Raktáron: 2 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Erdei bölcsi

Raktáron: 4 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Gréti nyuszi

Raktáron: 1 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Csillagász cincin

Raktáron: 1 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Sünike

Raktáron: 1 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Mozdony

Raktáron: 2 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Varázslat

Raktáron: 1 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Leo kalandjai

10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Fenyőerdő

Raktáron: 4 db
10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Lányok világa

10 990 Ft

Happy tipegő hálózsák - Tengerész nyuszi

Raktáron: 1 db
10 990 Ft
 

Miért lehet szükségetek egy tipegő hálózsákra?

 

A kisbabák napi rutinjának három nagyon fontos eleme van: az evés, a fürdetés és az alvás. Alapvetően mindhez találunk már segédeszközöket, amelyeket érdemes beszereznie minden anyukának. Hogy melyek ezek? Nos, az etetéskor a merev pólyák és a szopipárnák válnak be leginkább a legtöbb anyukának, míg fürdetéskor a legfontosabb egy vízhőmérő és valami apróság, ami leköti pancsi közben a gyerkőcöt.

 

Az altatás kérdése már egészen más. Nagyon fontos, hogy milyen körülmények között altatod el a kicsit, ahogyan az is, hogy a délutáni szundi és az esti alvás között különbség legyen. A délutáni pihenés alatt nem olyan fontos, hogy egészen sötét legyen a szobában, és bizony érdemes némi alapzajhoz is szoktatni a kicsit. Ellenben éjszaka a sötétségnek és a nyugalomnak kell dominálnia a gyerek szobájában.

 

Nem csupán a csend és a nyugalom fontos a kicsi szobácskájában, hanem az is, hogy mindig finom melegben aludhasson. A kisgyermekek hőmérséklete ugyanis éjjelente lecsökken. Éppen ezért fontos, hogy mindig be legyen takargatva. Sajnos azonban a babatakarókat – akármilyen finom puha is legyen – a kicsik gyakran lerugdossák vagy épp lemocorogják magukról.

 

Mivel Te sem lehetsz ott az ágya mellett egész éjjel, arra vigyázva, hogy vajon mikor takarja ki magát, így érdemes a gyerkőcöt tipegő hálózsákban altatni. Ez a hasznos kis babaholmi igazán melegben tartja egész éjjel a gyerkőcöt, ezzel kivédve azt, hogy esetleg megfázzon a kicsi.

 

Azokat a bodykat, amelyeket nálunk találhatsz, gyermeked tipegős korától egészen az óvodáig hordhatja, így egészen sokáig nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg megfázik az éjszaka.

 

Sok anyuka aggódik az adott babaholmi anyaga miatt, hiszen a kicsik bőre még igazán érzékeny. A nálunk kapható hálózsákok és egyéb babatermékek mindegyike ÖKO-TEX pamutból készül, ez azt jelenti, hogy a készítésükkor semmiféle káros kémiai anyagot nem használtak, éppen ezért nem okoznak semmi irritációt a kicsiknek.

 

Ezek a bodyk mosógépben is moshatók 30°-on, kímélő mosás mellett. A megannyi édes mintájú darab között biztosan te is megtalálod a hozzátok illő darabot.

 

Méretüket illetően a következőket találhatod nálunk:

 

  • 80-as, amely 12 hónapos korig,
  • 86-os, amely 18 hónapos korig,
  • 92-es, amely 24 hónapos korig hordható, illetve
  • 98-as méretben, amelyet a 2-3 évesek, a 104-es méretet pedig a 3-4 évesek hordhatják.

 

A hálózsák alá persze egy pizsit és/vagy bodyt érdemes a gyerkőcre adni, hiszen önmagában a hálózsák nem lesz elég.

 

A hálózsák nem csupán tipegőknek való

 

A hálózsák komfortos, kellemes érzése nem csupán az izgő-mozgó tipegőknek jár! A kisebbeket is érdemes belebújtatni egy kellemes, pihe-puha hálózsákba, hiszen ők még érzékenyebbek a hidegre. Ezek a hálózsákok mind a tipegőknek, mind a kisebbeknek is megfelelnek a babakocsiban vagy egy utazás során is!