Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-16:30 közt! 1184 Budapest, Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Most a legtöbb Little Dutch játék mellé a posztereken kívül XXL bevásárlótáskát választhatsz! 

Kattints értük ide!

A babaagynemubolt.hu blogja

Tedd biztonságossá a kiságyat fonott rácsvédő használatával

Fonott rácsvédők
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.10.29 09:14
Tedd biztonságossá a kiságyat fonott rácsvédő használatával

Amint biztosak vagyunk abban, hogy kisbaba érkezik a családba, az öröm mellett az aggodalom is a társunk lesz. Mindent szeretnénk annak érdekében megtenni, hogy gyermekünk mindig teljes biztonságban legyen. 

Már a várandósság alatt igyekszünk olyan eszközöket beszerezni, amelyek óvják a babát. Az egyik ilyen nagyon hasznos kiegészítő a fonott rácsvédő.

Az első hetekben visszafojtott lélegzettel figyeljük gyermekünk mozdulatait. Azonban akkor kezd igazán izgalmassá válni a helyzet, amikor a kisbabák mozgásba lendülnek. Épp ezért jó, ha idejében felkészülünk minden helyzetre. Legyen szó textilkiegészítőkről vagy épp légzésfigyelőről, széles kínálattal találkozunk.

 

A kiságy bizony kemény dolog

 

Az első gyermekes szülők gyakran gondolhatják azt, hogy a baba akkor válik igazán aktívvá, amikor elkezd kúszni-mászni. A kisbabák ettől sokkal hamarabb válnak képessé arra, hogy helyet változtassanak. Már akár néhány hetes korukban is tapasztalhatjuk azt, hogy máshol ébrednek a kiságyban, mint ahová tettük őket. 

 

Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a babaágyak kemény fából készülnek. A picik feje könnyen nekiütődhet a masszív rácsoknak, ami nagyon kellemetlen nekik. Webáruházunk termékei között azonban számos fejvédőt találsz, ami megóvja a kicsit a koppanástól. A fejvédőt a kiságy rácsaira kell rögzíteni, így pihe-puha fészket varázsolhatunk a babaágyból, ezzel biztonságossá téve azt szemünk fénye számára.

 

Stílusos és biztonságos a fonott rácsvédő

 

Hosszú évek óta jól ismerik az anyukák és az apukák a klasszikus fejvédőket, melyeket mi is forgalmazunk. Ezek a termékek tündéri, mintás textilekkel bevont szivacsok, amelyeken megkötők vannak. Azonban az utóbbi időben a fonott rácsvédők elindultak a népszerűség útján. Nem is csoda, hiszen igazán egyedi megjelenésű babatextilekről van szó.

 

Amellett, hogy nagyon puhák és biztonságosak ezek az innovatív, fonott rácsvédők, személyre is szabhatjuk őket. Összeválogathatjuk a fonatok színeit, így tökéletesen illik majd kisbabánk szobájába. Emellett sokoldalúan használhatjuk, akár párnát is csomózhatunk belőle. Ha pedig a kiságyat felváltja a hagyományos gyermekágy, falvédő is lehet az egykori babaholmiból.

fonott rácsvédő típusok

Hálózsák a nyugodt éjszakákért

 

A fonott rácsvédő nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a baba nyugodtan pihenhessen a szobájában. Azonban másra is szükségünk lehet annak érdekében, hogy nyugodtan teljenek a gyermek és a mi éjszakáink is. Már a legkisebb babák is képesek kimozogni magukat a babatakaró alól. Ennek eredményeként fázni fognak a picik, ami felébreszti őket és persze minket is.

 

Ennek elkerülése érdekében használhatunk hálózsákot már újszülöttkortól. Ezek a babatextilek pihe-puhán és stabilan ölelik körbe a kisbabánkat. Akár télen-nyáron is használhatjuk a zsákokat, hiszen többféle vastagságban elérhetőek. Ha pedig a gyermekünk már nagyobbacska, fel tud állni, akkor a tipegő hálózsák lehet számára az ideális. Ebben ugyanis biztonsággal sétálhat is.

 

További textilkiegészítők a kiságyba

 

Igaz ugyan, hogy a baba biztonsága a legfontosabb, amikor kialakítjuk a szobáját. Azonban a csodás kiegészítők igazán szívet melengetőek. Egy békebeli hangulatot idéző fodros baldachin nem csak szép, de kiszűri a port és a rovarokat is.

 

A kiságyra rögzíthető textiltárolók zsebeiben pedig elférnek a babaápolási eszközök. Sőt, akár a pelenkázóra is rögzítetőek a zsebes tárolók, így kéznél lesz minden. A babaágynemű szettekkel pedig egyben megvásárolhatod az ágy felszerelését.