Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

A magasságmérő falmatrica vidám fali dekoráció, mellyel nyomon követheted gyermeked növekedését

Falmatrica
Szűrés törlése
Máté
Máté
2023.02.20 13:47
A magasságmérő falmatrica vidám fali dekoráció, mellyel nyomon követheted gyermeked növekedését

Rohan az idő, de a gyermek növekedése dokumentálható a magasságmérő falmatrica segítségével, ami sokkal személyesebbé teszi a szoba hangulatát. Kamaszkorban pedig nyom nélkül eltávolítható, ha a gyerkőc már cikinek tartja.

Többé nem kell az ajtófélfára firkálni az aktuális magasságot, mert a praktikus matricák egyszerűen felragaszthatók. Fedezd fel kínálatunkat, hogy kiválaszthasd a gyerekszobába leginkább illő terméket.

Minimál stílusú magasságmérő falmatrica

Nem jelenthet problémát az, hogy hol jelöld be a gyermek magasságát, mert a falmatricákkal percek alatt megoldhatod, ráadásul új hangulat is kialakítható. A dekoratív matricák között megtalálod az autós, dinós, űrhajós, állatos és még számtalan változatot. 

Ha a letisztult, egyszerűbb berendezés áll hozzád közelebb, és a babaszoba is ennek tükrében van berendezve, akkor válassz egyszínű magasságmérő falmatricát. Fehér, rózsaszín és menta színek közül válogathatsz. A skandináv pasztellszínek bármelyik gyerekszobában csodásan mutatnak. A laminált, matt matricát könnyel felhelyezheted a falra és mivel kivágott kontúrú, tehát nincs fehér háttere, bármilyen színű festett fal vagy tapéta megfelelő.

Ne felejtsd el portalanítani egy száraz ronggyal a felületet felragasztás előtt. Miután eltávolítottad a hátsó fóliát, rakd fel a falra a transzfer fólia segítségével, és simítsd rá mindenhol. Majd óvatosan a fallal párhuzamosan húzd le az átlátszó fóliát, szépen lassan haladj, ne kapkodj, nehogy leszakadjon a matrica. Végül egy puha ronggyal még egyszer simítsd át annak érdekében, hogy tökéletes legyen az illeszkedés mindenhol. Ilyen egyszerű!

Ha kimondottan fiús témát keresel

A kisfiúk rajonganak a különböző közlekedési eszközökért, munkagépekért, ezért a kínálatunkban számos típus megtalálható belőlük. A giga toronydaru magasságmérő minden bizonnyal elnyeri a kissrácok tetszését és örömmel állnak mellé, amikor anya bejelöli rajta az aktuális testmagasságot. De természetesen a dinorajongók is számtalan különböző minta közül válogathatnak.

űrhajó magasságmérő falmatrica tengerészes magasságmérős falmatrica

Kishercegnők szobájába

A kislányok számára is nagyon sok fajta témában találsz matricát. Egyszarvúak, nyuszik, hattyúk, gúnárok és őzikék várják, hogy megmérhessék, mennyit nőtt a leányzó az utóbbi hónapokban.

Bájos állatok csodás erdei környezetben? A természet matrica formájában is behozható a négy fal közé, pontosabban a falra. Shabby stílus, romantikus rózsaszín pasztell vagy akvarell festményszerű világ tetszik leginkább? Az erdei téma is számos verzióban elérhető.

gúnáros magasságmérő tündéres magasságmérős falmatrica

Szafari hangulat a gyerekszobában

Minden gyermek szeret állatkertbe járni, és ott is főleg a szavannák lakói előtt töltik a legtöbb időt. Nem meglepő, hogy éppen ezért sokan szafari hangulatú szobát szeretnének. A falmatricák segítségével természetesen ez is megoldható! A természetes földszínekben készült, szafari témájú matricák csodás harmóniát alkotnak a natúr fa bútorokkal. Mi sem lehetne stílusosabb annál, minthogy a magasságmérő is ezt az irányzatot képviselje. Zsiráfok, elefántok, oroszlánok, zebrák lesznek mind szemtanúi, milyen gyorsan is cseperedik a csemete.

Webáruházunkban megtalálod a kislány és kisfiú szobák kedvenceit, de ha nem tudsz dönteni és segítségre van szükséged, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken és nagyon szívesen segítünk!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.