Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Így válassz hordozóba való kocsitakarót!

Hordozóba való kocsitakaró
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.09.30 20:48
Így válassz hordozóba való kocsitakarót!

Ahogy beköszönt az őszi hűvösebb idő, a könnyed bambusz takarókat lecserélhetjük egy puha meleg hordozóba való kocsitakaróra. Ez a takaró megóv minden váratlan helyzettől, egy mozdulattal bebugyolálhatod vele gyermeked és ugyan ilyen könnyen kinyithatod, ha az idő engedi.

Hatalmas előnye, hogy a hátát is melegíti úgy, hogy az összes biztonsági öv átfűzhető rajta és az összeshúzható kapucni, ami a szeles időben védelmezi majd. Univerzális takaróknak is hívják őket, mert minden 3 és 5 pontos övvel használható, hordozóba mózesbe, autósülésbe és kisebb korban még a sportrészbe is rögzítheted. 

Mi ilyenkor használtuk

Mindkét lányunk ősszel született ezért nem is volt kérdés a kocsitakaró használata. Dorkát és Nillát is ilyenben hoztuk haza a kórházból, hisz a hordozóba egy pillanat alatt beilleszthető és ha már meleg van az autóban úgy egy kézzel is kiengedhetjük.

Ha éppen mentünk valahova tipikusan az érkezés előtti utolsó percekben aludtak el a gyerekek. Ilyenkor is szuper volt, hogy nem kellett több réteg ruhát rájuk adni, hanem érkezéskor már a meleg helységben szétnyitottuk a takarót úgy, hogy fel sem kellett ébreszteni őket.

Nap, mint nap használtuk az őszi séták során aztán leváltottuk bundazsákra és áprilisban újra elővettük, ahogy megérkezett a tavasz. Ezek a takarók szinte elnyűhetetlenek, mosásuk egyszerű 30 fokon mosógépben kímélő programmal, mert a felhasznált pamut 100% OEKO-TEX Standard 100-as és kiegészítő minky vagy velvet anyaga antiallergén, bababarát. Dorkánál ezt, Nillánál pedig ezt a takarót választottuk.

babakocsiba való hordozó takarók

 

Melyik hordozóba való kocsitakarót válasszam?

Kínálatunk tényleg hatalmas, a legjobbat szeretnénk nektek nyújtani, hogy nagy megelégedéssel használhassátok és mi is elkerüljük a garanciális panaszokat. Talán ez a legnagyobb titka a babaagynemubolt.hu töretlen sikerének! 

A termékek mérete és funkciója szinte teljesen megegyezik, legfőbb különbség az anyaghasználaton és a dizájnon van. Ha vastagság szerint kellene sorbarendeznem őket akkor Makaszka, Basic, Pihe-puha, Prémium lenne a sorrend, de tényleg annyira minimális a különbség, hogy ne ez legyen a döntő szempont.

Nálunk biztosan megtalálod azt, amelyik a babakocsidhoz és stílusodhoz leginkább passzol, lehet ez egy egyszerűbb Basic, vagy egy művészien megalkotott Makaszka minta is.

Eljöhetsz hozzánk személyesen is, hogy belepróbáld a saját babakocsidba és meggyőződj arról, hogy ez a méret még meddig alkalmas nektek, mindenben segíteni fogunk.

Személyes vásárlás során legtöbben a Makaszka kocsitakaróit választják, egyedi megjelenése és a hozzá kapható sok-sok kiegészítő miatt, de hidd el egyikkel sem lőhetsz mellé! 

 kocsitakaró típusok

 

A kocsitakarón túl

A leghűvösebb csapadékos időkben, már ez sem lesz elég, nézd meg bundazsákjaink, mert a hidegben/esőben/szélben az fog tökéletes kényelmet és meleget biztosítani babád számára. A jó hírünk, hogy a legtöbb kocsitakaró mintájából bundazsákok is készülnek! 

Ha többet szeretnél megtudni a termékekről érdemes elolvasnod a vásárlói véleményeket és VIP csoportunk keresőjét használni, mert rengeteg visszajelzést kaptunk. Újdonságainkért pedig nézz szét webshopunkban, mert biztosan találsz kedvedre valót!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.