Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Kreativitásra késztet a Little Dutch fa munkapad

Little Dutch
Little Dutch munkapad
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.12.29 12:48
Kreativitásra késztet a Little Dutch fa munkapad

Szeret barkácsolni a gyermek? A Little Dutch fa munkapad segítségével megtanul egyedül játszani, megismeri a szerepjátékot és az apától látott barkácsolást. A játékkal többen is tudnak egyszerre játszani, ami fejleszti a kapcsolatok kialakulását és a közösségi játékot.

A prémiumminőségű Little Dutch fa munkapad tökéletesen illeszkedik bármelyik gyerekszobába a modern, letisztult megjelenésével. A játék természetes fából készült, gyermekbarát, vízbázisú festékkel festve. Fiúk és lányok számára egyaránt remek szórakozást nyújt.

A Little Dutch fa munkapad minden gyerek kedvence lesz

A fából készült munkapad és a hozzá tartozó szerszámok minden gyermek fantáziáját felélénkítik. Minden csöppség részére kiváló játék, akik szívesen bújnak a kis ezermester szerepébe. A gyerekek örömmel vetik bele magukat a mókába, hiszen a szett 48 darabból áll, tartalmaz minden eszközt és szerszámot, ami kellhet a barkácsoláshoz. A Little Dutch fa munkapad holland tervezők keze munkája, tehát hamisíthatatlan letisztult dizájn jellemzi.

little dutch munkapad

A szerelő munkapad 4 stabil lábon áll, és elegendő munkafelülettel éstároló hellyel rendelkezik. Az összes szerszám első osztályú faanyagból készült. A holland formatervezés, kombinálva pasztellszínekkel, élethűvé varázsolja a játékot. A szétszerelés és összeszerelés közben a gyerekek megtanulnak logikusan gondolkodni, koncentrálni és új megoldásokat találni. A szórakoztató és játékos tanulás közben fejlődik a kicsik kreativitása és fantáziája.

Természetes alapanyag, holland dizájn

A munkapad és a hozzá tartozó szerszámok, kiegészítők mindegyike részletesen kidolgozott. A játék egyedi kivitelezése, mely a holland dizájnt hordozza magában, fejleszti a kicsik szépérzékét. A gyerekek játék közben újabb és újabb lehetőségekre bukkannak, amelyek lehetővé teszik számukra a munkapad és a kiegészítők teljes kihasználhatóságát.

A Little Dutch márka valamennyi játéka a holland hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájárul a gyermek testi-lelki fejlődéséhez.

Ha még nincs ötleted, hogy milyen ajándékkal lepd meg a gyermeked, akkor ne habozz, megvásárolni a Little Dutch fa munkapadot, mert biztos lehetsz benne, hogy óriási lesz az öröm, ha megpillantja a karácsonyfa alatt.

Minőségi fajátékok, amelyek fejlesztenek is

A gyermek fejlődése érdekében olyan játékokat érdemes választani, amelyek hozzájárulnak a kézügyességük, kreativitásuk fejlődéséhez. Melyek gondolkodásra és megoldáskeresésre késztetik. A Little Dutch márka játékai amellett, hogy fejlesztő hatással rendelkeznek, rendkívül esztétikusak is. Nagy szerepük van a szociális képességek, képzelőerő, kreativitás, nyelvi képességek fejlődésében.

A fa szerepjátékok hároméves kortól kisiskoláskorig a legnépszerűbbek. A játék során mindazokat a viselkedési formákat gyakorolhatják, melyeket a valóságban is alkalmazni fognak. Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked fajátékok segítségével valósítsa meg mindezt, akkor nálunk jó helyen jársz, mert webáruházunkban hatalmas választékot találsz a népszerű holland márka játékaiból. Válassz minőségi és időtálló játékokat gyermekednek, melyek örömet és felhőtlen szórakozást garantálnak. A játékok a forma- és színvilágot tekintve is egyfajta stílust képviselnek, így remekül lehet kombinálni egymással őket, valamint csodásan mutatnak a gyermekszobában.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.